Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Раците: отдадени на семейството

Навлизаме в зодиакалния знак на предани, искрени и страстни хора

Представителите на зодия Рак са много загадъчни, тайнствени, изживяват във вътрешен план големи противоречия.

Винаги са много състрадателни, предани към своето семейство, към роднините и близките си. Но много често могат да бъдат ексцентрични. Когато някой им прави забележки, бързо сменят своето настроение.

Често раците са неуверени, съмняват се както в себе си, така и в другите, и винаги чакат да получат одобрение. Могат да бъдат изключително отмъстителни, жестоки и безчувствени, когато се наложи, но истинската им същност е чувствителност и мекота.

Преминават често и бързо от една фаза в друга, преобразуват се в различни етапи на живота си. Зодия Рак живее в своя вътрешен свят, където има огромен океан от емоции. Те ги карат постоянно да сменят настроението си, да преминават от един образ в друг.

За тях емоционалната страна на живота и любовта е от огромно значение, защото се стремят да имат човек, който да стои винаги зад тях и да им дава финансова обезпеченост.

Променливият им характер се харесва на срещуположния пол, защото са много магнетични. Така постигат целите си. 

Жените Рак се отличават с емоционалност, романтичност, променливост на настроенията, много лесна обидчивост и ранимост - понякога са като малки деца. Някои от тях може да се окажат изключително срамежливи.

Повечето раци се връщат назад към спомените си, където намират носталгия и сантимент към отминалото време. Не забравят хората, които са видели преди много години, те винаги живеят в сърцата им.

Грижовни и обгрижващи майки, на моменти даже прекаляват, но възпитаването на децата е едно от най-важните задачи, които си поставят. Обичат да бъдат със семейството си, да се веселят и усмихват. Интересуват се лично от трагедиите и болките на другите и ги преживяват дълбоко и силно.

Те искат да срещнат човек, който да им подари сърцето и любовта си, който да ги обгрижва.

В любовта са предани, искрени и страстни. На моменти могат да проявяват чувство на собственост и да ревнуват партньора. Рано встъпват в брак, защото искат да реализират своята голяма цел - да създадат семейство и да дадат любов и нежност на половинката си. В семейството жените Рак могат да се проявят като истински лидери, тъй като са отговорни, вземат разумни решения и действат така. Ако мъжът до нея не постъпва правилно, жената Рак взема властта в свои ръце.

За нея семейството е най-голямата ценност и най-безопасното място. Тя не обича самотата, не иска да бъде единак. Много често се нуждае от успокоението на своите близки, защото постоянно има притеснения и тревоги, които не я оставят на мира. Най-големият страх на жената Рак е да не остане сама, без любимия човек, затова тя всеки ден иска да чува от него колко е важна и обичана. 

Мъжът Рак е много нежен и мил, ако сте попаднали в сърцето му, то неговата преданост ще е безгранична към вас. Той е романтичен, но няма нужното самочувствие.

Душата му е пълна със състрадание и грижовност. За да станете част от неговия живот, трябва да му докажете своята вярност и преданост.

Много лесно може да влезете в неговия живот, но ако доверието му, което сте спечелили, бъде предадено, той никого повече няма да ви допусне до себе си. Държи изключително много на чувствата, вещите и хората в неговия свят. Добродушен е, но когато го настъпите, може да бъде и жесток.

Мъжът Рак е верен на половинката си, не допуска нечестни отношения.

Когато има проблеми, е възможно да се затвори в себе си, но най-важното е, че знае може ли, или не да направи жената щастлива. Прекрасен любовник. 

Ако решите да го критикувате, внимавайте, бъдете по-сдържани и толерантни, защото той е вежлив, възпитан и добър.

Предпочита да се облича консервативно. За мъжа Рак е от съществено значение да има тесни връзки със семейството и роднините си, особено с майката. Той е добър и отговорен баща, характеризира се с особено голямо търпение към децата си. Винаги си спомня миналото. Ако тогава не е имал достатъчно любов, той ще има много травмиращи ситуации, а от жената до него ще се изисква голямо разбиране и създаване на приятна и топла атмосфера. Ако е имал прекрасно детство, има голяма вероятност зрелите му години да бъдат добре балансирани.

Семейството е източник на щастие и радост или на проблеми. Ако ви приеме и му станете близък, ще бъдете равноправен член от неговото семейство. Но ако по някакъв начин го нараните, се превръщате във враг.

Много е стриктен към парите, има определен нюх и отношение към тях. Повечето раци се стремят да постигнат финансова стабилност и да обезпечат семейството си. В същото време могат да бъдат много щедри към близките си.

Раците често страдат  от стресови ситуации, безпокойство и голяма нерешителност.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Сърдечният ритъм издава характера

Различните психологически типове имат собствен електрически „почерк“ на сърцето повече »

Събития
 
 
5

Тест: Силните страни на характера ви

Геометричните фигури могат да говорят за човешките души повече »

Здраве
 
 
31

Зависи ли характерът от името ни?

Снимки: http://megaobzor.com/newsnew-7693.html

Отговор ще намери всеки за себе си повече »

Загадки
 
 
8
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане