Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Много продуктивен и ползотворен ден

Астрологична дневна прогноза за 13 септември

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

23-и лунен ден от 23,48 ч на 12 септември до 0,40 ч на 14-и. Стресов период, когато се променя посоката на вибрациите на Луната. Може да бъде един много твърд ден, изискващ от нас огромна вътрешна дисциплина и себеотрицание. 

Опасността се корени в надценяването на нашите възможности във виждането на критичните ситуации. Не трябва да се поддаваме на провокации, на съблазънта да отмъщаваме.

Този ден е символ на саможертвата, на покаянието, разбирането и опрощението. Основната помощ, която можем да окажем на светлите сили в този лунен ден, е твърдост в отстояването на избрания път на космическата любов.

Опасно е да се гневим, да преяждаме. Този ден трябва да стане време на пост и въздържание.

Ден за охраняване на дома, в който трябва да се почисти със светена вода, с огъня на свещите или да се прекади с тамян.

Най-вече в края на деня ще усетим особено трудно, студено и дистанцирано отношение. Ще почувстваме с хората една огромна преграда, тя ще се изрази особено силно в емоционален план, там ще има напрежение и усилване на страстите.


ПОЗИТИВИ

Този ден ще бъде много продуктивен и ползотворен във всяка наша дейност. Той е много положителен и благоприятен, вече можем спокойно да свършим всички неща, които сме изоставили.

Може спокойно да предприемем всякакви пътувания, преговори, разговори, да си направим плановете, да се занимаем с различни документи.

Дочакахме един прекрасен ден, изпълнен с положителни аспекти и показатели. Вече наистина може да се захванем здраво със своите ангажименти. Най-накрая ще свършим безпроблемно работата си, особено ако тя е свързана с пътуване или комуникации. Определено ще се почувстваме удовлетворени, защото всичко, което ще правим през деня, ще се получава бързо и лесно. В същото време денят ще бъде изпълнен с нова информация, с много запознанства, снови контакти, изключително комуникативен.


ЗДРАВЕ

Сънищата в това лунно денонощие трябва да се тълкуват коренно наобратно. Противопоказни са всички процедури и операции на белите дробове. Добре е да се вземат лекарства за черния дроб. Уязвими са плещите и ръцете. Да не се пуши и да не се стои в затворени помещения. Денят е добър за водни процедури и плуване.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Ден на противоположности

Астрологична прогноза за 13 декември повече »

Астрология
 
 
0

Ден с напрегната енергетика

Астрологична прогноза за 14 декември повече »

Астрология
 
 
0

Дайте път на новото!

Астрологична дневна прогноза за 10 януари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане