Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Чуй вътрешния глас

Астрологична дневна прогноза за 21 април

ПОЗИТИВИ 

25-и лунен ден от 3,50 ч на 21 април до 4,25 ч на 22-и. Този ден дава възможност за познаване на мъдростта на живота благодарение на работата навътре в себе си и най-вече чрез самоосъзнаване.

Всеки човек има свой вътрешен глас – в този  ден той се чува особено добре. Най-важното условие за неговото разбиране е твърдата вяра.

Денят ще бъде ефективен и ползотворен, ще усетим голям прилив на сили и енергия, ще има динамика и на моменти ще усещаме различни неочаквани емоции. Затова понякога ще бъдем малко по-напрегнати и нервни.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

В любовен аспект в личните ни отношения може да назрее някакво потиснато чувство и емоция, която да търси по един или друг начин да излезе от нас. И затова може да бъдем поставени на кръстопът и да вземаме важни решения, свързани с взаимоотношенията.

Трябва да бъдем внимателни и да действаме разумно и предпазливо, защото денят ще повиши енергетиката около нас и ще увеличи напрежението и конфликтността  в дадени ситуации. Може да реагираме нестандартно, да станем прекалено независими и шокиращи със своето поведение в дадени ситуации.


ЗДРАВЕ

Сънища. Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че ние не напълно изпълняваме своята мисия, а в този живот ни е дадено и разрешено повече, отколкото правим. Сън веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.

Можем да се заемем с лечебно гладуване. В този ден много добре се чистим от шлаки – духовни и физически.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури, свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се и физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Волята и енергията ръка за ръка

Астрологична прогноза за 4 декември повече »

Астрология
 
 
0

Днес мълчанието е злато

Астрологична прогноза за 5 декември повече »

Астрология
 
 
0

Нова година, нови цели и идеи

Астрологична прогноза за 1 януари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане