Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Поглед напред в бъдещето

Астрологична прогноза за 13 март

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

26-и лунен ден от 4:30 часа на 13 март до 5:10 часа на 14 март. Денят е символ на мъдрост, която не донася полза на човека, а го провокира да се ласкае от собствените си постижения. Много опасен ден!

Трябва да сме максимално внимателни при общуването с други хора - то да става само по вътрешно убеждение, само с вътрешна симпатия. Не се суетете, не проявявайте тщеславие и горделивост.

Днес се губи енергия в разговори, затова бъдете внимателни към това кой ви хвали, кой ви кара да се лъжете в себе си и ви отговаря с ласкателство. По-добре приемете човека, който ще наругае всички, в това число и вас. Не трябва в този ден да се суетите, да говорите празни приказки, да бягате, да плувате. 

Трябва да избягвате дима. Висока опасност от кражби. 


ПОЗИТИВИ

Идеите ви ще бликат днес, много бързо и ненадейно ще получавате новаторски мисли, които ще поставят основите на нова фаза. Не се страхувайте да ги споделяте с вашите приятели, защото в тяхно лице ще видите голяма опора, ще се чувствате сигурни и спокойни с помощта им.

Днес ще имате възможност и време да създадете някои нови запознанства, които ще ви бъдат от полза за началото на перспективни проекти и цели. Много бързо ще успеете да навлезете в нужното пространство и обстановка, за да осъществите своите намерения.

Днес ще виждате напред в бъдещето. Възползвайте се от този прекрасен момент и не го изпускайте. Сега ви се е паднало да имате този шанс и тази промяна, с които трябва да изкорените всичко старо и ненужно. Това ще е новият ви път, новият начин на живот, който ще даде много в положителен аспект.


ЗДРАВЕ

Сънища. В това лунно денонощие те показват колко е голяма нашата самовлюбеност. Ако се виждаме преуспяващи и всесилни, значи е време да се спуснем на земята и трезво да оценим себе си. Ако се видим насън бедни и нещастни – трябва веднага да си вдигнем самооценката и да се учим на любов и уважение към себе си. Ако в съня има мълния, това е предупреждение, че не са укротени самолюбието и горделивостта.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури, свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи и очни болести. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Не започвайте нищо ново

Астрологична дневна прогноза 22 февруари повече »

Астрология
 
 
0

Волята и енергията ръка за ръка

Астрологична прогноза за 4 декември повече »

Астрология
 
 
0

Днес мълчанието е злато

Астрологична прогноза за 5 декември повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане