Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Дойде време за драстични промени

Ретрограден Уран ще ни влияе до 2 януари 2018 г.

Непредсказуемата планета Уран стана ретроградна от 3 август, а своето директното движение ще възобнови чак на 2 януари 2018 г. 

Това ретроградно движение може да се прояви най-вече вътре в нас като силен индивидуализъм, на моменти може да се окаже дори разрушително за някои.

Планетата, която свързваме със свободата и независимостта, сега може да ни създаде резки бунтарски реакции, а впоследствие – и такива ситуации. Това ще внесе в нашия живот неочаквани промени и обрати. 

В положителен аспект Уран през този период ще ни даде прекрасни възможности за изследвания, за нововъведения в поведението ни и в нашата психоемоционалност.

Ретроградният Уран ще пробуди в нас голяма потребност за разрушаване на традиции, ще ни накара да се стараем да сме единствени и уникални. Това е прекрасен период да се изразим с пълна сила. Уран е необятен източник  на нови идеи и експерименти. Ще ни донесе много нови прогресивни идеи. Трябва да използваме този период максимално, защото той ще ни даде изобретателност във всяко направление, един невероятен творчески потенциал.

Това е период на драстични промени и ако ние сме готови за това, нещата, които ще ни сервира Уран, ще бъдат много по-лесни за възприемане, а самите ние ще ги искаме и ще действаме, за да ги получим. 

За това, от което вече нямаме никаква нужда, е дошъл моментът да го премахнем и да проправим път на новото в нашия живот, без да се страхуваме и притесняваме.

Дайте път и свобода на новото! С новото идва нова надежда, нова вяра и нов шанс!

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане