Подкрепете ни!
Светът в теб28 април 2020

Вземете естествени средства от Майката Природа и стойте далеч от Бащата Държава

Д-р Рюдигер Далке, автор на „Болестта като път“, за COVID-19

Вземете естествени средства от Майката Природа и стойте далеч от Бащата Държава

Д-р Рюдигер Далке, автор на „Болестта като път“, за COVID-19:
Ще ви представя накратко как аз виждам болестта, причинена от коронавирус. Може би ще ви бъде полезно, защото аз имам голям натрупан опит. Лекар съм повече от 40 години: общопрактикуващ със силна ориентация към психосоматиката, към природната и алтернативната медицина, обединени в интегративна медицина.

И така какво се случи през последните седмици? Свидетели сме на сериозно нарастване на тревожността и паниката, в чиято основа са правителствата, медиите, дори държавните радио и телевизия. Това има огромни последици, защото след като те вече раздухаха страховете, ни казаха: „Нищо не можем да направим, не можем да ви помогнем. Стойте си вкъщи (което е в някакъв смисъл затвор) и се молете да се открие ваксина или фармацевтичната промишленост да изнамери лекарство.“ Едва ли е разумно да им възлагаме особени надежди, но пък има много други реални основания за надежда.

Най-големият проблем днес вече не е коронавирусът, а страхът, тревожността и паниката, които предизвикаха високите етажи на властта. Мисля, че те, както и социалната изолация са много по-тежки за хората, които са в опасност. Не искам да кажа, че COVID-19 не е опасен, но той е толкова опасен, колкото и обикновения грип, числата го показват. Преди две години обикновеният грип взе 25 хил. жертви само в Германия. Грипът като цяло е опасен.

Политиците, които като че ли се чувстват едно цяло с фармацевтичната индустрия, казват: „Не можем да направим нищо“. Аз обаче заявявам: „Ние лекарите, които използваме природна медицина, интегративна медицина – можем. Ние, специалистите, които познаваме хомеопатичните средства и лековете от Майката Природа, сме много по целия свят. Аз бях в Кипър, където сега живея, когато започна всичко това и не можех да повярвам на очите и ушите си. Как ни се насаждат страхове. Съзнателно! Мисля, че това е било част от плана. Смятали са, че ако не са наплашени, хората няма да се подчиняват на техните правила и на изолацията, която са планирали.

В Кипър се хванах на работа и написах книга за 8 дни и 7 нощи, спях много малко. Намерих един издател куражлия, който ми каза, че ако я напиша за толкова кратък срок, ще ми я издаде. Никога не бях правил подобно нещо в 40-годишния си писателски опит, но се получи. Заглавието е „Защита от инфекции“. Подзаглавието е: „Как да укрепим имунната си система трайно с естествени природни средства“. Възможно е!

Щастлив съм, че първата страна след Германия, която ще издаде книгата, е България (издателство КИБЕА), където съм гостувал няколко пъти с лекции и семинари.

Стига вече грипове. Смятам, че цялата ситуация е нагласена. Всички харесват Бил Гейтс, който мечтае всеки човек да е имунизиран срещу всичко. Смятам, че има нещо нездраво в тази мечта, но това си е негова работа.

Какво можем да направим:

  • Минаваме на периодично гладуване (фастинг). Силата на имунната система нараства, има маса научни изследвания по този въпрос, които го доказват.
  • Трябва да смените начина си на хранене като преминете към храна на растителна основа. Това, от което имаме нужда, е растителна, органична храна. Наричам растителната храна „миротворна храна“. Можете да съчетаете този режим с периодичното гладуване, дори в най-краткия му вариант. Състоянието ви може за кратко да се влоши, но от научните изследвания става ясно, че това действие наистина укрепва сериозно естествените съпротивителни сили.
  • Получаваме много електрони от Майката земя, а електроните са това, от което се нуждаят свободните радикали, захранваме ги с електрони и така няма свободни радикали. В резултат не се налага да купуваме антиоксиданти. Просто преминете към жива храна.
  • Започнете да тичате или да ходите. Движението е здравословно. Особено когато притокът на кислород е балансиран и вие не се задъхвате, когато извършвате движението. Движите се така, че да можете да дишате спокойно.
  • Започнете да практикувате осъзната медитация (майндфулнес). Помага и дзен медитацията, както и випасана, както и мантра медитация. Медитирането ще ви смири, ще ви успокои, ще ви заведе далеч от страха, тревожността и паниката. Отворете съзнанието си, осъзнайте, че отговорността е ваша и я поемете по свой начин.
  • Ако не ни дават да излизаме на слънце, от което черпим изключително важния за здравето ни витамин D, можете да го приемате допълнително.
  • Куркума и къри са другите ми препоръки.
  • Вие можете да направите много за себе си и аз ви съветвам да се дистанцирате от паниката. Случващото се прилича на слаб, посредствен и никому ненужен филм. Проблемите с болниците се дължат на факта, че твърде много хора са уплашени, разтревожени. Те се тълпят пред болниците като отнемат мястото и времето на тези, които са наистина в беда. Не правете това. Болниците са мястото, където наистина може да се заразите.

Казват ни, че две трети от населението ще хване коронавирус, но това се случва всяка година с грипа. Не е някакъв проблем.

Аз ви съветвам да се освободите от страха и паниката, да се обърнете към вярата в себе си и отговорността пред себе си. Да заимствате естествени средства от Майката Природа и да стоите далеч от Бащата Държава. Това, което ни предлагат, не е безобидно – тревожността е вид болест и страховете са особено опасни. Избавете се от тях. Въоръжете се с надежда и гордост и направете каквото е по силите ви.

Източник

Още по темата:

Как Матрицата контролира ума ви и ви вади от релси Светът в теб

Как Матрицата контролира ума ви и ви вади от релси

Осъзнайте отрицателното програмиране и го прекратете, за да сте свободни. Можете. Имате необходимата мощ и сила.

5-те неща, за които хората съжаляват най-често на смъртния си одър Светът в теб

5-те неща, за които хората съжаляват най-често на смъртния си одър

Искреност, минимализъм, време за приятелство и семейство са основните ни пропуски

Това, което днес е правилно, може утре да е погрешно Светът в теб

Това, което днес е правилно, може утре да е погрешно

Ошо за смелостта, любовта и необходимостта да бъдеш себе си

Любов vs. Страх Светът в теб

Любов vs. Страх

Най-известното стихотворение в мрежата от 11 години насам

Непреодолимата скръб за домашния любимец Светът в теб

Непреодолимата скръб за домашния любимец

Смъртта на кучето ни може да е по-тежка за нас от загубата на роднина и приятел

Джакомо Казанова: „Няма жена в света, която да устои на постоянно внимание” Светът в теб

Джакомо Казанова: „Няма жена в света, която да устои на постоянно внимание”

Ако не си направил нещо, което заслужава да бъде записано, то поне напиши нещо, което заслужава да бъде прочетено

Как да създадете живота, който желаете Светът в теб

Как да създадете живота, който желаете

В момента съществуват два свята. В кой ще избереш да живееш?

7 необичайни въпроса, за да откриете житейската си цел Светът в теб

7 необичайни въпроса, за да откриете житейската си цел

Трябва да намерим какво ни вълнува страстно и да си признаем на какви жертви сме готови

Свалете маските! Светът в теб

Свалете маските!

Привличаме такива хора, каквито изобразяват маските ни

Законът за привличането – как да се възползваме от силата му Светът в теб

Законът за привличането – как да се възползваме от силата му

5 лесни стъпки, чрез които да привличате в живота си онова, за което мечтаете

Всяка наша клетка чува, разбира, вълнува се и очаква комуникация Светът в теб

Всяка наша клетка чува, разбира, вълнува се и очаква комуникация

Как разговорът с тялото ви може да ви помогне да се излекувате

Три начина да успокоите страдащия ум Светът в теб

Три начина да успокоите страдащия ум

Природа, благоговение, подреждане. Това са ключовете към заглушаване на вътрешния критикарски глас.

Изградете eнергийното си тяло, за да предпазите физическото Светът в теб

Изградете eнергийното си тяло, за да предпазите физическото

Ако страхът ви държи в плен, не се борете с него, ще загубите. Вместо това се научете да го трансформирате.