Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Отдайте се на удоволствия

Астрологична дневна прогноза за 20 юни

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

26-и лунен ден от 3,10 ч на 20 юни до 3,46 ч на 21-и - доста опасен ден. Трябва да сме максимално внимателни при общуването с другите и да ги избираме внимателно. Не бива да се суетим и да проявяваме горделивост.

В този ден по принцип се губи енергията в разговори, затова нека бъдем внимателни към това кой ни хвали, кой ни кара да се лъжем в себе си и ни отговаря с ласкателство.


ПОЗИТИВИ

Днес вече можем да се съсредоточим върху това как да удовлетворим своите желания.

Денят ни вещае една доста лека и приятна енергия, можем да се отдадем на много удоволствия, комфорт и спокойствие. Но ако решим да действаме по свои планове, малко вероятно е всичко да върви по мед и масло. Затова нека се отдадем на спокойни и релаксиращи дейности.

Ще чувстваме в себе си голяма сила и мощ, ще търсим красотата и любовта навсякъде. Ще усещате голям прилив на енергия, която ще блика с пълна сила от нас. Ще искаме да покорим света.

Денят ще ни предостави мека, топла, приятна и положителна енергия. Всяка наша дейност днес ще върви леко, спокойно и ползотворно. Късметът ще е с нас във всяко начинание и ще имаме потенциала, възможността и силата да сътворим най–смелите си планове и мечти.

Релаксирайте и се разтоварвайте в пълния смисъл на думата, намерете време за всякакви удоволствия, хубавa храна, хубаво вино. Всичко това много ще ви разтовари и зареди.


ЗДРАВЕ

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и ендокринната система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден можем да бъде чувствителни към хранителни продукти и затова трябва да сме внимателни при подбора на храна. 

Гладуването е противопоказно. Храната трябва да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие.

В това лунно денонощие сънищата показват колко е голяма нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време да се спуснем на земята и трезво да  оценим себе си. Ако се видим насън бедни и нещастни – време е да вдигнем самооценката си и да се учим на любов и уважение към себе си. Ако сънуваме мълния – това е предупреждение, че не са укротени самолюбието и горделивостта ни.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Ден за нови знания и благоприятни възможности

Астрологична прогноза за 11 декември повече »

Астрология
 
 
0

Ден за милосърдие и състрадание

Астрологична прогноза за 10 декември повече »

Астрология
 
 
0

Отдайте се на удоволствията на живота

Астрологична дневна прогноза за 7 януари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане