Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Овладявайте хапливия език

До 13 май Меркурий е в Овен

От 6 март планетата Меркурий е в зодиакалния знак Овен и ще остане там до 13 май. Това знаково разположение ще повлияе върху общуването ни и нашето мислене по коренно различен начин.

Може да усетите, че имате  огромна сила да комуникирате по–уверено и директно с хората около себе си. Общуването ви ще е по-енергично и ще имате  непрестанен импулс за действие. 

Планетата Меркурий е тази, която определя начина, по който комуникираме с другите. Това ще даде по-разпалено, жарко и страстно общуване с хората около нас. Мислите ни ще са много по-позитивни, директни и оригинални. Ще бъдем изключително прями и открити. Ще навлизаме в най-различни дебати и дискусии, където ще можем да се изказваме открито и да изразяваме мнението си спокойно. Няма да се страхуваме от това какво ще кажем, няма да се съобразяваме с никого.

Но все пак, нека се постараем да бъдем по-малко агресивни и по-тактични в своите забележки и изказвания по различни въпроси.

Много ще ни е трудно да бъдем търпеливи, затова може да изпитаме определени трудности. Бързо и доста импулсивно ще ни идват нови мисли. Но така ще идват и думите, които ще изричаме, затова трябва да внимаваме какво говорим, за да не обидим някого с острия си език.

Най-положително влияние ще изпитат върху себе си зодиакалните знаци Стрелец, Лъв и Овен. Те ще бъдат много по-общителни, ще успяват да  направят впечатление на всички. Някои от тях ще осъществяват свой проект или ще започнат ново начинание, което ще бъде изключително успешно.

Зодиакалните знаци Риби, Рак и Скорпион ще комуникират най-вече по темите, свързани с финансовото им положение.

А Везни, Близнаци и Водолей ще се насочат да решават своите лични отношения и връзки.

Козирог, Дева и Телец ще получат важни предложения,  с които ще могат да изпълнят своите цели и планове.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Как да спечелим от ретроградния Меркурий

Очаква ни толкова нашумялото астрологическо явление от 10 април до 3 май повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане