Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Оттук до 1300 места по света

Star Alliance празнува 20-годишнината си с атрактивно състезание

Ива Тодорова

Вчера - на 14 май, деня на майката в много западни държави, беше отбелязана 20-годишнината на най-големия авиоконсорциум - Star Alliance. Създаден във Франкфурт от 5 компании – Lufthansa, Air Canada, Scandinavian Airlines, THAI и United, днес в него членуват 28 авиокомпании, които заедно летят до 1300 дестинации в 191 страни. 

Рожденият ден беше отпразнуван в невероятна празнична атмосфера, в което имахме шанса да се убедим лично и ние, от Списание 8. На галавечерята пред гости и журналисти от цял свят изпълнителният директор Джефри Го сподели, че взаимното доверие, изградено през тези 20 години, е превърнало някога конкурентните компании в прекрасни партньори. В името на идеята: повече връзки между хората, които да могат да се докосват и до повече култури. 

През следващите 10 години консорциумът ще заложи на все повече дигитализация в услугите си, така че да осигурява все по-гладки и бързи трансфери, по-малко чакане, а ако то не може да се избегне – да е максимално приятно и ползотворно за пътниците. 

По случай празника си Star Alliance обяви прекрасно състезание за всичките си клиенти и пътници, които ще могат да споделят пътешествията си с няколко фотографии и малък разказ на сайта на програмата за събиране на мили с чести пътувания. Имате възможността да се включите в надпреварата за 20 награди, всяка за 1 млн. мили! 

На какво се равняват те? Например на околосветско пътешествие в първа класа с компаниите на консорциума. Или пък с 20 приятели да отидете заедно в Хавай. Не е зле, нали?! 

 
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Катедрали на бъдещето

Или как Star Alliance превръщат новото летище „Хийтроу“ в триумф на технологиите повече »

Събития
 
 
1
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане