Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Кристална медитация

Тази събота и неделя в София - в търсене на мир, любов, единство и здраве

Снимка: Добрин Кашавелов
Снимка: Добрин Кашавелов
Един необикновен кристал ще бъде в София съвсем скоро, а всеки, който иска да медитира с него, е добре дошъл на медитациите за единство на 16 и 17 септември. Събитието е подходящо както за напреднали, така и за начинаещи в медитациите. 

Divine Power кристал с 144 фасети, създаден по технология от Атлантис, носещ името "Божествена сила". Кристалът обикаля света, за да помага на хората в намирането на истината, да активира мир, любов и единство. 

Пазител на кристала е Прадийп Виджай Кумар. Той е роден в Индия през 1982 г., мигрира в Австралия през 2005 г. Завършва бакалавърската степен по инженерство в Ченай (Индия) и магистърска степен по информационни системи в Мелбърн (Австралия). 

През 2008 г. в търсене на истината и вечното щастие Прадийп открива медитацията и започва да я практикува под ръководството на Субаш Патриджи, основател на Движението за пирамидални духовни общества. Чрез медитациите Прадийп успява на намери отговорите на всички свои въпроси и разбира каква е мисията му на Земята. От 2010 г. той преподава медитация в Австралия.

На 2 октомври 2014 г. на Глобалния конгрес на духовните учени в Долината на пирамидите (Индия) Прадийп бива провъзгласен за покровител на Divine Power. Още за историята и произхода на този уникален кристал ще научите по време на медитациите в София.

От 2014 г. Прадийп е провеждал много медитации за единство с божествения кристал в много държави. Участниците в тях получават космически енергийни и галактически енергийни кодове, излъчвани от Божествения кристал. Той активира сърдечната чакра и истинския човешки потенциал да излъчва радост, любезност, състрадание, любов, да изпитва усещането на единството.

Ползите от медитацията
• Ускоряване на процесите на (само)лекуване
• Засилване на паметта
• Прекратяване на лоши навици
• Връщане на ума в състояние на мир и радост
• Подобряване на работната ефективност
• Заздравяване на взаимоотношенията 
• Увеличаване на волята
• Изостряне на способността за разграничаване на добро и зло
• Разбиране на целта на живота


КЪДЕ

Читалище „Пенчо Славейков“, залата на ет. 1

София, кв. „Лозенец“, бул. „Черни връх“ 35 (метростанция „Джеймс Баучер“)

КОГА

Първа сесия - 16.09. (събота) 10-13 ч. 
Втора сесия - 16.09. (събота) 14-17 ч.
Трета сесия - 17.09. (неделя) 10-13 ч. 

Добре дошли сте и на трите сесии, и на всяка поотделно. Във всяка сесия ще има медитация и лекция. Предвидено е време за въпроси и отговори. Съветваме ви да присъствате и на трите сесии за максимален ефект от кристала. 

ВХОД 

10 лв. (5 лв. за ученици, студенти и пенсионери)

Входът е еднократен и важи и за трите сесии, покрива административните разходи за залата. Прадийп Виджай Кумар гостува в България благотворително на свои разноски. 

На събитието ще има кутия и за дарения. Вашият принос е добре дошъл.

Осигурен е превод от английски на български език. 

ЗАПИСВАНЕ

Желателно е предварително да се запишете на имейл maggie.aleksandrova@gmail.com , тъй като местата са ограничени. Очакваме вашите имейли до 15 септември включително. 

ВАЖНО

Ако желаете, можете да донесете йога мат или възглавничка за медитацията. В залата има столове.
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане