favorites basket
user
LIVE в 85 март 2025

LIVE в 8 със Списание 8!

Навлизаме в необятния свят на веган кулинарията

LIVE в 8 със Списание 8!
Храненето отдавна не е просто начин за оцеляване. Храната е път към здравето, както и тържество на сетивата. Тя е грижа, понякога е и проява на любов. Тя е изкуство.

С вещ творец в храненето ще си говорим тази сряда. Пред камерата ни ще застане Нейтън Колимор, ученик на Джейми Оливър. Ще го питаме:
  • Как се запалва по кулинарията?
  • Какво го вдъхновява да измисля нови блюда?
  • Как е станал веган?
  • Защо е важно и полезно да се храним с растителна храна?
  • Какви са най-големите заблуди, които хората имат за веганската храна и какви съвети би дал за преодоляването им?
  • Кои са ползите от приема на местни продукти, расли на земята, където сме родени?
  • Кои са най-важните уроци и запомнящи се случки от обучението му при Джейми Оливър?
  • Какви нови техники или технологии използва, за да приготви веган блюда, които предизвикват същия възторг като традиционните ястия?
  • Какво е бъдещето на веганската кухня и кои са храните, които все по-често ще виждаме на трапезата си през следващите години?
  • Важна ли е интуицията в готвенето?
  • Сънува ли неизмислени нови рецепти?
  • Кой е любимият му цитат за храната?
Нейтън Колимор е роден в Южен Лондон през 1989 г. Разказва, че наследява страстта от дядо си, който е готвач и веднага щом завършва училище, се заема изцяло с кулинария. Обучава се при Джейми Оливър, а възхитата му събужда готвачът Адам Хендлинг. Рецептите и видеата му в инстаграм се радват на голям успех, а това че те представят начини за приготвяне на растителни ястия, го прави още по-вълнуващи и полезни.

LIVE в 8 със Списание 8
Къде: фейсбук страницата на Списание 8
Кога:
5 март (сряда), 20 ч.
Кой: Нейтън Колимор
Тема: Изкуството на растителната кулинария
ПОДКРЕПИ НИ

Абонирай се за нашия бюлетин

Не забравяй да се абонираш за нашия бюлетин, който ще те уведомява за активни промоции, нови продукти и случващото се при нас.