Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Вслушайте се в своя ангел пазител

Астрологична дневна прогноза за 18 юли

ПОЗИТИВИ 

25-и лунен ден от 1,44 ч на 18 юли до 2,25 ч на 19-и. Този лунен ден дава възможност да опознаем мъдростта на живота, но не за сметка на външната проява, а на работата вътре в себе си.

Всеки човек има свой вътрешен глас – така с нас разговаря нашият ангел пазител във всеки 25-и лунен ден. Най-важното условие за неговото разбиране е твърдата ни вяра в постоянната еволюция на душата.

Можем да се заемем с повишаването на своята духовност. В този ден всички трябва да се чистим от шлаки – духовни и физически.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Днес през деня ще имаме много непланирани и внезапни ситуации, които ще ни изненадат - приятно или не.

Общо казано, нека  бъдем подготвени за тези промени, които ще настъпят, и да не изпадаме в паника.

Тези дни ще има опасен аспект, който може да е травматичен за някои, внимавайте, като шофирате. Карайки не обръщайте внимание на някого, който иска да ви изкара извън равновесие, шофирайте бавно и спокойно. Бъдете внимателни и прецизни, бързата работа е срам за майстора.


ЗДРАВЕ

През днешния ден ще бъдат уязвими гърлото и цялата ендокринна система. Не е препоръчително да се правят операции на гърлото и шията, както и на хранопровода. През този ден може да бъдем чувствителни към хранителни продукти и затова трябва да сме внимателни при подбора на храна. 

Гладуването е противопоказно. Храната трябва да е качествена и в умерено количество. Добро време за зачатие. 

Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че вие не напълно изпълнявате своята мисия, а в този живот ви е дадено и разрешено повече, отколкото правите. Сън веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане