Подкрепете ни!
Здраве02 февруари 2021

Д-р Меркола: Информирайте се, преди да се ваксинирате!

Бъдете смели. Ще ви критикуват, че сте посмели да говорите за „другата страна“ на историята с ваксината

Д-р Меркола: Информирайте се, преди да се ваксинирате!
На официалния си сайт mercola.com  д-р Джоузеф Меркола* публикува обширна тревожна статия, изпъстрена с препратки към мнения на други лекари и учени от различни сектори, с която за пореден път алармира обществеността: всеки да се информира подробно преди да вземе решение дали да се ваксинира или не срещу коронавирус. Аргументите „против" и реалните опасности са изредени подробно. Дадени са и примери със случаи с публични личности, починали от странични реакции след ваксиниране срещу коронавирус, но това не е споменато от медиите в информацията за смъртта им. Според Меркола щетите, които се нанасят на населението с неизследваните до край ваксини, скалъпени набързо, са много повече от ползите.

„Ваксината COVID-19 наистина не е ваксина в медицинския смисъл на това определение. Това не подобрява имунния ви отговор към инфекцията, нито ви предпазва от риска да получите инфекцията. Това наистина е експериментална генна терапия, която може преждевременно да убие много хора и да деактивира експоненциално повече", пише Меркола. А съветите му, въпреки че са насочени към хората в Америка, звучат повече от актуално за всяка точка от планетата.
Д-р Меркола цитира скандалната д-р Джуди А. Миковиц (позната на аудиторията от документалния филм Plandemic), чиито книги били изкупени и складирани от Amazon, за да нямат хората достъп до тях. Според Миковиц: „Всеки с възпалително заболяване като ревматоиден артрит, болест на Паркинсон, хронична лаймска болест, всеки с придобита имунна недостатъчност от патогени и токсини от околната среда - това са хората, които ще бъдат убити от тази ваксина".
Меркола препоръчва всички, които се интересуват, да посетят уебсайта на благотворителната организация с нестопанска цел  -  Национален информационен център за ваксини (NVIC).

„С цялата несигурност, свързана с безопасността и ефикасността на ваксините, е изключително важно да защитите правото си да правите независими здравни избори и да упражнявате доброволно информирано съгласие за ваксинация. Спешно е всички трябва да се изправят и да се борят, за да разширят защитата на информираното съгласие за ваксини в държавното законодателство в областта на общественото здраве и заетостта. Най-добрият начин да направите това е да се свържете лично с вашите щатски законодатели и да образовате лидерите във вашата общност", пише Меркола.

Мислете глобално, действайте локално

Изключително важно е ВСЕКИ да се включи сега в отстояването на законното си право да направи доброволен избор за ваксиниране в Америка. Този избор е застрашен от лобисти, представляващи фармацевтични компании, медицински търговски асоциации и служители в областта на общественото здравеопазване, които се опитват да убедят законодателите да премахнат всички освобождавания от ваксини от законите за общественото здраве.

Споделете вашата история с медиите и хората, които познавате

Ако вие или член на семейството сте претърпели сериозна странична реакция след ваксинирането, нараняване, увреждане или смърт, моля, говорете за това. Ако не споделяме информация и опит помежду си, всички се чувстват сами и се страхуват да говорят. Напишете писмо до редактора, ако имате различна гледна точка за историята на ваксината, която се появява във вашия местен вестник. Обадете се в радио токшоу, което представя само едната страна на историята на ваксината.

Трябва да бъдете смели, защото може да бъдете силно критикувани, че смеете да говорите за „другата страна“ на историята с ваксината. Бъдете готови за това и имайте смелостта да не отстъпвате. Само чрез споделяне на нашата перспектива и това, което знаем, че е вярно за ваксинацията, публичният разговор за ваксинацията ще се отвори, така че хората да не се страхуват да говорят за това.
Не можем да позволим на фармацевтичните компании и медицински търговски асоциации, финансирани от фармацевтични компании или служители в областта на общественото здравеопазване, насърчаващи принудителната употреба на нарастващ списък с ваксини, да доминират в разговора за ваксинацията.
Ваксината, причиняваща смърт, не може да бъде пометена под килима и да се третира само като „статистически приемлива съпътстваща вреда" на националните универсални задължителни политики за ваксинация, които излагат твърде много хора на риск от нараняване, увреждане и смърт. Не бива да се отнасяме към хората като към морски свинчета.
--------------------------
*д-р Джоузеф Меркола е специалист по остеопатична медицина, лекувал е хиляди пациенти в продължение на повече от 20 години. В първите години на медицинската си практика лекува с конвенционални лекарства, отпускани с рецепта - както той сам споделя - на практика се превърнал в платен пропагандатор на фармацевтични компании. След разочарованието си от конвенционалния модел в своята практика, той избира естествената медицина и холистичните подходи. Основава The Natural Health Center. През 1997 г. създава уебсайта Mercola.com, за да сподели собствения си здравен опит и да разпространи вестта за естествените начини за постигане на оптимално здраве. Mercola.com сега е най-посещаваният уебсайт за естествено здраве със средно 14 милиона посетители месечно и с над един милион абонати. mercola.com е един от малкото източници, които смело представят „другата гледна точка" по отношение на ваксините. 
Справка
В САЩ към 22 януари са докладвани 329 смъртни случая (подгрупа от общо 9845 нежелани събития) в Центровете за контрол и профилактика на заболяванията (CDC) и включени в Системата за докладване на нежелани последствия (VAERS) след ваксинации срещу COVID-19. Американските доклади, представени на VAERS,  изискват допълнително проучване, преди да може да се направи потвърждение, че нежеланото събитие е свързано с ваксина.
Докладите, подадени на уебсайта на VAERS между 14 декември 2020 г. и 22 януари, описват резултатите, вариращи от „пяна по устата“ до „масивни инфаркти“ и „невъзстановяване“.
285 от починалите са американци, а 44 са жители на други страни. Средната възраст, на тези, които са си отишли след ваксинация, е 76,5 години.
Според Washington Post към 29 януари 22 милиона души в САЩ са получили една или и двете дози ваксина срещу COVID. Досега само ваксините Pfizer и Moderna са получили разрешение за спешна употреба в САЩ от Американската администрация по храните и лекарствата (FDA). Според собственото определение на FDA, ваксините все още се считат за експериментални, докато не бъдат напълно лицензирани.

Източник

Още по темата:

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве Здраве

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве

34% са развили психиатрични или неврологични диагнози след шест месеца

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки! Здраве

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

Водата, заредена с GANS anti-virus, стартира в организма процеси на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“ Здраве

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“

Национална информационна кампания по повод Световния Ден на Хемофилията - 17 април

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека Здраве

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека

Привилегиите на „зеления паспорт" са медицински апартейд, казват недоволните

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета Здраве

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета

Лекари и учени ще наблюдават малчуганите една година за странични реакции

Пробиотици за дома Здраве

Пробиотици за дома

Флакони с добри бактерии пречистват въздуха и повърхностите, ароматизират и пазят от алергии

„Щастливо“ коремче от самото начало Здраве

„Щастливо“ коремче от самото начало

Защо първите 1000 дни са толкова важни?

Защо и как да спим и живеем по-добре? Здраве

Защо и как да спим и живеем по-добре?

Практическа помощ с етерични масла за Световния ден на съня

Великият пост като „летящ старт“ към подобряване на живота Здраве

Великият пост като „летящ старт“ към подобряване на живота

Практически указания на Vita Rama за здраве и разцъфтяване на човешките добродетели

Учени сътвориха нов тест за COVID-19 - с духане към сензор Здраве

Учени сътвориха нов тест за COVID-19 - с духане към сензор

Той е толкова точен и надежден, колкото сега използваните, но е много по-бърз от тях

Поленът може да повиши риска от COVID-19 дори ако нямате алергии Здраве

Поленът може да повиши риска от COVID-19 дори ако нямате алергии

Кашлянето и кихането са симптоми както на алергия, така и на някои от леките случаи на зараза с коронавирус

Има ли връзка между кръвната група и риска от зараза с COVID-19 Здраве

Има ли връзка между кръвната група и риска от зараза с COVID-19

Хипотези: по-опасна е инфекцията за хората с кръвна група А, при нулева група - намален риск

Витасин - Натурална българска грижа за кожата Здраве

Витасин - Натурална българска грижа за кожата

Всяко кремче е напълнено на ръка и всяка кутийка затворена от семейство Ташеви

Природна грижа за кожата с Debora Golden Nature Здраве

Природна грижа за кожата с Debora Golden Nature

С правилно подбрани натурални извлеци и съставки вашата кожа получава всичко, което ù е нужно, за да е свежа, подхранена и неустоима

Д-р Далке към българите: Вие решавате, не чакайте държавата! Здраве

Д-р Далке към българите: Вие решавате, не чакайте държавата!

Авторът на „Болестта като път" не яде месо от 50 г., препоръчва „миротворна" храна и укрепване на имунната система