Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Бъди творец на живота си

3 събития по пътя към личностното усъвършенстване

Изображение: Bryan Minear
Изображение: Bryan Minear
Човекът има привилегията да живее на единствената планета на свободния избор, в уникален момент. Важно е да помним, че имаме право на свободен избор, че сме пълни господари на живота си и на всичко, което ни се случва. Илюзия е, че сме зависими от други хора или външни обстоятелства. А да осъзнаеш собствената си свобода, е една малка лична революция и огромна крачка в собствената ни еволюция.

Мартина Иванова е сред хората, които работят усилено в тази посока, тя помага на стотици българи да вземат отговорно решения в името на свободата си. Тя е дългогодишен консултант по личностно развитие, холистичен терапевт и дипломиран майстор-практик в енергийната психология към Академията по ТЕС и Пренареждане на Матрицата. Експерт е в различни медитативни, духовни, НЛП терапевтични практики. Създател е на сайта „Свой Избор“.

Марти организира редица лекции и семинари, в които можете да направите първите си стъпки към себепознанието. Представяме ви първите ѝ три събития за 2018 г., които ще се проведат в София.


Пренареждане на Матрицата - лекция и практика

25.01.2018, 18:30 ч 

Това е вечерна лекция с демонстрация и въвеждане в основите на техниките за емоционална свобода и други техники от енергийната психология. Пренареждане на Матрицата е терапевтична техника от енергийната психология, надграждаща ТЕС (Техники за емоционална свобода), разработена през 2008 г. от Карл Досън. Комбинира ТЕС с разбирания от новата биология, епигенетика и квантова физика, позволявайки бърза лична трансформация. Събитието е подходящо за всеки заинтересован. Вижте повече тук.


Техники за емоционална свобода - обучение
17.02.2018, 10-18 ч 

ТЕС обхваща всичко онова, което се случва едновременно в ума, емоциите и тялото с цел освобождаването и трансформирането му. ТЕС и другите техники от енергийната психология често се използват за постигане на върхови постижения в бизнеса, спорта или в личен план. Те разкриват и елиминират подсъзнателни вътрешни конфликти и ограничаващи убеждения, които са пречка пред успеха и реализацията ни. Обучението в техниките е целодневно. Свързано е с първото събитие, което представя сбита информация, докато тук обучението е по-сериозно и в дълбочина. Достъпно е за всякакви хора - специалисти или не. Вижте повече тук.


Пробуждане. Бъди творец на живота си - семинар
24.03.2018, 10-18 ч

Насочен към изследването на себе си, семинарът помага да откриете целите, призванието си, да постигнете подобрение във всички житейски аспекти и да реализирате потенциала си. Защото всеки от нас има дарби и таланти, които могат да бъдат (пре)открити. Семинарът ще обърне внимание на взаимоотношенията, финансите и работещите практични методи за трансформация. Ще ви помогне да формулирате целите си и да намерите подходящ път за реализацията им. Вижте повече тук.
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане