Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Ден за пробуждане и преобразуване

Астрологична дневна прогноза за 14 септември

ПОЗИТИВИ

24-и лунен ден от 0,40 ч на 14 септември до 1,37 ч на 15-и. Ден за пробуждане и преобразуване!

Може да ни осени откровение или да усетим огромна сила. В този ден е хубаво да се постави фундаментът на нови големи дела, да се започва осъществяването на глобални, дългосрочни проекти.

Благоприятен ден за пробуждане и трансформация на сексуалната енергия, един от най-добрите за зачеване. Ден за култ към всички богове на плодородието. Добре е да се използва активно за укрепване на собственото здраве, за повишаване на духовното ниво.

Денят ще премине с акцент върху дома, семейството, комфортната и хубава храна.

Изведнъж ще почувствате прилив на чувства и емоции. Ще търсим и ще очакваме да получим ласки, нежност и разбиране от любимите хора. Ще искаме да обърнем повече внимание на семейството си. Този ден е прекрасен, затова трябва да се възползвате максимално. Ще се отдадем изцяло на домашния уют и атмосфера, там ще усетим спокойствие и ще се отпуснем.

Настроението ни ще е приповдигнато, ще сме вдъхновени и пълни с приятни емоции и чувства, любовните ни отношения ще се хармонизират и засилят, ще им отдадем сили и време.

Един прекрасен и емоционален ден, наслаждавайте му се с пълна сила!


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Апатията, чувството за безизходица, проявени в този ден, се приемат за неуважение към природните сили или признак, че не можем да се съобразим с тях.

Трябва да бъдем много внимателни, толерантни и тактични със семействата си. Повишената ни чувствителност и сантименталност ще бъдат обърнати най-вече към въпросите на бита и нашето ежедневие. Доста дълбоко ще се впуснем в размисли за наболели въпроси в семейството, рода и традициите ни. Това е прекрасно време за решаване на всякакви въпроси, свързани с дома ни. 

Определено може да станем много обидчиви, раними и емоционално неустойчиви, дори плачливи. Искаме и ще търсим грижата около себе си. На моменти може да се впуснем в спомените си в миналото, където сме преживели хубави моменти с нашите родители, деца и внуци.

Днес е уязвим стомахът, дванадесетопръстникът и е желателно да не се правят там операции.

Повишена е възприемчивостта към токсини, включително спиртни напитки.

Препоръчително е да се правят процедури и да се лекуват камъни – бъбречни и жлъчни. Добро време за лечение на болести, свързани с обмяната на веществата.

Сънища. Ако са приятни – това е добре, ако не – вашата сексуална енергия е потисната.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Идва много спокоен ден

Астрологична прогноза за 15 декември повече »

Астрология
 
 
0

Време е за грандиозни проекти

Астрологична прогноза за 23 декември повече »

Астрология
 
 
0

Ден на противоположностите

Астрологична дневна прогноза за 12 януари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане