Подкрепете ни!
Любопитно27 октомври 2020

Адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“

Според адвокат Фулмич пандемия няма, PCR-тестовете са безполезни, а големи корпорации печелят от суматохата

Райнер Фулмич разбуни youtube преди дни с 24-минутното си видеообръщение, в което съобщи, че група адвокати завеждат колективен иск срещу „ковидгеноцида“. Фулмич е в адвокатските колегии на Германия и Калифорния от 26 години. Твърди, че е водил дела срещу известни световни корпорации. Той е един от четиримата членове на Германския комитет за разследване на ситуацията около коронавируса. От 10 юли 2020 г. този комитет изслушва показанията на много международни учени и експерти, за да намери отговори на въпроси относно короно-кризата, които все повече хора по света задават.

Според адвоката кризата с коронавируса" трябва да се преименува на скандал с коронавируса", а на отговорните лица и организации, които са я предизвикали, трябва да се търси наказателна отговорност.

На политическо ниво трябва да се направи всичко, за да се гарантира, че никой никога повече няма да бъде в позицията да може да измами човечеството или да се опита да ни манипулира с корумпирани програми" - казва Фулмич. Скандалът около световната измама с коронавирус се е превърнал в може би най-голямото престъпление срещу човечеството, извършено някога, смята той.

Фулмич и екипът му настояват за конкретни отговори от компетентните органи и лица на следните въпроси:
  • Има ли пандемия от коронавирус или има само PCR-тест пандемия?
  • Положителният резултат от PCR-теста означава ли, че тестваното лице е заразено с COVID-19 или не означава абсолютно нищо във връзка с инфекцията с COVID-19?
  • Служат ли така наречените мерки срещу пандемията от коронавирус (изолация, задължителни маски за лице, социално дистанциране и наредби за карантина) за защита на световното население или тези мерки служат само на целта да накарат хората да изпаднат в паника, така че те да вярват, без да задават въпроси, че животът им е застрашен? Така че в крайна сметка фармацевтичната и технологичната индустрия да генерират огромни печалби от продажбата на PCR-тестове, тестове за антиген, антитела и ваксини, както и събирането на генетичните ни пръстови отпечатъци?
  • Вярно ли е, че германското правителство е лобирано масово, повече от която и да е друга държава, защото Германия е известна като особено дисциплинирана държава и следователно е трябвало да се превърне в модел за подражание за останалия свят заради стриктното и, разбира се, успешно спазване на защитните мерките?
Спешно се нуждаем от отговорите на тези въпроси, тъй като уж новият и силно опасен коронавирус не е причинил прекомерна смъртност никъде по света и със сигурност не тук, в Германия. Но антикоронните мерки, чиято единствена основа са резултатите от теста PCR, които от своя страна се основават на германския тест Drosten, междувременно са причинили загубата на безброй човешки животи и са унищожили икономическото съществуване на безброй компании и лица по целия свят" - твърди Фулмич. Според него в Австралия хората биват хвърляни в затвора, ако не носят маска или не я носят правилно, както указват властите, а във Филипините хората, които не носят маска или не я носят правилно, биват простреляни в главата.

Според адвоката дефиницията за пандемия била променена тихомълком преди 12 години. Дотогава за пандемия се говорело когато една болест се разпространава по цял свят и води до много сериозни здравни последствия и смъртни случаи. Внезапно и по причини, които никога не били обяснени, сега за да се обяви пандемия, вече не се изисквали показатели като сериозни вторични усложнения и множество смъртни случаи.

Благодарение на тази промяна, СЗО, която е тясно преплетена с глобалната фармацевтична индустрия, успя да обяви пандемията от свински грип през 2009 г., в резултат на което ваксините се произвеждаха и продаваха по целия свят въз основа на договори, които до днес се пазят в тайна. Тези ваксини се оказаха напълно ненужни, тъй като свинският грип в крайна сметка се оказа лек грип. И никога не се превърна в ужасяващата чума, за която фармацевтичната индустрия и свързаните с нея университети непрекъснато вещаеха. Те заплашваха, че ни очакват със сигурност милиони смъртни случаи, ако хората не се ваксинират. Тези ваксини също доведоха до сериозни здравословни проблеми: около 700 деца в Европа се разболяха нелечимо от нарколепсия и са завинаги тежко увредени" - разказва във видеото Фулмич. 

Според него PCR-тестовете са напълно безполезни, системите на здравеопазване никога не са били в опасност да бъдат претоварени от COVID-19, а даже напротив - болниците били празни, смъртността от коронавирус е еквивалентна на смъртността от сезонен грип и дори снимките от Бергамо и Ню Йорк били манипулирани и умишлено подвеждащи. Населението било целенасочено и умишлено подтиквано към паника от политици и медии.

Фулмич даде глас официално на факти, за които целия свят говори под сурдинка - че на лекари и болници по целия свят са били плащани пари за обявяване на починал човек за жертва на COVID-19, вместо да се запише в смъртния акт истинската причина за смъртта. 

Чрез международна адвокатска мрежа, която с всеки изминал ден се разраства, германската група адвокати предоставя безплатно на всички свои колеги във всички други страни цялата необходима информация за това как те могат да подготвят и групират исковете за обезщетение на своите клиенти, така че и те да могат да водят дела в съдилищата на техните държави или да се включат в колективния иск. Предимството на колективния иск е, че е необходимо само едно съдебно производство, а именно да се разгледа жалбата на представителен ищец, който е засегнат по начин, типичен за всички останали в групата.

Още по темата:

Бъдете внимателни! Опасна измама във фейсбук! Любопитно

Бъдете внимателни! Опасна измама във фейсбук!

Лъжливи сайтове събират лични данни и банкова информация

2019 г.: 2,4 милиона са бедните във Великобритания Любопитно

2019 г.: 2,4 милиона са бедните във Великобритания

Увеличава се броят на семействата с деца, които не смогват финансово

230 000 подписаха петиция против ваксинационните паспорти Любопитно

230 000 подписаха петиция против ваксинационните паспорти

Освен дискриминация, има опасност от злоупотреба с лични данни

Първо отлепяш, после облизваш Любопитно

Първо отлепяш, после облизваш

Простички ритуали с чай и бисквити спасяват от пандемична самота и депресия

Възвеличаха Грета Тунберг в бронзова статуя за 24 000 британски лири Любопитно

Възвеличаха Грета Тунберг в бронзова статуя за 24 000 британски лири

Студентски организации от Университета в Уинчестър изразиха бурно недоволство

Какъв е бил забраненият плод? Любопитно

Какъв е бил забраненият плод?

Има различни версии, но едно е ясно: не е ябълка

Вечната любов съществува Любопитно

Вечната любов съществува

Двойка от Стафордшър празнува 70 г. брак и разказва тайните на спокойния живот в обич

Цветето на Светия Дух Любопитно

Цветето на Светия Дух

Бял гълъб сякаш е свил гнездо, скътан в цвета на рядката орхидея

Човекът, който сам си направи операция от апендицит Любопитно

Човекът, който сам си направи операция от апендицит

Рогозов получава симптомите в антарктическата станция и няма друг избор освен да си помогне сам

Бъдете подготвени за излет в планината Любопитно

Бъдете подготвени за излет в планината

В магазините на Fjällräven може да се сдобиете с всичко необходимо за така бленуваното бягство сред природата

Японски милиардер тръгва за Луната през 2023 година Любопитно

Японски милиардер тръгва за Луната през 2023 година

Юсаку Миязава търси 8 творци от цял свят да го придружат за негова сметка за пътуване до Луната

„Дефицитът на Витамин B17 може да причини рак” Любопитно

„Дефицитът на Витамин B17 може да причини рак"

Какво прави хората податливи на фалшиви здравни новини

По кучетата им ще ги познаете Любопитно

По кучетата им ще ги познаете

Жените предпочитат мъже с Джак Ръсел териер, а мъжете - жени с чихуахуа