ХороскопИвелина Рускова / 18 февруари 2017

Мъжът Риби - емоционалният романтик

Има нужда от лично пространство, за да бяга понякога от действителността

Съществуват два типа мъже Риби – едните се движат срещу течението, а другите се оставят на него. Хората от първия тип са целеустремени, използват целия си потенциал, за да стигнат до успеха. Мъжете от втория тип живеят в своите фантазии и могат да не забележат възможността за успех, дори в случаите, когато той чука на вратата. 

За вторите е добре да развиват качества като решителност и упоритост, за да имат шанс да реализират мечтите си и да бъдат победители.

Ако мъжът Риби иска да се движи напред, най-добре е да не се връща безкрайно към своите предишни и неосъществени мечти. Това не означава, че е слаб духом. Просто отделя много време на своите фантазии, а не се захваща сериозно за истинските дела. Ако успее да се отскубне от фантазиите си, той ще попадне в реалния свят и ще започне да мисли как да прави бизнес и да заработи нещо повече. Има остър ум и когато започне да работи в реално време, може да бъде сигурен, че ще намери правилното решение.

За мъжа Риби най-големият проблем е да приближи мечтите си максимално близо до действителността и да започне да подрежда живота си в реалния свят. Ако може да плува срещу течението, неговата половинка трябва да е уверена, че той ще я направи щастлива.

Мъжът Риби никога не се отнася с предубеждение към хората. Ако дава съвет на някога, това означава, че е преживял именно такава ситуация, в която е попаднал човекът до него. Дори да го излъжат, той не осъжда постъпката, а се стреми да разбере каква е била причината. Той не обвинява другите за своите неудачи. Абсолютно надежден е, приятелите му могат да му доверяват всякакви тайни.

Мъжът Риби е идеален слушател. По-добре е да не бъде претоварван от близките си с много проблеми. Той е много състрадателен и докато не намери най-доброто решение на дадения проблем, няма да се успокои. Попива негативната енергия на хората около себе, в резултат на което сам страда много повече от другите. За него е добре понякога да прекарва време сам, за да може да възстанови силите си и спокойствието си.

Ако поиска да бъде сам, не го безпокойте. Тези хора имат нужда да остават със себе си, нуждаят се от лично пространство, където да избягат от действителността. Мъжете Риби са много чувствителни и лесно могат да бъдат наранени. Но негативните емоции при тях не се задържат дълго, техният гняв стихва толкова бързо, колкото и се запалва. 

Мъжът Риби изглежда уверен, но вътре в себе си е много срамежлив. Той иска да знае, че е обичан, оценен и се грижат за него. Типичният представител на зодията е много емоционален и романтичен в любовта. Той има способността да вижда вътре в човека и това, което е отвън, като поведение, не може да го заблуди. Трудно можете да излъжете и подведете мъж Риби. Той много лесно може да ви вкара в заблуждение и да ви манипулира. Способен е да лъже, но това е лъжа, с която по-скоро има за цел да не показва твърде много от себе си. Безвредна, показваща склонността му да живее в света на фантазиите.

Ревността не е основна черта на неговия характер. Той вярва безрезервно на своята половинка, но очаква и от нея вярност. Винаги има приятели и от двата пола, което може да бъде повод за ревност от страна на неговата партньорка. Той цени красотата и се възхищава на красивите жени, но да изневери не е в стила му.

Като правило мъжът Риби не е много внимателен с финансите и това трябва да се приеме като факт. Добре е, ако близките му станат пример за пестеливост, рано или късно той ще ги последва. Бързо копира доброто от хората, които цени и уважава, така че е необходимо някой да го научи на икономии.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Петица Мечове - карта Таро за 3 юни Хороскоп

Петица Мечове - карта Таро за 3 юни

По-добре е в днешния ден да не влизаме в пререкания

Ведически хороскоп за 3 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 3 юни

Моментът е благоприятен да отделите повече внимание на вашия партньор

Шестица Чаши - карта Таро за 2 юни Хороскоп

Шестица Чаши - карта Таро за 2 юни

Отпускаме се по течението, чувстваме се носталгично

Седмица Жезли - карта Таро за 1 юни Хороскоп

Седмица Жезли - карта Таро за 1 юни

Започваме седмицата изнервено - във въздуха прехвърчат искри

Ведически хороскоп за 1 юни Хороскоп

Ведически хороскоп за 1 юни

Създайте около себе си спокойна атмосфера

Звездата - карта Таро за 31 май Хороскоп

Звездата - карта Таро за 31 май

Нещо магично се задава на хоризонта

Ведически хороскоп за 31 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 31 май

Въведете малко ред в хаоса

Петица Жезли - карта Таро за 30 май Хороскоп

Петица Жезли - карта Таро за 30 май

Днешният ден носи пререкания и сблъсъци

Ведически хороскоп за 30 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 30 май

Смирението и търпението няма да ви свършат работа днес

Десетка Чаши – карта Таро за 29 май Хороскоп

Десетка Чаши – карта Таро за 29 май

Тя носи наградата, която сме си заслужили в предните дни

Двойка Мечове - карта Таро за 28 май Хороскоп

Двойка Мечове - карта Таро за 28 май

Най-вероятно сме изправени пред избор, но няма как да вземем решение веднага

Ведически хороскоп за 28 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 28 май

Въоръжете се с търпение и мъдрост

Деветка Жезли – карта Таро за 27 май Хороскоп

Деветка Жезли – карта Таро за 27 май

Хубаво е да се запитаме дали не сме се заинатили в нещо, което изчерпва силите ни

Ведически хороскоп за 27 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 27 май

Добър момент да поемете отговорност

Седмица Мечове - карта Таро за 26 май Хороскоп

Седмица Мечове - карта Таро за 26 май

Напрежение, обърканост и раздвоение