Подкрепете ни!




Новини за 823 октомври 2023

Нови книги в онлайн магазина на Списание 8

Представяме ви заглавия за безсмъртие, за самоизцеление, за вътрешни уещания, за издръжливостта на организма ни


Нови книги в онлайн магазина на Списание 8
Скъпи приятели, представяме ви някои интересни книги, които може да намерите в нашия магазин

Безсмъртието: даденост, надежда, учение

Автор: Веселина Вачкова

Светът представлява един много голям пъзел. Част от хората, никога не са имали амбицията да го съберат и подредят, да почувстват радостта от търсенето на смисъла от живота. Но има и други хора, онези които са любопитни за познание, които късче по късче събират пъзела на познанието.

Книгата, която държите в ръцете си, дава на търсещите знание за чудесен път към правилното подреждане на пъзела, защото затрупани в безброй конспиративни теории, облъчвани от посланията на организации, гонещи собствените си цели, често блуждаем из романтични и фантасмагорични светове или потъваме в страхове пред бъдещето си.

Търсенето на обективните истини не е лека задача. Тези, които дълбоко се интересуват от това, е необходимо да й се посветят искрено и дълбоко.

Нека това четиво бъде един от маяците по пътя към истината и корените ни.
Купете книгата от тук

Многоизмерната медицина

Система за самодиагностика и самоизцеление на човека
Автор: Людмила Пучко


вни и съвременни езотерични знания и агностичен опит на всички основни световни религии, дали възможност за систематизирано описание на многоизмерната структура на човека. Състои се от седем тела – физическо тяло и шестпластова енергийна структура, която го заобикаля. В тази енергийна рамка са се установили дълбинните причини (чужди вибрации) на повечето хронични болести, чието отстраняване дава ефект на светкавично изцеление. Тези знания са закодирани в трудовете на Посветените и са в основата както на източните магични техники така и на западните молитвени практики.

Людмила Пучко разработи алгоритъм, с чиято помощ и с използването на радиестезичния метод (биолокация) всеки човек би могъл да прояви индивидуалната матрица на записаните във вълнова форма хронични заболявания, предизвикани от дълбинни причини, както и да ги отстрани с помощта на метода за създаване на вибрационните редове, който няма аналог в света.

Методът на вибрационните редове е лесен за използване, безопасен, ефективен е и се препоръчва на всички, които искат да се избавят от сложните хронични заболявания, независимо от продължителността им.

Идеите, предложени в тази книга, са удостоени с две дипломи от І степен на Втория Международен конгрес „Духовното и народното целителство в екологията и медицината“ (Москва, 18–20 февруари 1999 г.): „За високо професионално ниво в областта на духовното целителство и народната медицина“ и „За достижения в областта на здравеопазването“.
Купете книгата от тук


Чувствата на червата

Как да чуваме по-лесно вътрешните си усещания
Автор: Д-р Уил Кол

Не е трудно да се почувстваме разочаровани и объркани, когато става въпрос за хранене и здраве. При изключително големия фокус върху това какво, кога и как да ядем, емоционалният компонент на храненето сякаш често остава извън обсега на вниманието на лекарите, диетолозите и другите специалисти по хранене и здраве.

Д-р Уил Кол хвърля светлина върху връзката между вашето физическо и емоционално здраве, предоставяйки ви рамка, с чиято помощ да разберете в дълбочина отношенията между червата и мозъка и да промените тези отношения към по-добро. Той обяснява как стресът и срамът могат да причинят възпаление на червата и да саботират здравето ви в процес, наречен „възпаление на срама“. От друга страна, проблемите с червата често се проявяват под формата на промени в настроението, тревожност и пристъпи на силно, почти непреодолимо желание за храна. Истинското здраве не е само в това, което ядете, но и в това как се чувствате.

Възпалението на срама може да бъде причина за хронични здравословни проблеми, като автоимунни заболявания, пропускливи черва, синдром на раздразненото дебело черво и други стомашно-чревни болести. За щастие, възможно е връзката между физическото и психическото здраве да бъде излекувана със здравословна и качествена храна и посредством соматични практики, които поддържат червата и мозъка в добро здраве и в оптимално функционално състояние.
Купете книгата от тук

Регенерирай

Как да отключите радикалната издръжливост на организма си
Автор: Сейър Джи

Ако наистина сте готови да преобърнете цялостното си досегашно мислене и да загърбите остарелите научни догми за вродения си неизползван потенциал за саморегулация и изцеление, тази книга е за вас. В три условно разделени части ще се запознаете с новите парадигми в науката за естествените възможности на човешкия геном за справяне с предизвикателствата на болестите и стареенето.

С милионите си години опит тялото знае по-добре от фармакологията, която е едва на около век, какво да прави, за да се чувства здраво. Как храната действа като информация; мъдростта на диетата на предците ни, за разлика от днешните хранителни навици и епигенетиката все още едва се обсъждат в медицината. Но ДНК, микро-РНК и генната експресия правят истинска революция в биологията. Ако не сте чували за Пол Дейвис и Чарлз Лайнуивър, тук ще научите за пионерския им труд „Раковите тумори като Metazoa 1.0: Почерпани от гените на древните ни предци“, който ще ви подтикне да погледнете на рака по друг начин чрез аргументираната защита на идеята, че ракът всъщност е древна реакция за оцеляване. Фактът, че онкогените са издържали от незапомнени времена до днес, навежда на мисълта, че те изпълняват някаква съществена роля в клетъчната и органична физиология и дават определено предимство за оцеляване. Не е за вярване, но май ракът ще се окаже не проклятие, а защитен механизъм в свят, претъпкан с карциногени и интензивни постиндустриални предизвикателства пред човешкия организъм.

Преосмислянето на хроничните заболявания, профилактиката и изцелението в светлината на безкрайното количество енергия, което притежават телата ни, убедително води до извода, че ако просто използваме правилно изконния си енергиен потенциал, можем да се радваме на пълноценен и дълъг живот.

Програмата Regenerate Rх на Сейър Джи предлага изпитани практически подходи за прочистване на тялото, за връщане към храненето на предците с безценните дарове от природата, съчетани с доказали се във времето техники за лечение на ума и тялото.

Купете книгата от тук
Вижте още книги тук

Бъдете творци, а не жертви Новини за 8

Бъдете творци, а не жертви

Прочетете откъс от втората книга на Росица Якобс „12 рецепти за щастие“

Авторът на „Умрях, за да живея“ Росица Якобс с втора книга! Новини за 8

Авторът на „Умрях, за да живея“ Росица Якобс с втора книга!

„12 рецепти за щастие“ Роси пише по настояване на читатели

Александър Велики в новия брой на Списание 8 Новини за 8

Александър Велики в новия брой на Списание 8

На българите Александър Македонски поверява най-важната задача – да опазят човешкия род, а след това им „дарува Македония"

Пътищата на времето в новия брой на Списание 8 Новини за 8

Пътищата на времето в новия брой на Списание 8

Какво разказва Пол Динах за живота през 3906 г.? Участвал ли е Обама в опити за пътуване във времето?

Тайнствените алиани в новия брой на Списание 8 Новини за 8

Тайнствените алиани в новия брой на Списание 8

Те пазят тайната на тангризма и богомилите, наброяват 50 000 у нас, а не знаем нищо за тях

Януарският брой ще се помни и търси Новини за 8

Януарският брой ще се помни и търси

Извиняваме се за грешката на корицата. Появи се сякаш, за да потвърди, че 2024 ще е предизвикателна. Но това прави броят специален, а вас и вашето разбиране – истински приятели!

Нумерология на България Новини за 8

Нумерология на България

В новия брой на Списание 8 – Числата на род и родина определят съдбата ни

Изненадайте скъп на сърцето ви човек с абонамент! Новини за 8

Изненадайте скъп на сърцето ви човек с абонамент!

Цяла година той ще се сеща за вашия жест

Списание 8 е на 15 г.! Новини за 8

Списание 8 е на 15 г.!

Вие сте тези, които ни дават смелостта да продължим

Българският гений Новини за 8

Българският гений

Наричат го българския Тесла, а с неговите изобретения животът ни би бил истински рай

Изберете си четиво за душата на Софийския международен панаир на книгата Новини за 8

Изберете си четиво за душата на Софийския международен панаир на книгата

Очакваме ви на щанда на Списание 8 от 5 до 10 декември 2023 г.

Кой кого ще изяде? Новини за 8

Кой кого ще изяде?

В новия брой на Списание 8 – Хора с епруветки се правят на богове

Нови книги на Христо Нанев и Ваклуш Толев в нашия онлайн магазин Новини за 8

Нови книги на Христо Нанев и Ваклуш Толев в нашия онлайн магазин

Научете повече за обществата в Атлантида, за религиите, за седемте лъча на евюлюцията и за езотеричните школи

Изчисти родовата карма с новия брой на Списание 8 Новини за 8

Изчисти родовата карма с новия брой на Списание 8

Прошка и помирение с родителите и предците лекуват болести и несполуки. Как да си върнем силата?