Подкрепете ни!
Здравед-р Джоузеф Меркола* / 04 февруари 2021

Защо случаите на COVID-19 ще почнат да намаляват

Дж. Меркола: COVID-19 е най-големият фалшификат в историята на човечеството

Защо случаите на COVID-19 ще почнат да намаляват
Един час след встъпването в длъжност на Джо Байдън Световната здравна организация понижи препоръчителния праг на цикъла на PCR (Ct), което автоматично гарантира, че броят на „случаите“, т.е. положителните резултати от теста на PCR, ще спадне през следващите дни и седмици, казва д-р Джоузеф Меркола

По-рано СЗО бе определила препоръчителните стойности на Ct в тестовете на 45, но научният консенсус по този въпрос отдавна е ясен - ако стойностите на Ct са над 35, това прави теста безполезен, тъй като точността ще бъде само 3%. С други думи 97% са фалшиви положителни резултати.

„Казедемията“ не би могла да бъде запазена, ако не бяха медиите, върху които Съветът по външни отношения, Билдербергската група и Тристранната комисия имат значително влияние. По-голямата част от международното отразяване на новини в западните медии се осигурява само от три световни информационни агенции - The Associated Press (AP), Reuters и Agence France-Presse (AFP). Ключовата роля, която играят тези агенции, означава, че западните медии често съобщават новини по едни и същи теми като използват дори една и съща формулировка. Правителствата, военните и разузнавателните служби също използват тези информационни агенции като мултипликатори за разпространение и засилване на избраната от тях интерпретация.

Случаите на COVID-19 ще намаляват от ден на ден и причината за това е проста

Един час след встъпването в длъжност на Джо Байдън като 46-и президент на САЩ, Световната здравна организация внезапно и неочаквано понижи препоръчителния праг на цикъла на PCR (Ct), което автоматично гарантира, че броят на „случаите“, т.е. положителните резултати от PCR теста, ще спаднат.

В продължение на месеци експертите предупреждават, че COVID-19 не е толкова вирусна пандемия, колкото „казедемия “ или пандемия на фалшиво положителни тестове и това, което поддържа тази казедемия толкова дълго, е фактът, че лабораториите използват прекалено високи стойности на Сt. 
По-рано тестовете, препоръчани от СЗО, бяха с препоръчителни стойности на Ct - 45, но научният консенсус отдавна се върти около тезата, че всяко ниво над 35 Ct прави теста безполезен, тъй като точността ще бъде около 3% - 97% са фалшиви положителни резултати.

Защо изобщо им трябваше толкова време, за да решат този добре познат проблем, който наля масло в огъня на фалшивата идея, че асимптоматичните хора представляват заплаха за здравето и трябва да бъдат поставени под карантина? Ето какво казва бившият изпълнителен директор на Fortune 500 и медицински експерт Стейси Ленъкс пред PJ Media:
„През август миналата година Ню Йорк Таймс публикува статия, в която се посочва, че до 90% от тестовете за COVID-19 в три държави не са показателни за активно заболяване. С други думи, те събират вирусни отломки, неспособни да причинят инфекция или да се предадат, тъй като прагът на цикъла (Ct) на теста за PCR усилва пробата твърде много пъти..."

Промяната ще премахне само фалшивите положителни резултати, но повечето американци няма да знаят това

Актуализацията на СЗО от 20 януари 2021 г. признава, че положителният PCR тест сам по себе си не е равен на инфекцията, че „прагът на PCR (Ct), необходим за откриване на вируса, е обратно пропорционален на вирусното натоварване на пациента“ и че в случаите, когато симптомите на пациента не съответстват на резултата от теста, той трябва да бъде повторно тестван с помощта на същия или различен тест.

С други думи, ако нямате симптоми, положителният тест, използващ висок Ct, е малко вероятно да показва активна инфекция. Най-вероятно не сте заразни и няма да се разболеете. Вземането под внимание на симптомите на пациента е трябвало да бъде рутинна практика от самото начало и намаляването на броя на Ct би трябвало да е настъпило преди месеци. Просто досега това не беше в съответствие с тогавашната геополитическа интерпретация.

На 7 януари 2021 г. Министерството на здравеопазването в Канзас също понижи стойностите на Ct за своите тестове за COVID-19, от 42 на 35. Макар да е неясно дали частните лаборатории в щата са го направили и ако да, колко от тях са го сторили. "Случаите" със заразени в Канзас започнаха да спадат - от среднодневни 2752 на 7 януари до 1795 от 20 януари. Всъщност, прогнозата на Стейси Ленъкс от октомври 2020 г. става все по-пророческа:
„Байдън ще издаде национални стандарти, като преградите от плексиглас в ресторантите, за които говори по време на дебата, и ще упражнява натиск върху управителите да прилагат мандати, използвайки финансовия лост на федералното правителство. Някои хакове в CDC или FDA ще издадат нови насоки за намаляване на Ct, които лабораториите използват, и случаите магически ще започнат да падат.
В действителност промяната ще премахне само фалшивите положителни резултати, но повечето американци няма да знаят това. Добрият стар чичо Джо ще бъде героят, въпреки че актьорите от "дълбоката държава" в здравната бюрокрация няма да решат проблема с тестването, за който са знаели от месеци. "

Защо СЗО изчака толкова дълго, за да коригира стойностите на Ct 

Наистина ли е случайно, че актуализираните стойности са "спуснати" в деня на встъпването в длъжност на Байдън? Или това е просто още едно доказателство, че пандемията от COVID-19 е политическа шахматна конфигурация, чиято цел е да насочи населението на света към глобално икономическо и социално „пренастройване“?

Президентът Байдън има дълъг опит в подкрепата на глобалистките програми и „Новия световен ред“, което е старият термин за това, което сега се нарича „Голямото възстановяване“. Ясно е, че Байдън би бил предпочитаният избор за технократичния елит, който тласка тази нечиста програма към радикално намаляване на личните свободи.

Както се отбелязва в статия от 29 октомври 2020 г. на уебсайта на Световния икономически форум, външната политика на САЩ ще оформи Голямото нулиране. „Съединените щати ще трябва да определят конкретни приоритети, за да гарантират, че усилията им във външната политика могат да използват за формиране на глобалното възстановяване“, се казва в статията.

Докато голяма част от дискусията в нея звучи добронамерено за нетренираното ухо, тези, които са разследвали плана за Голямо нулиране и са запознати с жаргона и истинското значение, скрито зад думите, ще могат да прочетат истината между редовете.

Как се стигна до това дълбоката държавна технокрация да заблуди масите

Накратко, чрез своите медийни съучастници. Без масовите медии да "изпомпват" ежедневно подвеждаща, дори очевадно невярна информация (помислете например за непрекъсната лента с данни за нови случаи и смъртност), нищо от това не би било възможно. 
Ключов играч зад Голямото нулиране е Съветът за международни отношения (Council on Foreign Relations - CFR). Както беше обяснено от швейцарско политическо изследване, „до голяма степен непознати за широката общественост, ръководителите и топ журналистите на почти всички големи американски медии отдавна са членове на влиятелния Съвет за международни отношения“.

Не бъркайте CFR с Комитета по външна политака на Сената на САЩ или с Европейския съвет по външна политика, CFR е мозъчен тръст с нестопанска цел, чиито членове (над 5000 души) включват също бивши и настоящи президенти, политици, държавни секретари, директори на ЦРУ, банкери, адвокати, академични професори и корпоративни лидери. 

CFR управлява и Програмата за изследвания на Дейвид Рокфелер, която от своя страна съветва Белия дом по въпросите на външната политика. Като цяло CFR притежава невероятна сила и влияние върху Белия дом на САЩ и неговите политики. 

CFR има два международни филиали: Bilderberg Group и Trilateral Commission. И двете групи са създадени от лидерите на CFR „за насърчаване на елитното сътрудничество на глобално ниво“.
Американският клон на Trilateral Commission включва добре известни имена като Дейвид Рокфелер, Хенри Кисинджър, Майкъл Блумбърг, Ерик Шмид и Сюзън Молинари, вицепрезидент по публичната политика в Google. Много от членовете на неговия съвет също са членове и на The Aspen Institute.

Защо новините не са обективни

По-голямата част от международното отразяване на новини в западните медии се осигурява само от три световни информационни агенции - The Associated Press (AP), Reuters и Agence France-Presse (AFP). Ключовата роля, която играят тези агенции, означава, че западните медии често съобщават новини по едни и същи теми като използват дори една и съща формулировка. Правителствата, военните и разузнавателните служби също използват тези информационни агенции като мултипликатори за разпространение и засилване на избраната от тях интерпретация.

Докато тези информационни агенции не изпратят известие, националните и местните медии е малко вероятно да съобщят за каквото и да било събитие. Дори снимките и видеоклиповете обикновено се доставят директно от тези световни информационни агенции. По този начин хората чуват, виждат и четат едно и също послание навсякъде.
„Тази зависимост от световните агенции създава поразително сходство в международните репортажи: от Виена до Вашингтон, нашите медии често съобщават за едни и същи теми, използвайки едни и същи фрази - явление, което в едни други времена се свързваше с понятието „контролирани медии“ в авторитарните държави “, пише Swiss Policy Research.
Дори големите медии, които имат по света кореспонденти, не очакват от тях те да провеждат независими разследвания. Те просто съобщават каквото искат новинарските агенции на Голямата тройка и от гледната точка, която те искат. Целият процес прилича на нещо като ехокамера, където е представена само една гледна точка.
Както може да се очаква, това създава перфектната пропагандна машина. 
Както отбелязва Swiss Policy Research, „Поради доста ниското журналистическо представяне на основните медии и тяхната голяма зависимост от няколко информационни агенции, е лесно за заинтересованите страни да разпространяват пропаганда и дезинформация в уж уважаван формат сред световна аудитория.” 
Военните и отбранителните министерства са наясно с това и го използват редовно.

Пълен кръг: обратно към СЗО

Три са ключовите организации, участващи в създаването и прокарването на програмата за голямото нулиране: CFR, Тристранната комисия и Bilderberg Group. СЗО, която служи като медицински клон на ООН, също играе централна роля в технократичния план, който ни връща там, откъдето започнахме тази статия. Не вярвам, че внезапното решение на СЗО да промени начина, по който диагностицираме случаите на COVID-19, случайно съвпадна с встъпването в длъжност на президента Байдън. Просто е твърде удобно. Друга улика: едно от първите неща, които Байдън направи, когато влезе в длъжност, беше да подкрепи отново СЗО.

Фондация "Бил и Мелинда Гейтс" стана най-големият финансиращ орган на СЗО, когато администрацията на Тръмп в средата на април 2020 г. спря финансирането й, докато анализът на Белия дом относно работата на СЗО по пандемията от COVID-19 не бъде завършен.
Алиансът GAVI - партньорство между Гейтс и Биг Фарма с посочена дългосрочна цел - решаване на глобалните здравни проблеми чрез ваксини - също е водещ донор на СЗО и една от основните инициативи на Световния икономически форум.

Световният икономически форум

Нито една дълбока държавна организационна схема не е пълна без Световния икономически форум, който служи като социален и икономически клон на ООН и е организацията, която е домакин на годишната конференция на милиардерите в Давос, Швейцария. Световният икономически форум е основан от Клаус Шваб, който е написал книгите „Четвъртата индустриална революция“ (2016), „Оформянето на четвъртата индустриална революция“ (2018) и „COVID-19: Голямото нулиране“.

Световният икономически форум е конгломерат от най-големите и най-мощни бизнеси в света, които допринасят за утвърждаването на технологичната програма. Те включват:
 • Microsoft, направила Бил Гейтс милиардер;
 • MasterCard, глобалистко образувание за разработване на цифрови идентификатори и банкови услуги;
 • Google, първият събирач на големи данни в света и лидер в услугите за изкуствен интелект;
 • Фондации, създадени от най-богатите хора в света, като фондация "Рокфелер", "Фонд на братята Рокфелер", Фондация "Форд", "Блумбърг Филантропи" и Фондация „Отворено общество“ на Джордж Сорос.
Когато надникнете зад завесата на Световния икономически форум и СЗО, откривате едни и същи богати хора и техните компании и фондации, които макар да твърдят, че работят за по-справедливо общество и по-здрава планета, всъщност се опитват само да централизират печалба и власт.

Технокрацията под всяко друго име пак си е технокрация

Много от термините, които чуваме все по-често от тези и други организации през последните години, всъщност се отнасят до технокрацията под различно име. Примерите включват:
 • Голямото нулиране;
 • Четвъртата индустриална революция;
 • „Изградете го отново по-добре“;
 • Устойчиво развитие;
 • Програма 21;
 • Програмата до 2030 г.;
 • Новата градска програма;
 • Зелена икономика;
 • Зелената нова сделка;
 • Парижкото споразумение за климата и движението за глобално затопляне като цяло.
Всички те се отнасят и са част от технокрацията и нейната икономика, базирана на ресурси. Общата им цел е да заграбят собствеността върху всички ресурси на света в ръцете на малка глобална елитна група, която има ноу-хау за програмиране на компютърните системи, които в крайна сметка ще диктуват живота на всички.

Това, към което се стремят, е наистина крайната форма на тоталитаризъм. Когато говорят за „преразпределение на богатството“, те всъщност имат предвид преразпределението на ресурси от нас към тях и точно такъв вид трансфер на богатство е улеснен от „казедемията“ на COVID-19.
В продължение на почти една година бяхме облъчвани да мислим, че милиони ще умрат, освен ако не се откажем от всякакво подобие на нормален живот, докато всъщност се въвеждаха дефектни тестове, които просто откриват неактивни вирусни частици, не представляващи заплаха за здравето. Докато собствениците на малък бизнес бяха принудени да жертват всичко, което притежават, богатите погълнаха както пазарния им дял, така и имуществото им, загубено от тях заради затворените им предприятия.
Не мисля, че е преувеличено да се каже, че пандемията COVID-19 е най-големия фалшификат в историята на човечеството, подготвено от технократи и внедрено чрез тяхната мрежа от глобални организации, които влияят - индиректно и директно - и контролират политиката, здравеопазването, финансите и медиите. 

(Със съкращения)
Източник
_____________
*д-р Джоузеф Меркола е специалист по остеопатична медицина, лекувал е хиляди пациенти в продължение на повече от 20 години. В първите години на медицинската си практика лекува с конвенционални лекарства, отпускани с рецепта - както той сам споделя - на практика се превърнал в платен пропагандатор на фармацевтични компании. След разочарованието си от конвенционалния модел в своята практика, той избира естествената медицина и холистичните подходи. Основава The Natural Health Center. През 1997 г. създава уебсайта Mercola.com, за да сподели собствения си здравен опит и да разпространи вестта за естествените начини за постигане на оптимално здраве. Mercola.com сега е най-посещаваният уебсайт за естествено здраве със средно 14 милиона посетители месечно и с над един милион абонати. mercola.com е един от малкото източници, които смело представят „другата гледна точка" по отношение на ваксините. 
  

Още по темата:

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве Здраве

Всеки трети след тежка форма на Covid-19 е с влошено психично здраве

34% са развили психиатрични или неврологични диагнози след шест месеца

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки! Здраве

Плазмите на Кеше будят кръвните клетки!

Водата, заредена с GANS anti-virus, стартира в организма процеси на самоконтрол, саморегулация и самоизцеление

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“ Здраве

Българската Асоциация по Хемофилия представя: „Движим се заедно с промяната!“

Национална информационна кампания по повод Световния Ден на Хемофилията - 17 април

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека Здраве

Неваксинирани в Израел апелират за спазване на правата на човека

Привилегиите на „зеления паспорт" са медицински апартейд, казват недоволните

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета Здраве

Moderna ще тества ваксината си върху деца под 12 г. и бебета

Лекари и учени ще наблюдават малчуганите една година за странични реакции

Пробиотици за дома Здраве

Пробиотици за дома

Флакони с добри бактерии пречистват въздуха и повърхностите, ароматизират и пазят от алергии

„Щастливо“ коремче от самото начало Здраве

„Щастливо“ коремче от самото начало

Защо първите 1000 дни са толкова важни?

Защо и как да спим и живеем по-добре? Здраве

Защо и как да спим и живеем по-добре?

Практическа помощ с етерични масла за Световния ден на съня

Великият пост като „летящ старт“ към подобряване на живота Здраве

Великият пост като „летящ старт“ към подобряване на живота

Практически указания на Vita Rama за здраве и разцъфтяване на човешките добродетели

Учени сътвориха нов тест за COVID-19 - с духане към сензор Здраве

Учени сътвориха нов тест за COVID-19 - с духане към сензор

Той е толкова точен и надежден, колкото сега използваните, но е много по-бърз от тях

Поленът може да повиши риска от COVID-19 дори ако нямате алергии Здраве

Поленът може да повиши риска от COVID-19 дори ако нямате алергии

Кашлянето и кихането са симптоми както на алергия, така и на някои от леките случаи на зараза с коронавирус

Има ли връзка между кръвната група и риска от зараза с COVID-19 Здраве

Има ли връзка между кръвната група и риска от зараза с COVID-19

Хипотези: по-опасна е инфекцията за хората с кръвна група А, при нулева група - намален риск

Витасин - Натурална българска грижа за кожата Здраве

Витасин - Натурална българска грижа за кожата

Всяко кремче е напълнено на ръка и всяка кутийка затворена от семейство Ташеви

Природна грижа за кожата с Debora Golden Nature Здраве

Природна грижа за кожата с Debora Golden Nature

С правилно подбрани натурални извлеци и съставки вашата кожа получава всичко, което ù е нужно, за да е свежа, подхранена и неустоима

Д-р Далке към българите: Вие решавате, не чакайте държавата! Здраве

Д-р Далке към българите: Вие решавате, не чакайте държавата!

Авторът на „Болестта като път" не яде месо от 50 г., препоръчва „миротворна" храна и укрепване на имунната система