Подкрепете ни!
ЗдравеГанета Сагова / 21 декември 2020

Плазми на Кеше срещу вирусите

С тяхна помощ 90% от пациентите с корона се възстановяват от 3 до 7 дни, а 50% се подобряват до 48 часа, сочи доклад от Иран

Плазми на Кеше срещу вирусите
Преди месец и половина вирус събори мен и съпруга ми – температура, болки в гърлото, кашлица, безсилие, а един ден нямах обоняние. Дали беше COVID-19?  

Точно в този момент приятел на Списание 8, когото не познавах (и той не знаеше, че съм болна), ми прати по общ познат две малки шишенца с т.нар. антивирусна плазма. Мъжът, който донесе подаръка, обясни, че помага на човек да се справи с вирусите, като ги обезсилва и болният оздравява по-бързо. Също така дава енергия на клетките да се възстановят на сто процента. Той самият се отървал от хронична кашлица само с един прием на плазмена вода, което било цяло чудо.  Инструкцията му беше да  сложа шишенцата, без да ги отварям, в стъклена кана, без метал по нея, или буркан от 3 литра и след 6 часа да започна да пия от водата, да налагам лапи с плазмената вода там, където ме боли – на гърлото, гърдите, главата, и да правя инхалации.

Неведоми са пътищата
Тъй като вярвам, че няма нищо случайно, приех подаръка, прочетох повече за антивирусната плазма от сайта на производителя (plasma-science.bg) и включих този лек, сякаш дошъл от бъдещето, към древните бабини деветини, с които се лекувахме. Не след дълго бяхме напълно здрави, а тестът за коронавирус беше отрицателен.Кой е Мехран Кеше?

Изобретателят на плазмата е Мехран Таваколи Кеше, ирански ядрен физик. Завършил е лондонския колеж Queen Mary, като специализира в управлението на реакторните технологии, а след това започва да се занимава с различни изобретения. Бях чувала за него невероятни неща: как с лекота се справя с нелечими болести, работи върху телепортация, разработва космически кораби, алтернативни енергоизточници, че е активен хуманитарен деец. За съжаление, не успяхме да се срещнем с Кеше при посещението му в България преди 5 г., нито да го посетим и в Милано, където живееше. Някак се разминахме, а и срещите с него се случват трудно, тъй като има няколко опита за убийството му.

Изобретателят е и доста ексцентричен, поради което е обект на критики и дори присмехулни нападки от журналисти и учени, които не приемат разработките му и го наричат „Остап Бендер“. В същото време обаче резултати от дейността му, описани детайлно в доклади, както и работата му с правителствата на Китай, Иран, Япония по стратегически проекти, показват, че той по-скоро е гений, когото трябва да слушаме, отколкото луд за връзване. Особено когато става дума за спасяване на човешки животи.Кеше дарява знанието

И така, здрава и любопитна, успявам най-после да се срещна с Петър Йовчев и Светослав Симеонов, създатели на „Плазма Сайънс“, фирмата - производител на плазмата на Кеше. От тях разбирам, че Фондация „Кеше“ дава знанието за плазмената наука напълно свободно и безплатно и всеки, който желае и се обучи. „Колкото повече такива продукти има по света, толкова по-добре. Така ще можем да се справим с коронавируса и много други болести“ - казва напълно сериозен Петър. 

Революция в медицината?
Ядреният физик предлага революционен подход в борбата с пандемията, който се базира на различен поглед върху света. Кеше разглежда всичко, което ни заобикаля, като съвкупност от енергийни полета, които си взаимодействат, като се привличат и отблъскват. Вирусът е един такъв енергиен пакет, който се прикрепя към клетка и поема нейната енергия, което води до смъртта й и до здравословни проблеми. Различните вируси (или мутации на един вирус) се привличат от полетата на различни органи в човешкото тяло – бял дроб, стомах и т. н., защото имат нужда от точно тези енергии.

Мехран Кеше открива начин, по който да събере определени свободно течащи полета от околната среда и да създаде субстанция – GANS (Gas to Nano of Solid), която има сходни качества с полетата на органите, така че да подлъже вирусния пакет да се насочи към нея. Тази субстанция ученият нарича още плазма, макар че не е точно плазмата, описана във физиката.Ядреният инженер знае също така, че плазмата с по-голяма енергия винаги захранва по-малката, към която е привлечена.  Ето защо той създава плазма с по-слаба енергия, така, когато е в близост до полето на вируса, той ще отдава енергия, за да изравни двете полета. С две думи, антивирусната плазма GANS обезсилва вирусите. Когато човек пие плазмена вода, след време я изхвърля заедно с енергията на вируса с урината и потта.

Кеше уточнява, че този метод не убива вирусите, тъй като плазмата никога не се унищожава, но това е добре, тъй като ако в тялото ни се запази плазмата на вируса, но със слаба, безобидна енергия, тя ще научи тялото ни да се пази и ще действа като ваксина. 


Иранското проучване
Ето че стигнахме до най-интересната част – как действа т.нар. антивирусна плазма GANS и GANS2 (разработена за мутациите на вируса). В доклад от 1 юни 2020 г. Мехран Кеше, д-р Али Асгхар Бехнам Ниа, супервайзор от Иранския национален университет по отбрана, и д-р Реза Асади, лекуващ лекар, описват подробно как  са прилагали плазмата в битката с коронавируса в Иран. (Виж https://tinyurl.com/y29e5jx7)

По причини, които или са неизвестни, или не са публични
, Иран е една от държавите с най-много заболели още в началото на пандемията и с висок процент на смъртност. Иран е родината на Кеше (а според някои историци може би и наша прародина).

Екипът от лекари, които са прилагали  лечение с плазма в страната според доклада, е: д-р Реза Асади (ръководител на екипа на лекарите, които използват плазма в борбата с коронавируса), д-р Фармарц Барарпур, д-р Гасам Раис Акбари (началник на спешното отделение на болница Mahallat), д-р Сайда Санджарян, д-р Парасту Голшири, д-р Ахмадреза Нахост, д-р Азар Буджаран-Гоми и д-р Парвиз Рашванд. Проектът на Кеше е реализиран с подкрепата на Националния университет по отбрана на Иран.

По-голямата част от пациентите се възстановяват у дома, тъй като в болниците е нямало достатъчно легла за настаняване. Хората са получавали съвети какво да правят он-лайн, като първоначално са общували с екипа на д-р Асади. В определени дни лекарят лично е отговарял на над 600 пациенти. В подкрепа на болните в Иран е имало доброволци, които са доставяли готова плазмена вода – т. нар. „Чаша на живота“, до домовете на нуждаещите се, за да не се губи време.

Резултатите, описани в доклада, сочат, че 90% от болните са постигнали пълно възстановяване от 3 до 7 дни, над 50% са имали подобрение още в първите 48 часа, а някои пациенти с COVID-19 са се почувствали по-добре още след 3-6 ч. след прилагане на лечението с GANS.

Как са ползвали плазмената вода? Пациентите са били инструктирани да пият вода – половината, заредена с Anti-virus и  Anti-virus2 GANS (по 100 мл на всеки час); да правят инхалации (3 пъти по 10-15 минути); да пръскат спрей с плазмена вода (с GANS) в зоната около главата и диафрагмата; да слагат лапи (компреси) върху засегнатите зони: при болки в гърдите и гърба с вода от GANS, а при болки от ребрата до глезените – с вода с Anti-virus 2 GANS. При загуба на обоняние се поставя компрес с плазмена вода (GANS) по 15 мин. на всеки час върху челото. Важно e също така да има добра дезинфекция – отново с плазмена вода.

Петър Йовчев и Светослав Симеонов, създатели на „Плазма Сайънс“, фирмата - про-
изводител на плазмата на Кеше. Те уточняват, че техните продукти хармонизират
околната среда. Те не са медицински изделия и не отменят лекарската грижа.Петър Йовчев и Светослав Симеонов,
създатели на „Плазма Сайънс“, фирмата - про-
изводител на плазмата на Кеше.
Те уточняват, че техните продукти хармонизират
околната среда. Те не са медицински изделия и не отменят лекарската грижа.

Според производителите на плазмата в България
двете шишенца могат да се ползват и заедно, като се поставят до или в стъклен съд с вода, която се зарежда по този начин. Нужни са 6 часа, за да се създаде плазмена вода. След това, като се ползва, само се долива съдът с вода.  

Използването на плазмена вода не е лекарство и не заменя лекарския контрол, но може да помогне много в борбата с този тежък вирус, казва Петър Йовчев. Екипът на „Плазма Сайънс“ е готов да съдейства с плазма и с подробна информация на всеки лекарски екип от ковид отделения, готов да включи плазмената вода, за да се ускори лечението.

АНТИВИРУС ЗА ПРЕВЕНЦИЯ
Plasma Science Anti-virus GANS служи и за превенция срещу коронавируси. Той носи полета на важни минерали за тялото като желязо, калций, магнезий, силиций, фосфор, натрий. Полезен е при хора с респираторни проблеми. Може да се използва за намаляване на различни видове болка. Полезен е за мозъка и ендокринната система. Плазмите Anti-virus GANS и Anti-virus2 GANS могат да се ползват практически цял живот.

КАК СЕ ПРОМЕНЯ ЕНЕРГЕТИКАТА

Фиг. 1 Аурата е синьо-зелена, с размер 50 см, показва силен дисбаланс в ин и ян енергиите.
Две чакри - Муладхара и Анахата, са потъмнели.Фиг. 2 След прием на плазмена вода - около 200 мл, аурата стана 60 см - ясна, светла, ярко синя. Появи се прекрасна синьо-индигова шапка около главата (енергийната защита). Чакрите сe изчистиха и са с правилни форма и цвят.  Замерването е извършено в Аура център "Лотус".

ОТЗИВИ


Д. Тенев: Кашлицата спря

Повече от 8 месеца имах хронична кашлица, която се появи миналата година след преболедуване на остър бронхит. Една сутрин ми предложиха чаша вода с „Анти-вирус“. Кашлицата спря веднага. Не можех да повярвам. Следващите дни се появи отново и си взех „Анти-вирус“. Използвам го повече от месец. Нямам кашлица и никакви симптоми на настинка. Взех антивирус и на майка си. Тя се оплакваше от високо кръвно, като се събуди. Вече трета седмица няма проблем.И. Димитрова: Сложи край на главоболието

Моят проблем беше ужасно главоболие почти всеки ден плюс болки във врата. Преди два месеца започнах приема на вода „Анти-вирус“ и „Магнезиум“ и около 2 седмици по-късно осъзнах, че не съм пила хапчета, защото болката я нямаше.Т. Славова: Синът ми вече няма астма

От февруари цялото ми семейство използваме „Анти-вирус“ и „Минералиум“. Малкият ми син е с астма. Започна да пие вода „Анти-вирус“, прави и инхалации. Преди беше на помпа сутрин и вечер и често на вентолин. От февруари спряхме помпата и нито веднъж не сме използвали вентолин. Оттогава нито един от нас не е боледувал.С. Върбанова: Вече нямам екстрасистули

Имах проблеми със сърцето, екстрасистули. Предписаха ми магнезий, но нямаше добър ефект. Тогава научих за „Плазма Сайънс“. От начало бях скептична, но направих каквото ми казаха и от както пия водата, която преструктурирам с наномагнезий, всичките ми проблеми изчезнаха.
*Отзивите са от plasma-science.bg със съкращения

Още информация можете да научите на:
facebook.com/plasmatech

Отровни ли са дрехите ни? Здраве

Отровни ли са дрехите ни?

Шест опасни химикала, които могат да навредят сериозно на здравето ни

Илон Мъск: Имам синдром на Аспергер Здраве

Илон Мъск: Имам синдром на Аспергер

Американски лекари обясняват какво означава това

Учени: Кефирът може да спре цитокиновата буря Здраве

Учени: Кефирът може да спре цитокиновата буря

Пробиотични молекули помагат на клетките „воини" да разпознаят лесно „врага"

Пролетна детоксикация с ароматерапия Здраве

Пролетна детоксикация с ароматерапия

Практични съвети за пречистване на организма с етерични масла

Новите Pro Climate продукти с грижа за хората и околната среда Здраве

Новите Pro Climate продукти с грижа за хората и околната среда

Да се грижиш за природата не е само да изхвърляш отпадъците на правилното място

Защо грижата за кожата е важна? Здраве

Защо грижата за кожата е важна?

Превенцията на несъвършенства като фини линии и бръчки е по-лесна, отколкото борбата с тях

5-минутни микронавици за по-добро здраве Здраве

5-минутни микронавици за по-добро здраве

Изберете различно начало на деня си

Тази събота, 17 април, е Световният Ден на Хемофилията Здраве

Тази събота, 17 април, е Световният Ден на Хемофилията

Облечете се в червено и изпратете снимката си. Така ще изразите подкрепата си към хората с хемофилия.

Предлагат пауза за ваксината срещу Covid-19 на Johnson&Johnson Здраве

Предлагат пауза за ваксината срещу Covid-19 на Johnson&Johnson

Препоръчаха на американците да ползват ваксините на Moderna и на Pfizer

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве Здраве

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве

34% са развили психиатрични или неврологични диагнози след шест месеца

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки! Здраве

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

Водата, заредена с GANS anti-virus, стартира в организма процеси на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“ Здраве

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“

Национална информационна кампания по повод Световния Ден на Хемофилията - 17 април

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека Здраве

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека

Привилегиите на „зеления паспорт" са медицински апартейд, казват недоволните

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета Здраве

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета

Лекари и учени ще наблюдават малчуганите една година за странични реакции

Пробиотици за дома Здраве

Пробиотици за дома

Флакони с добри бактерии пречистват въздуха и повърхностите, ароматизират и пазят от алергии