Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Хармонията на елемента вода

Още за чешките биоинформационни продукти „Енерджи"

Разказахме ви за невероятната сила на чешките биоинформационни продукти „Енерджи" чрез впечатляващата история на Катерина Димитрова (брой 11/2017 г.). Те вече могат да бъдат намерени и у нас благодарение на Катерина - представител на фирмата за България. След като ви запознахме със силата на метала, сега ще ви представим хармонията на елемента вода.


Всичко в природата се стреми към баланс, точно както ин и ян образуват своето хармонично единство. Според китайската медицина, за да бъдем здрави, трябва да поддържаме 5-те елемента – огън, вода, дърво, земя и метал, в хармония. Всеки от тях отговаря за различен орган и система в човешкото тяло, както и за определена емоция. Този месец ви представяме серията биоинформационни продукти „Енерджи", които са вдъхновени от силата на елемента вода. Капките „Ренол", кремът „Артрин" и капсулите „Скелетин" помагат при проблеми с бъбреците и пикочните пътища, атакуват възпалителните процеси, подсилват имунната система, детоксикират, заздравяват костите, ставите и мускулите. Освен физическа грижа палитрата от съставки се грижи за емоционалната хармония и побеждава усещането за умора. Като помощник за ефективността на продуктите се прилага електроакупунктурна диагностика с апарата „Супертроник". Той измерва енергийните стойности на органите и се откриват неблагоприятните изменения в тях. Болестта се засича като енергиен дефект и причината е липсата на някой от елементите.

Капки „Pенол"

Продуктът помага при възпаления на пикочните пътища, камъни в бъбреците, простатит, някои форми на мъжко безплодие и подагра. Капките „Ренол" детоксикират тялото и повишават имунитета, намаляват отоците в долните крайници и около очите, нормализират кръвното налягане, облекчават кожни проблеми като екземи, обриви и акне. Комбинацията от съставки подпомага лечението на ревматизъм, артрози, сколиоза и болест на Бехтерев.

ОРГАНИ: бъбреци, пикочен мехур, простата, кожа, стави

СЪСТАВ: върбинка, калуна, златна пръчица, естрагон, канадска кониза, касис, голям репей, пача трева, черен бъз, здравец, бодлив гръмотрън


Крем „Артрин"


Комплексът от вещества, съдържащи се в „Артрин", влияе добре при възпалителни състояния на ставите, мускулите и сухожилията, при ревматизъм, болки в гръбначния стълб и шийната мускулатура, нарушения на лимфната система, при умора и слабо оросяване на крайниците, подпомага заздравяването на костите след счупвания. Въздейства положително при болки в корема, разстройство, увреждания на далака и панкреаса, при проблеми с бъбреците, пикочния мехур и простатата. „Артрин" помага при подагра, мигрена, болки в зъбите и кръста, както и след парализи. Облекчава симптомите на кинетоза (неразположение по време на пътуване) и метеоризъм (газове).

ОРГАНИ: мускули, стомах, далак, панкреас, бъбреци

СЪСТАВ: черен оман, копър, канадска кониза, бяла акация, сминдух, джинджифил, планинска арника, блатен тъжник, женско биле, лаврово дърво, ранилист, блатен аир, обикновен конски кестен, жълта комунига


Капсули „Скелетин" 

Наличието на колаген в капсулите спомага за заздравяването на кръвоносните съдове. „Скелетин"поддържа здрави кожата и ноктите. Запазва и възстановява ставния хрущял. Действа добре при възпаления и болки. Подпомага образуването на костно вещество при млади хора и забавя загубата му в периода на стареене. Влияе добре върху съединителната тъкан и подобрява гъвкавостта на мускулите и сухожилията.

ОРГАНИ: гръбначен стълб, мускули, кожа, нокти

СЪСТАВ: желатин, колаген, рибено масло, коприва, шипков екстракт, пчелен восък, лецитин, сепийна кост


Продуктите не се препоръчват за деца
под 3 години, бременни и кърмачки.
Подходящи са за диабетици.


София, бул. „Хр. Смирненски" №72-74,
тел.: 0878 51 77 74

Фирма „Катерина Енерджи 93" ще проведе курс
РАБОТА С АПАРАТ „СУПЕРТРОНИК"
и биоинформационните продукти „Енерджи"
24 и 25 март 2018 г.

Курсът е подходящ за масажисти, терапевти, фармацевти и лекари.
Участниците получават европейски сертификат за работа с апарата.

Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане