Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

При здравен проблем си пуснете „Мисловния филм”

Интуиция и Бог са най-доброто решение според Хосе Силва

Случвало ли ви се е да се тревожите дали вземате правилни решения относно здравословен проблем? Можете ли да го решите холистично? Или да потърсите лекарства? Необходима ли е хирургическа намеса? Грешното решение може да ви струва скъпо, измерено в пари и в ефект върху живота ви. Може да ви донесе болка и да не сте в състояние да изпълнявате отговорностите на работа и в семейството си. Това споделят в книгата си „Ефективна сетивна проекция за всеки ден" Хосе Силва Младши и Ед Бернд Младши. 

Според авторите на книгата е достатъчно да визуализирате проблема, после да визуализирате себе си как събирате информацията и вземате добри решения, как състоянието ви се подобрява, а накрая да си се представите отново в отлично здраве. Докато мислено виждате себе си съвършено здрав в третата сцена, припомнете си какво е чувството да бъдете в отлично здраве: какво правите, какво мислите, какво говорите, съветва наследникът на автора на метода Силва.

След като здравословният ви проблем вече е фиксиран, вие сте поговорили с лекари и приятели, поровили сте в интернет и в местната библиотека, поглъщайки всичката налична информация. В алфа ниво сте анализирали тази информация и с ума си сте „сканирали" тялото си, за да откриете какво точно се случва. Нямаше ли да е страхотно, ако имаше още един източник на информация и наръчник за вземане на правилни решения?

Има такъв източник. След като сте събрали цялата информация и сте изслушали всички предложения на хората около себе си, можете да се обърнете към него Хосе Силва старши го нарича „невидимия източник на подкрепа".

Можете да използвате Мисловен филм, за да получите напътствия от своя учител в духовното измерение, „от другата страна", както казват някои. Вашият учител е личната ви връзка с Божествената йерархия.

Това не може да замести собствените ви проучвания. Колкото повече информация успеете да предоставите на учителя си с Мисловния филм, толкова по-добри резултати и напътствия ще получите. 

Ефективната сетивна проекция е способност, дарена ни от Бога, пише Силва-младши. Всички я притежаваме и всички от време на време я преживяваме чрез сънища, предчувствия, внезапни прозрения, които ни се случват неочаквано - сякаш знаем какво ще каже някой, още преди да си е отворил устата. 

Всеки може да използва ефективната сетивна проекция, когато трябва да се реши даден проблем. При нужда винаги можете да се обърнете към техниката на Мисловния филм. Не за забавление, не за собствено удоволствие, а за да решавате проблеми и да подобрявате състоянието на планетата - тоест, заради нещо по-съществено от вас самите. 

Ако имате сериозен проблем, с който трябва да се справите, още тази вечер можете да използвате Мисловен филм, дори да не сте се научили да влизате в алфа ниво. По време на проучванията си Хосе Силва старши установил, че колкото по-сериозен е проблемът, толкова по-лесно е да се използва интуицията, за да се получи необходимата помощ. При спешни случаи, когато е налице особено силна нужда, мозъчните ви неврони получават интензивни сигнали и всички части на мозъка се активизират и зоват за помощ. 

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане