Подкрепете ни!
ХороскопИвелина Рускова / 14 февруари 2020

Любовен зодиак

Най-важното, което трябва да знаете за вашата половинка

изображение: IStock
изображение: IStock
Овен
Родените под този знак имат фантастичен темперамент – във всеки Овен бушуват страсти. Овните са свободомислещи и енергични.Те не са приспособени за спокоен живот, нуждаят се от силни страсти и емоции. Не го разочаровайте или, още по-лошо, наранявайте! Ураганът ще бъде толкова силен, че унищожението и сърдечните жертви са неизбежни.

Телец
Телецът предпочита стабилност, комфорт и здрав разум. Телците наистина оценяват това, което имат и не са готови да го изхвърлят. Принципът „рано или късно всичко ще се нареди" – е определящ за представителите на тази зодия. Когато се наложи обаче Телецът много дипломатично прекъсва отношенията.

Близнаци
Близнаците обичат животът да блести, както и хората около тях. Затова те очакват (и изискват!) - разнообразие и изтънченост от своите партньори. Близнаците са склонни да флиртуват, но в тях няма лекомислие, те знаят как да обичат и да бъдат предани. Ако обаче Близнакът започне да се отегчава, това е повод за тревога!

Рак
Ракът може да е като водата – освежава и облекчава емоционалната жажда. Раците са меки, нежни, те знаят как да слушат и имат желание да се грижат за теб. Те имат сложен вътрешен свят, могат да се потопят в себе си и внимателно да анализират връзката си. Важно е Ракът да почувства същата грижа, тогава цъфти. В противен случай започва да се затваря в себе си, да вземат крайни решения (те знаят как да го направят) и ... всичко свършва.

Лъв
Лъвът е уверен в себе си, знае от какво се нуждае от живота и не прави компромиси – Лъвът иска да има всичко най-добро. В търсене на своята половинка Лъвът няма да бърза, ще избира внимателно няма да търпи глупости, докато накрая не спре хищния си поглед върху подходящ кандидат.

Дева
Девата е ред и предвидимост (което изобщо не означава скука). Да, Девите, които са родени под този знак, не обичат изненади, предпочитат яснота и честност. Девите са надеждни, верни са и никога не изневеряват, но изискват същото от своите партньори. Те знаят как да обичат истински и романтично.

Везни
Спокойствието и благоразумието, честността и откритостта съжителстват във везните с тяхната необходимост да бъдат обичани. Ако ще обичате такава зодия от все сърце и страстно, тя ще „изравни” резултата - в крайна сметка тя ще ви отговори в още по-голяма степен. А с Везни е лесно, тихо и спокойно.

Скорпион
Скорпионите обичат толкова много, че искри летят. Невъзможно е да не се запалите от погледа им и да стоите настрана. Те ще вземат това, което смятат за свое и също толкова лесно ще изхвърлят онова, което вече не им трябва. Връзките и животът със скорпионите наистина са като пожар, който може и да не искате да гасите.

Стрелец
Стрелецът се различава от другите знаци със своите прямота и ирония. Те изискват същото от другите. Няма да мълчат, ако имат оплаквания или въпроси към партньорите си и винаги наричат черното черно. Трябва да сте подготвени за това, а не е лесно.

Козирог
Те предпочитат здравия разум пред безумните постъпки и емоциите. Те са благоразумни, но не и лицемерни. Козирозите няма да отворят душите си на първата (втората и третата), която срещнат. Те избират половинката за себе си, но ако упорствате, можете да ги спечелите. Само не забравяйте – ще трябва да преодолеете много препятствия по пътя, преди да се изкачите до върха на Козирога.

Водолей
Това е много общителна природа, в която всичко се крепи на общуването и приятелството. Водолеите обикновено се свързват с мимолетни романси, но, въпреки това, след като се срещнете с този човек, ще останете с него завинаги. Можете напълно да разчитате на Водолея, доверете му се, той винаги ще ви подкрепи и ще ви се притече на помощ.

Риби
Рибите са много чувствителни и уязвими. В същото време обаче са склонни да виждат само най-доброто в човека до себе си, по някаква причина не забелязват недостатъците му.  Това, съчетано с известна наивност, е изпълнено с емоционални катаклизми и болезнени разочарования. Ето защо, бъдете изключително внимателни към тях.
Силата - карта Таро за 4 юни Хороскоп

Силата - карта Таро за 4 юни

Увереността в самите нас привлича доверие и респект у другите

Ведически хороскоп за 4 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 4 юни

Добре е да отстоявате позициите си твърдо и непреклонно

Петица Мечове - карта Таро за 3 юни Хороскоп

Петица Мечове - карта Таро за 3 юни

По-добре е в днешния ден да не влизаме в пререкания

Ведически хороскоп за 3 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 3 юни

Моментът е благоприятен да отделите повече внимание на вашия партньор

Шестица Чаши - карта Таро за 2 юни Хороскоп

Шестица Чаши - карта Таро за 2 юни

Отпускаме се по течението, чувстваме се носталгично

Седмица Жезли - карта Таро за 1 юни Хороскоп

Седмица Жезли - карта Таро за 1 юни

Започваме седмицата изнервено - във въздуха прехвърчат искри

Ведически хороскоп за 1 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 1 юни

Създайте около себе си спокойна атмосфера

Звездата - карта Таро за 31 май Хороскоп

Звездата - карта Таро за 31 май

Нещо магично се задава на хоризонта

Ведически хороскоп за 31 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 31 май

Въведете малко ред в хаоса

Петица Жезли - карта Таро за 30 май Хороскоп

Петица Жезли - карта Таро за 30 май

Днешният ден носи пререкания и сблъсъци

Ведически хороскоп за 30 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 30 май

Смирението и търпението няма да ви свършат работа днес

Десетка Чаши – карта Таро за 29 май Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 май

Тя носи наградата, която сме си заслужили в предните дни

Двойка Мечове - карта Таро за 28 май Хороскоп

Двойка Мечове - карта Таро за 28 май

Най-вероятно сме изправени пред избор, но няма как да вземем решение веднага

Ведически хороскоп за 28 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 28 май

Въоръжете се с търпение и мъдрост