Подкрепете ни!




FuckUp Nights SofiaХристо Донев / 24 юни 2019

FuckUp Nights Sofia се възроди!

Свържи се с нас, ако имаш смелост да споделиш личния си провал пред публика


Снимки: Добрин Кашавелов
Снимки: Добрин Кашавелов
FuckUp Nights Sofia се възроди след около година затишие! На 18 юни се проведе дванадесетото събитие на FUN Sofia в Kino Cabana. Всичко изглеждаше сякаш то ще мине без проблеми – времето беше хубаво, билетите се продаваха, презентациите на лекторите бяха готови навреме... всичко 6! Но около 30 минути преди да започне събитието стана ясно, че не всичко ще върви по вода. Както си бе редно - все пак това е FuckUp Nights Sofia!

Първото нещо, което забелязахме от екипа беше, че около бара започна да се събира една шумна компания и скоро разбрахме, че от киното са объркали календара и на същия ден като FUN щеше да се проведе рожден ден на едно момиче, което тъкмо навършваше 18. Скоро след това и системата за продаване на билети спря да работи.
Решихме, че да се прецака първото събитие, което ние организираме, си е в стила на FUN и с усмивка продължихме напред. Kino Cabana се напълни с почитатели на формата, чуваше се креативен шум из цялото място и скоро водещият Ники Станоев обяви началото на прецакванията.



Започна да говори първият лектор – Христо Донев, музикант, който разказа за близката си среща с успеха на голямата сцена в Испания и голямото сгромолясване оттам, та чак до родна България. Самата презентация също не мина без прецаквания. Слънцето беше решило, че ще поостане, за да гледа неговия провал и колкото и романтично да изглеждаше залезът, нищо не се виждаше от слайдовете на Христо, а в един момент и видеото, което беше подготвил, реши да се запъне.


Оттам нататък всичко тръгна по вода, дори и без да вали. Другите лектори бяха Ганета Сагова – главен редактор на Списание 8; Ива Тодорова – актриса и ПР в Списание 8; Анна Грозданова – предприемач и фрийлансър. Всички обраха много овации и смях. В края поканихме и рожденичката да сподели своята история, която беше много развълнувана и доволна от развоя на деня, но не и от номера, който са й погодили приятелите й, като съвсем са „забравили“ да й честитят рождения ден. Завършихме с кратко изпълнение на саксофон от Христо.

Въпреки че FUN Sofia има нови организатори и форматът да започва малко по-различно от това, което е било преди, сме решени да намерим най-провалените хора в България и да разкажем техните истории.



Публиката беше доволна от първото събитие, макар и да имаше конструктивна критика, която за нас е от огромно значение, така че ако искате да споделите вашите впечатления, можете да ни пишете във facebook на FuckUp Nights Sofia.

Следващото събитие ще се проведе на 15 юли отново в Kino Cabana.
Ако искаш да споделиш личния си провал пред публика – пиши ни на hristo.donev@spisanie8.bg!
Днес е поредното издание на FuckUp Nights Sofia (FUN) FuckUp Nights Sofia

Днес е поредното издание на FuckUp Nights Sofia (FUN)

Ясни са лекторите, върху чиито гръб ще се забавляваш и чиито грешки ще се стремиш да не повтаряш

Откровено за Списание 8: Ела и чуй историята ни на FuckUp Nights FuckUp Nights Sofia

Откровено за Списание 8: Ела и чуй историята ни на FuckUp Nights

Fuckup Nights Sofia е сцената, на която смели оратори споделят своите истории за неуспехи в бизнеса

FuckUp Sofia - Стягай се и пробвай пак! FuckUp Nights Sofia

FuckUp Sofia - Стягай се и пробвай пак!

Хора по света се качват на сцената, за да споделят най-големите си провали

FuckUp Nights Sofia - очаквай съвсем скоро! FuckUp Nights Sofia

FuckUp Nights Sofia - очаквай съвсем скоро!

Ела и се убеди, че големият провал е път към успеха