Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Ясен е големият победител в „Твоят поглед“!

Вижте изложбата с най-добрите снимки до 5 март във „Фотосинтезис“

Снощи на откриването на изложбата с най-добрите от конкурса за читателски снимки „Твоят поглед" беше обявен и победителят! Веселин Малинов заслужи избора на журито от представители на организаторите - Списание 8 и Sony. Той получи и голямата награда - невероятния Sony NEX-6.


Светослав Драгиев, маркетинг мениджър на Sony, връчва наградата на победителя Веселин Малинов. снимки: Владимир Мачоков

Победителят разказа как е направил снимката - разчитал на случайността двама души да имат смелостта да поемат по кея близо до свирепата буря край брега в град Порто. 

Ето и видео от случката:
 

Разбира се - победители по своему са всички безбройни участници, включили се в надпреварата. Специални награди получиха Данчо Русчев - Джино и Мирослав Момински, участващи с по няколко снимки в изложбата. По-рано, във всеки от месеците, бе селектиран и по един победител - кои бяха те вижте тук.Изложбата с 30-те най-добри снимки определено си струва да се види! Можете да я разгледате до 5 март в кафе-галерията на Фотосинтезис арт-център (София, бул. „Васил Левски" 57).Безпрецедентните 4892 снимки на 1576 автори се включиха в надпреварата под мотото „Забрави ограниченията!"


ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Твоят поглед - награда на публиката

Изберете любимата си снимка повече »

Наука
 
 
73

Музиката на гората

Днес откриват изложбата в природонаучния музей. повече »

Събития
 
 
0

Повторното начало

Изложба на комикси от Стоян Шиндаров, художник на "Космос" повече »

Събития
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане