Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Алекс Орбито няма да провежда лечение в България

Подвеждаща информация обикаля из мрежата, не се доверявайте на несигурни източници!

От седмица в интернет пространството се носи слух, че филипинският лечител Алекс Орбито ще посети България с лечебната си мисия през идните месеци. Информацията е невярна, екипът на Списание 8 ви съветва да не се доверявате на съмнителни източници. Алекс няма да провежда лечения в родината ни, потвърдиха от екипа на лечителя. 

Алекс Орбито беше за последно в България през 2015 г., когато проведе лечения в два града. След инцидент през 2016 г. той взе решение да прекрати индивидуалните лечения и да пренасочи мисията си към колективните. Към този момент обучения и колективни лечения се провеждат само на Филипините, в "Пирамидата на Азия". Повече информация за това можете да намерите на сайта на центъра. 

Следващото посещение на Алекс Орбито в България ще бъде през лятото на тази година, когато в София ще се състои премиерата на документалния филм за него - "Човек на вярата". Филмът е продуциран от Списание 8. Алекс Орбито ще посети страната ни специално за премиерата, но по време на престоя му няма да се извършват индивидуални лечения. 

Повече информация за премиерата на "Човек на вярата" и посещението на Алекс Орбито очаквайте скоро на сайта на Списание 8!
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Семинар и ретрит с Алекс Орбито

Регистрация за 2016 г. повече »

Здраве
 
 
2

Лечебен престой при Алекс Орбито

Регистрация за 2016 г. повече »

Здраве
 
 
3

Йордан Камджалов: Това е послание, от което спешно се нуждае всеки от нас!

Световноизвестният диригент подкрепи филма "Човек на вярата" (видео) повече »

Събития
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане