Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Здраве от откритие на Тесла

Поларис засилва потока жизнена енергия и помага при редица уж нелечими проблеми, казва д-р Дино Томич

Отдавна е доказано, че хората имат електромагнитна природа. Множеството диагностични методи в класическата медицина се базират на измерването на нашите електромагнитни параметри: електрокардиограмата, електроенцефалограмата, магнитният резонанс. За лечение медицината прибягва до фармацията. Но не винаги е било така. „През 40-те години на миналия век д-р Джордж Лаковски и Никола Тесла са лекували с високоефективни осцилатори и въртящи се антени пациенти с различни здравословни проблеми" – разказва гинекологът д-р Дино Томич. – „При кожни болести: изчезвали промените, бръчките, кожата се стягала, косата ставала по-гъста. След сесиите пациентът бил видимо подмладен".НАЗАЕМ ОТ НИКОЛА

Попадайки на тази информация, д-р Томич решава със свои колеги – лекари и инженери, да възстанови и доразвие технологиите, които се базират на електромагнитната природа на човека. „Набавихме оригиналните схеми от музея „Никола Тесла" в Белград и от други страни, където бяха достъпни. Резултатите, които постигнахме с тези апарати, са забележителни. Някои проблеми, например с опорно-двигателния апарат - гръбнак, стави, сухожилия, измъчвали пациентите дълги години въпреки класически медицински методи на лечение, решихме само с няколко процедури!", ентусиазирано обяснява д-р Томич. 

Изпробват разнообразна техника, но най-силно ги впечатлява поляризационната антена диск - Поларис. Екипът прави различни опити с този прост уред. Пшеница, под която е поставен поляризационният диск, има по-голяма маса поне с 30%, по-дълги и жизнени листа. Според д-р Томич същото се случва и с човешкия организъм: „За кратко време здравословни проблеми изчезват и се повишава жизнеността". Томич постига отлични резултати при лечение на щитовидната жлеза. Когато тя е в хипофункция  (синдром на Хашимото), се стига до рязко разрушаване на органите. Чрез третиране с Поларис само по 5-10 минути на ден и прочистване на организма този проблем може да бъде решен", категоричен е д-р Томич.

ВРЕМЕ ЗА ЖЕНИ

Поларис се оказва изключителен и в гинекологията. „Съветвах пациентките си, докато си бъбрят, да седят върху диска. Така ще се преборят не само с баналните вагинални инфекции, но и със сериозни проблеми. Поларис помага при хормонален дисбаланс, дори ревитализира яйчниците. Така дамите могат да се отърват и от упорити уринарни страдания, и от хемороиди. Мъжете ще заздравят простатата и ще подобрят либидото."

Поларис е подходящ и за деца. Ако хлапето спи неспокойно, поставете за 5-10 мин поляризационния диск под възглавницата. Той няма излъчвания, не вреди.
 
КАК ЛЕКУВА

Уредът засилва притока жизнена енергия в организма и го стимулира сам да се излекува. При използването на Поларис всеки чувства  реакции в определена част на тялото си: засилване на болката, парене, дърпане, пробождане, затопляне. Те показват, че има проблем и организмът се е заел с отстраняването му. С времето постепенно изчезват. 

Поларис е полезен и когато го сложите под кана с вода. След 30 минути ще получите мощна лечебна напитка. Помещението, в което го държите, ще се изчисти от вредните електромагнитни излъчвания и дори от отрицателната енергия, отправяна от  хора.

На www.polarisdisc.bg можете да се запознаете с впечатленията на малка част от потребителите на Поларис от цял свят. Те разказват как са решили всякакъв вид гинекологични проблеми; стомашни оплаквания, проблеми на черния дроб и белите дробове, астма, бронхит, мигрена, безсъние, невроза, напрежение, проблеми с щитовидната жлеза. 

„Решихме уредът да се разпространява на цена колкото кутия мултивитамини. Поларис има неограничен срок на годност без никаква поддръжка", завършва сръбският лекар.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ПОРЪЧКИ:
polaris@polarisdisc.bg, 
office@polarisdisc.bg
0886 777 126

ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Поларис помага при хашимото

Д-р Дино Томич за уреда, създаден по документите на Никола Тесла повече »

Здраве
 
 
1
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане