Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

До всички дарители на „Човек на вярата“

Благодарим ви, че направихте възможен документалния филм за Алекс Орбито!

Скъпи приятели, дарители и колеги, 

Благодарение на всички вас завършихме "Човек на вярата". Премиерата на документалния филм за филипинския лечител Алекс Орбито ще бъде на 9 юли (неделя) в Зала 1 на НДК от 18 ч. 

Над 400 души се включиха в кампанията по финансиране на лентата. Благодарим ви за доверието и за вярата в нас! Без вашата помощ този проект щеше да остане просто добра идея. За нас е радост, че толкова много добросърдечни хора се включиха в начинанието и станаха част от мисията ни да разкажем историята на един велик човек, жив светец на XXI век. 

Благодарение на "Човек на вярата" делото на Алекс Орбито ще стигне и до следващите поколения, а познанието, което той ще сподели със зрителите, ще остави ярка следа в съзнанието на всеки. 

Напомняме, че всеки от вас, който е направил дарение за осъществяването на документалния филм, ще получи наградите, които сме обещали. До края на месец юни всеки дарител ще получи имейл с информация за наградите, които му се полагат. Ако сте направили своето дарение по банков път или в офиса ни и не сте оставили свои координати за връзка, моля да се свържете с нас на maleksandrova@spisanie8.bg. ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Семинар и ретрит с Алекс Орбито

Регистрация за 2016 г. повече »

Здраве
 
 
2

Лечебен престой при Алекс Орбито

Регистрация за 2016 г. повече »

Здраве
 
 
3

Йордан Камджалов: Това е послание, от което спешно се нуждае всеки от нас!

Световноизвестният диригент подкрепи филма "Човек на вярата" (видео) повече »

Събития
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане