Хора по замисъл

Хора по замисъл

Цена: 18.00 лв.

Купи

От случайна еволюция до преобразяване по избор

Една от големите иронии на съвременния свят е, че науката, за която се очаква да разреши тайните на живота, е направила точно обратното. Нови открития доведоха до още повече въпроси без отговор и разкриха следните факти:
Факт 1. Нашият произход – Съвременните хора са се появили внезапно на Земята преди около 200  000 години с напълно развит мозък, нервна система и възможности, които ги отделят от всички други дотогава вече развили се форми на живот.
Факт 2. Липсващото физическо доказателство – Връзките, показани на общоприетото човешко еволюционно дърво не се основават на доказателства.
Факт 3. Новите открития за ДНК – Сравнението между ДНК на древните неандерталци и ДНК на ранните хора ни показва, че ние не сме произлезли от неандерталците.
Факт 4. Загадъчен синтез на ДНК – Разширеният геномен анализ разкрива, че нашето ДНК е резултат от загадъчно и прецизно сливане на гени, а това подсказва, че човешката ни същност се дължи на нещо отвъд еволюцията.
Факт 5. Нашите изключителни способности – Ние сме родени със способността да се самолекуваме, сами да определяме продължителността на живота си, да активираме имунната ни система, да преживяваме дълбока интуиция, симпатия, емпатия и, без съмнение, състрадание – и да правим всяко от тези неща по наше желание и искане.

В тази книга Грег Брейдън пресича традиционните граници на науката и духовността, за да отговори на извечния въпрос КОИ СМЕ НИЕ, и да ни разкрие научно базирани методи, чрез които да събудим нашите уникални човешки преживявания на дълбока интуиция и предчувствие, напреднали възможности за самолечение и още много повече! Без съмнение „Human by Design“ ни разкрива, че ние не сме това, което ни е казано, а сме нещо много повече, отколкото някога сме си представяли.

Издателство: Turning Point