Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Напрегнато положение

Астрологична прогноза за 12 март

ПОЗИТИВИ 

25-и лунен ден от 3:50 часа на 12 март до 4:32 часа на 13 март.

Този лунен ден дава възможност за познаване на мъдростта на живота, но не за сметка на външните сили, а на работата вътре в нас. Всеки човек има свой вътрешен глас – именно днес, в 25-и лунен ден, той се чува особено добре. Най-важното условие за неговото разбиране обаче е твърдата вяра в постоянната еволюция на душата.

Трудно ще различите гласа на светлите сили, потънали в постоянни разправии със съседи, приятели и колеги.

Но имаме всички необходими аспекти на небето и потенциала в нас, за да се възползваме от този ден. Ще успеем да се организираме, дисциплинираме и структурираме в своите начинания.


ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Денят на моменти ще носи сложна енергетика. Едно напрегнато положение, което ще се изрази в появата на някои трудности, препятствия и ограничения. Трябва да приложите много усилия, ред и дисциплина. Но в същото време се появява голямо желание за успех, развитие и реализация. Трудното положение ще ви накара да вземете кардинални решения, които не сте си мислили дотогава, че са възможни.

Но не се отчайвате и не унивайте от това положение, недейте да изпадате в песимизъм. Имайте предвид, че всичко е временно и отминава.

В партньорските отношения ще бъдем много активни и дейни. Каквото досега не е излязло на дневен ред, сега ще бъде важно и ще трябва да му обърнем нужното внимание, да направим анализ на взаимоотношенията си.


ЗДРАВЕ

Сънища. Неблагоприятен сън свидетелства само за това, че не напълно изпълнявате своята мисия, а в този живот ви е дадено и разрешено повече. Сън веднага след полунощ може да се окаже пророчески и трябва да му се обърне внимание.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури, свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, препоръчват се и физически упражнения.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане