Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Премиера на филма за Алекс Орбито

„Човек на вярата" с първа прожекция на 9 юли в Зала 1 на НДК

Дългоочакваният момент дойде! Документалният филм на Списание 8 „Човек на вярата“, посветен на филипинския лечител Алекс Орбито, ще бъде представен на 9 юли 2017 г.(неделя) от 18 ч в Зала 1 на НДК

Билети ще намерите в мрежата на TicketPortal и на касите на НДК

Работата по филма продължи близо 4 години, продукцията стана възможна благодарение на подкрепата на над 400 дарители. Успяхме да сбъднем първия български документален филм, създаден с помощта на краудфъндинг кампания и споделено финансиране. Благодарение на CineCrowd събрахме над 17 000 евро и две години след края на кампанията с радост обявяваме, че резултатът е налице! 

Алекс Орбито е смятан за най-големия лечител на ХХI век - лекувал е с огромен успех над 1 милион души по целия свят. Документалният филм „Човек на вярата" разказва историите на хора, посетили лечителя, които са се излекували напълно от безнадеждни според конвенционалната медицина болести. Представя позицията на лекари, учени и изследователи, които с години са наблюдавали и изследвали феномена и се опитват да го обяснят. 

Къде се крие ключът към здравето? Кога и защо се разболяваме? Може ли човек да се излекува сам? Как квантовата физика обяснява този феномен? Това са част от въпросите, чиито отговори търси и дава филмът.

„Човек на вярата" е филм и за силата на човешкия дух, и за Любовта. За голямата любов на малкия човек от далечните Филипини и за малката любов във всеки от нас, която чака да бъде пробудена. Филмът ще шокира, провокира, но и ще разшири съзнанието на хората, които го гледат. Със сигурност след прожекцията никой няма да си тръгне равнодушен. Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане