Подкрепете ни!




Тракеия 18 декември 2023

За да е в равновесие храносмилателната ни система

Българското изделие връща здравето, като свързва в едно минало, настояще и бъдеще


За да е в равновесие храносмилателната ни система
За пръв път в България е създадена хранителна добавка, в която всеки компонент е извлечен от лимеца и билките на родната земя. Отглеждат се в биосферен резерват „Странджа“.

Продуктът е вдъхновен от откритията за храненето на древните траки и екипът на „Тракеия“ възпроизвежда състава на почвата точно такъв, какъвто е бил преди хилядолетия. „Баланс храносмилателна система“ е разработен с върхови технологии от екипи на български изследователски институти.

Владимир Иванов, 53 г., от София: Измъкнаха детето ни от 3-годишен ад!

„Съпругата ми Бетина и аз от две години ползвахме добавките на „Тракеия“. Освободихме се от различни здравословни проблеми, но тревогата ни беше за нашето бебе Ханна. Когато беше на 6 месеца, установиха наличие на бактерия Clostridium (патоген сред причинителите на ботулизъм и тетанус, бел. ред). Тя плачеше и се гърчеше от болка, защото коремчето ù видимо се подуваше при прием на храна, а имаше апетит. Лекарите предписаха антибиотици, които унищожиха бактерията, но състоянието на Ханна се влоши поради тотален дисбаланс в храносмилателната система. Настъпи истински ад за близо три години! Водихме я при поне десет специалисти, които вдигаха ръце, а диетите не даваха резултат.

Тогава решихме да опитаме с добавката на „Тракеия“. Само за няколко месеца настъпи подобрение. Очевидно стимулираше организма сам да работи. Сега Ханна е на 4 години. Стана неузнаваема и расте здрава. За нас е цяло чудо, че тя се оправи!“



Добавката се отличава със съдържанието на иновативен пребиотичен комплекс. Той „допринася за последващото разрастване на полезните микробиомни щамове в чревния тракт и подобрява баланса“, гласи заключение от изследване на растежните им характеристики, направено от доц. д-р Галина Стоянчева в Института по микробиология при БАН.

Значимият ефект се постига благодарение на комплекс, който регулира обмяната на веществата и нормализира киселинността в организма. Той е изцяло натурален, растителен, безглутенов водоразтворим гранулат, който е лесноусвоим. Свойствата му осигуряват клетъчно хранене.

Съдържа извлеци от лимец с растителен силиций, антиоксиданти, витамини от група В и минерали. Съчетанието им с пребиотиците пектин, инулин изгражда субстанция, чието усвояване води до снижение на холестерола.
Хранителната добавка „Тракеия Баланс Храносмилателна система“ възпрепятства или редуцира възникване на гнилостни процеси в дебелото черво и спомага за балансиране функциите на храносмилателната и отделителната система
Странджанският билков чай, плодовете на планинския лимон, екстрактът от метличина, лайка и мента действат противовъзпалително.

Екстрактът от корени на планински очиболец помага за предпазване и възстановяване на лигавицата на стомаха при увреждания, причинени от стрес или алкохол. Отвежда излишните течности при отоци или повишено кръвно налягане поради лекия си диуретичен ефект.

Ползите от приема на хранителната добавка „Баланс храносмилателна система“ са с доказано клинично въздействие. „Баланс храносмилателна система“ попълва дефицитите от ценни вещества в организма, потребни за профилактиката, и дарява дълголетно здраве. Здравето е баланс. Името на баланса е „Тракеия“.

Балансът ви очаква на www.trakeya.com
Читателите на Списание 8 получават 15% отстъпка с промокод spisanie8


За контакти:
София, ул. „Варна“ 50
trakeya.com
+359 892 749 699
info@trakeya.com

Статията е публикувана в Списание 8, бр. 12/2023 г.


Още по темата:

Молекулата на живота Тракеия

Молекулата на живота

Ортосилициевата киселина ни прави дълготрайно здрави и по-млади, като спомага за усвояването на над 70 важни хранителни вещества

Покорете стреса! Тракеия

Покорете стреса!

Вместо да се борим с тревожните състояния, с добавката „Тракеия баланс стрес“ променяме средата, за да няма условия за появата им

За да дишаш свободно! Тракеия

За да дишаш свободно!

В основата на хранителната добавка „Баланс дихателна система“ са стръковете от странджански чай – билката, която се появява преди около 60 милиона години

Най-доброто за сърцето Тракеия

Най-доброто за сърцето

В хранителната добавка „Баланс сърдечносъдова система“ се срещат древното познание на предците със съвременните биотехнологии

Тракеия – храни от древността Тракеия

Тракеия – храни от древността

Добавки, вдъхновени от далечното ни минало, осигуряват всичко необходимо за здравето, включително така нужния силиций