Подкрепете ни!
Мистър Глобал гледа на човешката раса като на добитък

Един различен поглед върху световната здравна криза и връщането на робството като най-печелившия бизнес

Снимка: Youtube
Снимка: Youtube
Едно интервю с Катрин Остин Фитс през последната седмица обикаля социалните медии и платформите за видеосъдържание. Администраторите го свалят. Почитателите на конспиративните теории и привържениците на революционните идеи го качват отново и отново. Този път нека се заслушаме внимателно в гласа на финансовия експерт. Нека видим защо.

Катрин Остис Фитс е издател на The Solari Report и управляващ директор на Solari, компания за инвестиционни консултантски услуги. Родена е на 24 декември 1950 г. Бивша държавна служителка и бивш управляващ директор на Dillon, Read & Co. Била е помощник-секретар по жилищното и градското развитие на САЩ по времето на президента Джордж Буш. Фитс от години пише и коментира по темата публични разходи като смело разкрива няколко широкомащабни случаи на държавни измами със средства и злоупотреба с власт.

Във видеоинтервюто, озаглавено Planet Lockdown, Фитс се опитва да обхване и подреди в парадигми океана от хаотична информация около икономическата и човешката криза, свързани с пандемията от коронавирус. Фитс публикувала неотдавна огромно проучване, наречено „Състоянието на нашите валути“. В него тя разказва историята на долара като световна резервна валута в продължение на столетия, началото на края на тази валута и развенчаването й като стабилна парична единица, по която се равнява останалия свят. 

Според нея централните банкери се опитват да въведат нова система, но тя все още не е готова за работа. Те се опитват да удължат живота на доларовата система до момента, в който ще са готови да въведат нова система за разплащане. Ще го направят тихомълком без никой от обикновените хора да осъзнава какво точно е това. Фитс описва новата система като „края на валутите“. И не ставало дума за нова валута, а за нова система за транзакции, цифровизирана, която ще сложи края на всички валути, каквито ги познавахме до днес. Как може да се въведе една нова плашеща света парична система, с която никой не е наясно и кой би поискал подобно нещо доброволно, задава риторични въпроси инвестиционната банкерка. Според нея отговорът е ясен – управляващите инициират световна здравна криза.
„Ако няколко души искат да контролират мнозина, то въпросът е: как да хвърлят всички овце в кланицата без те да разберат и да започнат да се съпротивляват? Перфектното решение: невидимите врагове. Имахме война срещу тероризма с невидимите терористи. Сега вирусът е перфектен, защото е невидим. И не можете да докажете, че той не съществува, защото е невидим. Невидимите врагове винаги са предпочитани, особено ако плашат хората. Ако можете да формирате страх, тогава хората ще имат нужда от правителства, за да ги защитят от невидимия враг“. 
Друга ефективна тактика е „разделяй и владей“. Според Фитс за крайната цел на световния заговор е важно правителствата да държат медиите и с тяхна помощ да настроят мъжете срещу жените, черните срещу белите, местните срещу имигрантите и обратното. Важно е да се внуши страх по всички флангове и да се накарат хората да повярват, че съответното правителство е взело народа под крилото си и прави всичко възможно да го спаси. Предимно от невидимото. Вирусът позволява на една държавна машина да създаде огромни контролни механизми. 
„Можете да спрете хората да не се събират, да не се организират и да нямат възможност да обсъждат случващо се. Ако дигитализирате всички системи заради „защитните“ мерки по локдауна държавата ще може да проследява контакти, да контролира кой с кого говори, колко и каква работа върши, и да има достъп до цялата информация за всичко, което се случва в една държава“ – казва Фитс. Всичко това под мотото „Ние ви предпазваме от невидимия вирус.“
В интервюто Фитс говори за новата система за транзакции, която няма да е валутна, а контролна. Тя въвежда и понятието трансхуманизъм като определение на това, което се случва в началния етап на превземането на света от банковите институции и олигарси. Фитс е сигурна, че хората доброволно се ваксинират против коронавирус и така буквално приемат установяването в тялото им на еквивалент на операционна система, която ще предава информация. Така те ще са до края на живота си свързани и физически със световната финансова система. 

Фитс подробно обяснява и финансовите механизми, по които бива ликвидиран малкия и среден бизнес в полза на големите акули на финансовите и стоковите пазари – отново под мотото „ние се грижим за вас“ и подхвърлянето на безвъзмездни парични инжекции на потъващия бизнес, колкото да се задържи за малко над повърхността преди да се сгромоляса в бездната на последствията от пандемията. Тя припомни и защо хората със загиващ бизнес са склонни да подкрепят политици-популисти – те са в безнадеждност да нахранят семействата си, на границата на оцеляване са и стават лесна плячка за драпащите към тоталната власт управляващи, които страстно лъжат народа си, докато „препълват мрежите си с улов в мътните води“. 
„Това е икономическа война и богатите имат огромна полза от нея. От април м. г. световните милиардери увеличават нетната стойност на капиталите си многократно. Експертите използват термина успешна световна икономическа война за глобалната капиталистическа класа. Но това не е капитализъм, а икономически тоталитаризъм – битие, в състояние да консолидира фантастични количества икономическо богатство, не само чрез изтриване доходите на средната класа и консолидирането им в техните компании, но от значително подобряване на богатството и мощта на големите държави от Г7 и Китай спрямо развиващите се пазари.“
Интересно описва Фитс и какво представлява COVID-19 като институцията за контрол, необходима за превръщането на развитието на планетата от демократичен процес в технокрация. Коронавирусът прилича по-скоро на държавен преврат, отколкото на вирус.
„В продължение на 20 години в Съединените щати имаме финансов преврат и в края на 1995 г. знаехме, че е взето решение да се преместят голяма част от активите и финансовите потоци извън страната. Това беше част от „балончето на глобалната икономика “и „глобализацията в действие“. Правителството и олигарсите знаеха, че след този тотален финансов преврат са успели да откраднат всичко, което е възможно и да изнесат всички пари от пенсионните фондове и сега вместо да се обърнат и да кажат на хората: „Е, ние ви откраднахме парите“ и да се извинят, те ще се консолидират и ще променят основната система.“
Според Фитс магическият вирус е: „Трябва да променим коренно системата.“ Благодарение на магическия вирус няма пари в социалното осигуряване и няма пари в хазната. Но правителствата имат перфектното магическо обяснение и извинение.

Инвестиционната банкерка нарича комитета, който управлява света, „Мистър Глобал". Неговата цел е да върне робството на човечеството. Фитс с исторически факти и обосновки доказва защо робството е най-печелившият бизнес на всички времена. Тя смята, че Мистър Глобал успешно започва да връща робството – свободата да се предвижваме, да живеем където решим и да казваме каквото мислим – вече ни е отнета. С правилно управление на медиите и световната здравна криза чрез всяването на страх Мистър Глобал вече държи и контрола върху ума ни.

Според Фитс много от зачестилите граждански безредици в САЩ през последната година също са част от сценария в съчетание с короновирусната „стагнация“. Цената на много имоти падна заради размириците и заради икономическата смърт на множество малки предприятия и те веднага бяха изкупени на безценица от чакащите в засада бизнес чакали. Тя ги нарича мародери, защото те се обогатяват с нечисти машинации за сметка на бедстващи хора. 
„Във визията на технокрацията човекът е природен ресурс като петролното находище и трябва да се използва като такъв ресурс. Хората не са суверенни личности, те са труд. Те са или по-ефективни, или по-малко ефективни от робот при различните функции. С други думи, това, което казвам, е, че Мистър Глобал гледа на човешката раса като на добитък, а не като на някой, с когото споделя съпричастност. Те не гледат на нас като на същия вид като тях. Всъщност, с много от биотехнологиите, те мислят, че ще живеят много по-дълго от нас и ще живеят много различно от нас“ – казва Фитс. Технологично-напредналата върхушка се отделя от човечеството в културно, юридическо и финансово отношение. Буквално създава отделна цивилизация, добавя тя.
На въпрос кои са тези мистични „Те“, които пишат световните сценарии, Фитс отказва да отговори. Само споменава, че е общувала с някои от тях и може само да заяви, че планетата се управлява със сила. На въпроса „Какво е решението?“ инвестиционният експерт и борец срещу икономическото статукво заявява: 
„Решението е: 
1) Внесете прозрачност в случващото се.
2)Разберете накъде отива системата 
3) Спрете да я изграждате.“
Ако работите за голяма фармацевтична компания, напуснете и идете да изградите местни системи за пресни храни. Ще трябва да възстановим икономика отдолу нагоре, ако не искаме да бъдем силно централизирани.
„Ако утре всички в Америка се събудят и спрат да банкират в JP Morgan Chase като заявят: „Знаете ли какво? Всички вие сте престъпници и ние не искаме да имаме нищо общо с вас.“ Ако всички излезем от банковата система и отидем в местен кредитен съюз – това би било революция, нали? Тотална революция. Ако 20 жени се обърнат към големите си босове във фармацевтичните компании и кажат: „Знаете ли какво? Вие сте отвратителни. Никакъв секс повече. Чао!“ И излязат през вратата – това ще бъде революция.“
Ние имаме силата да променим статуквото, но всички ще трябва да дойдем чисти на барикадите, защото почти всички сме съучастници в прилагането на този изгнила система десетилетия наред. Това не са „те“, ние сме, уточнява Фитс.
Решението е всеки от нас да излезе чист. Вие сте или за трансхуманистична робска система или вие сте за човешка система. Ако сте за човешката система, тогава ще трябва да намерите начин да печелите пари и да се ангажирате социално в човешка система като спрете да изграждате трансхуманистична система, заключава Фитс.

Източник

Още по темата:

НЛО в Австралия: отвличания, изчезвания и странни белези Мистерии и загадки

НЛО в Австралия: отвличания, изчезвания и странни белези

Mutual UFO Network от години разследва близки срещи от третия вид

„Писмата на Христос“ – Посланията на Бог към хората Мистерии и загадки

„Писмата на Христос“ – Посланията на Бог към хората

Истинска или не, най-езотеричната книга съдържа важни послания

Имаха огромни очи, казаха ни, че технологиите не ни помагат... Мистерии и загадки

Имаха огромни очи, казаха ни, че технологиите не ни помагат...

Децата от Рува, Зимбабве, споделят за срещата си с извънземни през 1994-а

ЦРУ разсекрети цялата документация, свързана с НЛО Мистерии и загадки

ЦРУ разсекрети цялата документация, свързана с НЛО

Файловете обхващат всичко - от загадъчни руски експлозии до срещи на висши държавни служители с извънземни

Какво не знаем за Нострадамус и неговите пророчества Мистерии и загадки

Какво не знаем за Нострадамус и неговите пророчества

Прозренията на най-известния пророк са използвани като пропаганда по време на Втората световна война

01.01.2021 - Рим осъмна, осеян с трупове на птици Мистерии и загадки

01.01.2021 - Рим осъмна, осеян с трупове на птици

Същото се случи през април 2020-а в Швейцария

Богинята Бастет: Извънземната покровителка на човечеството Мистерии и загадки

Богинята Бастет: Извънземната покровителка на човечеството

Мнозина вярват, че гробницата на древната богиня се намира в Странджа

Ванга имала пророчество за пандемията и датата 22.12.2020 Мистерии и загадки

Ванга имала пророчество за пандемията и датата 22.12.2020

Сергей Косторной разказал това точно преди година, но тогава никой не му повярвал

Робърт Джонсън: Да продадеш душата си за блус Мистерии и загадки

Робърт Джонсън: Да продадеш душата си за блус

Именитият блусар е един от най-спряганите примери за сделка със Сатаната

Израелски генерал: Извънземните отдавна са тук и Тръмп го знае Мистерии и загадки

Израелски генерал: Извънземните отдавна са тук и Тръмп го знае

Бившият шеф на отдел „Космически програми" на Израел с невероятни „разкрития" за Галактическата федерация

Учението на Гурджиев: Странната смесица от школи и религии Мистерии и загадки

Учението на Гурджиев: Странната смесица от школи и религии

Особен акцент в учението му е теорията, че хората живеят и умират, за да „хранят Луната“

Съвременен Робин Худ в Германия? Мистерии и загадки

Съвременен Робин Худ в Германия?

Анонимен дарител, вероятно банков обирджия, раздава пликове с банкноти за местни каузи в Брауншвайг

Едно странно парче ламарина броди из света Мистерии и загадки

Едно странно парче ламарина броди из света

Властите отричат исталацията да е свързана с извънземни

Кабала - древната наука за смисъла на живота Мистерии и загадки

Кабала - древната наука за смисъла на живота

Тя търси скрития смисъл в свещените писания и прониква в тайните природни закони

НАСА пак ни подсети за феномена STEVE Мистерии и загадки

НАСА пак ни подсети за феномена STEVE

Учените признават: Не знаем какво е това

Същества от тъмнината се хранят с нашата тревожност и страх Мистерии и загадки

Същества от тъмнината се хранят с нашата тревожност и страх

Рудолф Щайнер за това, как да спрем да даваме ресурс на силите отвъд