Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Позволението да разгърнеш собственото си ДНК

Старгейт медитации с 2 специализирани семинара и вечерна среща в София

Михаела Петрова

Многоизмерният портал, наречен Stargate, се появи за първи път в България преди четири години по време на втория семинар с Крион през Лий Каръл. Вече беше излязла и 12-ата книга от Крион „12-те слоя на ДНК" и започна да става ясно, че състоянието на съзнанието, наречено „духовност"q е в пряка зависимост от активацията на т.нар. спящи слоеве в ДНК. Повдигането на вибрацията на всеки човек, както и на самата планета Земяq в същността си е квантов процес, който отключва нови пластове на собственото ни многоизмерно съзнание, които до този момент са били „спящи". При това с пълно основание. 

В същността си повечето духовни практики, включително онези за тялото – като различните разновидности на йога, имат и тази функция – да помогнат на физическото, емоционалното и менталното тяло да се синхронизират с по-високочестотната енергия на духовното ни тяло. Но ако постоянната дисциплина, свързана с този тип упражнения, е била наложителна във времената на триизмерна плътност, то сега самата природа на ускорението налага възникването и на други методи за активация на спящите слоеве в ДНК. Такъв метод е Старгейт медитацията. Както разказва нейният създател Прагийт Харис: „Старгейт е структура на свещената геометрия, която е котва на съзнание, точно както нашето тяло е котва на вашето съзнание". Разликата е, че нашата котва на съзнание все още е в процес на научаване – спомняне как да се разгърне така, че да достигне другите измерения на собственото си многоизмерно съзнание и да направи връзка с квантовия си Аз. Структурата на Старгейт е на приятел, който може да го прави и ни помага да си спомним, че и ние можем. 

В края на септември ще имаме отново възможност да преживеем пътешествието на Духа със Старгейт с 2 специализирани семинара и вечерна среща. 

София
29 септември – вечерна среща
30 септември - 1 октомври – двудневен семинар  „Откриване на вашето Свръхсъзнание - истинското ви Аз"
2 октомври –  Есенцията на живота, само за жени с водещ Джулиън Конрад

Такси за участие:
Вечерен семинар - 55 лв.
Двудневен семинар  „Откриване на вашето Свръхсъзнание - истинското ви Аз" - 222 лв.
Есенцията на живота – 111 лв.

Отстъпки за посещение на повече от едно събитие:
За вечерното и двудневния семинар – 250 лв.
За трите събития общо – 350 лв.

За записване и повече информация:
maraki753@gmail.com
0885 870160
0887 716392
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане