Събития

Първи свидетелства за Рене Мей у нас

След семинарите на лечителя в София десетки хора споделят за здравословно подобрение

Първи свидетелства за Рене Мей у нас
В началото на юли 2017 г. големият лечител, учител и хуманист Рене Мей, за когото Списание 8 посвети юнския си брой (можете да го поръчате тук), посети за първи път България. За него разказва и книгата на спътницата му Жулиет Лор - „Рицарят на ангелите". Над 4500 души бяха докоснати от неговата лечебна и любяща Светлина. Още на следващия ден в редакцията на Списание 8 вече имаше хора, които искаха да споделят позитивни резултати от лечението на Мей. 
И. А., на 45 г., през март миналата година е диагностицирана с възел на щитовидната жлеза с размери 2,5/1,5 см. Жената се записва за семинара на Рене Мей за 2 юли. Той поставя за кратко ръка пред гърдите ѝ, а след това тя дълго плаче. На следващия ден - 3 юли, отива на лекар и става ясно, че възелът е намалял наполовина.
Мъж от София е в болница с тежък грип. Повече от 2 седмици поддържа изключително висока температура, която е много опасна за него, тъй като има и онкологичен проблем. По време на семинара неговата съпруга моли Рене Мей за помощ. Още същата вечер мъжът сънува Рене, които медитира с група последователи и едно бяло куче... На следващия ден температурата му пада, кръвните резултати се подобряват и ден по-късно изписват мъжа от болницата. В момента получава терапии от доброволци.

Друга българка, която живее в Италия, идва в София със сина и дъщеря си за семинара на Рене Мей, тъй като преди 11 години убиват мъжа ѝ, оттогава всички в семейството са много тъжни и затворени в себе си. Само дъщеря ѝ Джулия успява да си стъпи на краката. Именно тя открива феномена Рене Мей благодарение на филма „Отвъд светлината" и настоява и майка ѝ да го гледа. Майката обаче избира други филми, пуска ги... а те не тръгват. Всичките забиват. Така се налага да гледат „Отвъд светлината". „Като започна филмът, се случи нещо много странно, не исках никога да свършва", казва българката. Тя си пожелава да види Рене. Намира сайта на лечителя, но тъй като семинарите му са в Мексико, се отказва да ходи. Но не и Джулия. Дъщерята продължава да следи изявите на Мей в интернет, тъй като майка ѝ има здравословни проблеми: паникатаки, а от известно време нещо като „кокал" се е появил на гърдите ѝ.

Само след броени дни Джулия с радост разбира, че Рене Мей ще идва в Европа, при това в България! Бързо събират куфарите. 

Когато Рене се доближава до майка ѝ и я хваща за ръката, цялата мъка изведнъж излиза навън. Завива ѝ се свят, а сълзите дълго не спират.
 
Връщат се в Италия, Джулия заглежда майка си... подутината почти не се открива.Йорданка Янкулова, която организира семинарите в София, сподели, че възел на щитовидната жлеза на друга жена е изчезнал напълно след лечението на Мей; че вода, заредена от него, е изчистила обрив; а майка, която е страдала от напреднала форма на множествена склероза, за първи път е усетила детето си, когато го е погалила с ръка.
   
Ако и вие сте имали подобрение след семинарите на Рене Мей или след терапии от доброволци, не се колебайте – направете кратко видео и ни го пратете с коментар отдолу, на office@ossem.eu или на тел. 963 28 96! При желание от ваша страна гарантираме анонимността ви! Ако имате медицински изследвания, добре е да приложите и тях. 

Лечения по методиката на Рене Мей в България прилагат доброволци от цялата страна. Хората, които искат да получат помощ, могат да пишат във фейсбук групата Rene Mey Volunteers Bulgaria. Пак оттам могат да разберат кога и къде се организират групови терапии в страната. 

На 15 юли (събота) доброволци ще даряват терапии от 11 до 14 ч в София, кв. Младост 2, ул. „Св. Киприан" бл. 281. 

Българите, които искат да станат доброволци, също трябва да следят фейсбук групата на Рене Мей и сайта на Списание 8. И на двете места своевременно ще анонсираме следващите семинари на инструктора на Рене Мей - Анилу Физ.

300 000 евро струва Бронзовата къща Събития

300 000 евро струва Бронзовата къща

Уникалната инсталация се открива днес в София

Бесарабия - извор на красота и родолюбие Събития

Бесарабия - извор на красота и родолюбие

Фотоизложба на Асен Великов - авторът на едни от най-силно докосващите български снимки, запечатали красотата и разнообразието на българския фолклор

Чудесата признак на духовност ли са? Събития

Чудесата признак на духовност ли са?

Елате на 20 октомври и се запознайте с главния редактор на Списание 8

Седми ежегоден „Копнеж за растящо творчество“ Събития

Седми ежегоден „Копнеж за растящо творчество“

Търсят се рецензии, есета, размисли за онези книги, които силно са ни впечатлили

Морски пътешествия и горещи филмови премиери на 14-тите Дни на предизвикателствата Събития

Морски пътешествия и горещи филмови премиери на 14-тите Дни на предизвикателствата

Специален гост ще бъде френският приключенец на колело Тито Томази

Концерт - спектакъл „Първо Любе“ се завръща на голямата сцена Събития

Концерт - спектакъл „Първо Любе“ се завръща на голямата сцена

13 октомври с нови картини от Югозападна България, Тракия, Шоплука и Ваяшкия регион

Отбор в подкрепа на египетския лешояд тича на Софийския маратон 2018 Събития

Отбор в подкрепа на египетския лешояд тича на Софийския маратон 2018

В кампанията „Миля за египетския лешояд“ се включват специалисти и любители

Албания на прага на промяната (1990-1991) Събития

Албания на прага на промяната (1990-1991)

Вижте уникалната фотографска изложба на Джон Демос

Броени дни до края на записването за Академия Музика Събития

Броени дни до края на записването за Академия Музика

Нов уникален музикален проект за хора над 16 години. 21 септември е крайният срок за записване в новата музикална образователна програма по инициатива на световноизвестния български диригент Йордан Камджалов.

„Бъдещи лидери в действие сега!” от 13 до 15 април Събития

„Бъдещи лидери в действие сега!" от 13 до 15 април

Трети семинар „Успешен млад лидер" с Гуру Йоги Тан

Фермерски фестивал в Часа на Земята `18 Събития

Фермерски фестивал в Часа на Земята `18

Тази събота отново гасим лампите за час, за да се замислим за природата

Пролетта във Виена иде с 1 млн. лалета и нарциси Събития

Пролетта във Виена иде с 1 млн. лалета и нарциси

Шест великденски базара с 225 щанда в австрийската столица

Рецепта на успеха с вход свободен Събития

Рецепта на успеха с вход свободен

Списание 8 на фестивала „Здравей, Здраве“ в Пловдив на 21-22 април

Отвъд границите на класиката Събития

Отвъд границите на класиката

Потопете се в атмосферата на вълшебното дуо Лиса Джерард и Йордан Камджалов