Подкрепете ни!
Светът в теб28 април 2020

Вземете естествени средства от Майката Природа и стойте далеч от Бащата Държава

Д-р Рюдигер Далке, автор на „Болестта като път“, за COVID-19

Вземете естествени средства от Майката Природа и стойте далеч от Бащата Държава

Д-р Рюдигер Далке, автор на „Болестта като път“, за COVID-19:
Ще ви представя накратко как аз виждам болестта, причинена от коронавирус. Може би ще ви бъде полезно, защото аз имам голям натрупан опит. Лекар съм повече от 40 години: общопрактикуващ със силна ориентация към психосоматиката, към природната и алтернативната медицина, обединени в интегративна медицина.

И така какво се случи през последните седмици? Свидетели сме на сериозно нарастване на тревожността и паниката, в чиято основа са правителствата, медиите, дори държавните радио и телевизия. Това има огромни последици, защото след като те вече раздухаха страховете, ни казаха: „Нищо не можем да направим, не можем да ви помогнем. Стойте си вкъщи (което е в някакъв смисъл затвор) и се молете да се открие ваксина или фармацевтичната промишленост да изнамери лекарство.“ Едва ли е разумно да им възлагаме особени надежди, но пък има много други реални основания за надежда.

Най-големият проблем днес вече не е коронавирусът, а страхът, тревожността и паниката, които предизвикаха високите етажи на властта. Мисля, че те, както и социалната изолация са много по-тежки за хората, които са в опасност. Не искам да кажа, че COVID-19 не е опасен, но той е толкова опасен, колкото и обикновения грип, числата го показват. Преди две години обикновеният грип взе 25 хил. жертви само в Германия. Грипът като цяло е опасен.

Политиците, които като че ли се чувстват едно цяло с фармацевтичната индустрия, казват: „Не можем да направим нищо“. Аз обаче заявявам: „Ние лекарите, които използваме природна медицина, интегративна медицина – можем. Ние, специалистите, които познаваме хомеопатичните средства и лековете от Майката Природа, сме много по целия свят. Аз бях в Кипър, където сега живея, когато започна всичко това и не можех да повярвам на очите и ушите си. Как ни се насаждат страхове. Съзнателно! Мисля, че това е било част от плана. Смятали са, че ако не са наплашени, хората няма да се подчиняват на техните правила и на изолацията, която са планирали.

В Кипър се хванах на работа и написах книга за 8 дни и 7 нощи, спях много малко. Намерих един издател куражлия, който ми каза, че ако я напиша за толкова кратък срок, ще ми я издаде. Никога не бях правил подобно нещо в 40-годишния си писателски опит, но се получи. Заглавието е „Защита от инфекции“. Подзаглавието е: „Как да укрепим имунната си система трайно с естествени природни средства“. Възможно е!

Щастлив съм, че първата страна след Германия, която ще издаде книгата, е България (издателство КИБЕА), където съм гостувал няколко пъти с лекции и семинари.

Стига вече грипове. Смятам, че цялата ситуация е нагласена. Всички харесват Бил Гейтс, който мечтае всеки човек да е имунизиран срещу всичко. Смятам, че има нещо нездраво в тази мечта, но това си е негова работа.

Какво можем да направим:

  • Минаваме на периодично гладуване (фастинг). Силата на имунната система нараства, има маса научни изследвания по този въпрос, които го доказват.
  • Трябва да смените начина си на хранене като преминете към храна на растителна основа. Това, от което имаме нужда, е растителна, органична храна. Наричам растителната храна „миротворна храна“. Можете да съчетаете този режим с периодичното гладуване, дори в най-краткия му вариант. Състоянието ви може за кратко да се влоши, но от научните изследвания става ясно, че това действие наистина укрепва сериозно естествените съпротивителни сили.
  • Получаваме много електрони от Майката земя, а електроните са това, от което се нуждаят свободните радикали, захранваме ги с електрони и така няма свободни радикали. В резултат не се налага да купуваме антиоксиданти. Просто преминете към жива храна.
  • Започнете да тичате или да ходите. Движението е здравословно. Особено когато притокът на кислород е балансиран и вие не се задъхвате, когато извършвате движението. Движите се така, че да можете да дишате спокойно.
  • Започнете да практикувате осъзната медитация (майндфулнес). Помага и дзен медитацията, както и випасана, както и мантра медитация. Медитирането ще ви смири, ще ви успокои, ще ви заведе далеч от страха, тревожността и паниката. Отворете съзнанието си, осъзнайте, че отговорността е ваша и я поемете по свой начин.
  • Ако не ни дават да излизаме на слънце, от което черпим изключително важния за здравето ни витамин D, можете да го приемате допълнително.
  • Куркума и къри са другите ми препоръки.
  • Вие можете да направите много за себе си и аз ви съветвам да се дистанцирате от паниката. Случващото се прилича на слаб, посредствен и никому ненужен филм. Проблемите с болниците се дължат на факта, че твърде много хора са уплашени, разтревожени. Те се тълпят пред болниците като отнемат мястото и времето на тези, които са наистина в беда. Не правете това. Болниците са мястото, където наистина може да се заразите.

Казват ни, че две трети от населението ще хване коронавирус, но това се случва всяка година с грипа. Не е някакъв проблем.

Аз ви съветвам да се освободите от страха и паниката, да се обърнете към вярата в себе си и отговорността пред себе си. Да заимствате естествени средства от Майката Природа и да стоите далеч от Бащата Държава. Това, което ни предлагат, не е безобидно – тревожността е вид болест и страховете са особено опасни. Избавете се от тях. Въоръжете се с надежда и гордост и направете каквото е по силите ви.

Източник

Още по темата:

Любовната революция Светът в теб

Любовната революция

Радикалната промяна, която желаем за децата си, е възможна и реална, но трябва да я започнем от себе си

Квантовата молитва: акт на овластено получаване Светът в теб

Квантовата молитва: акт на овластено получаване

Ако се чувствате така, сякаш животът е борба, тогава вашите молитви ще останат нечути

Защо се нуждаем от саморефлексия всеки ден Светът в теб

Защо се нуждаем от саморефлексия всеки ден

Самоанализът ще почисти душата, ще ни помогне да вземем решение и да не грешим отново

Как да приемаме неочакваните промени в живота си Светът в теб

Как да приемаме неочакваните промени в живота си

Трябва да си представяме в сърцето и ума си какво искаме, а не да буксуваме върху това, което НЕ искаме

Умираме без да сме разбрали нищо Светът в теб

Умираме без да сме разбрали нищо

Всичките ни беди и нещастия са кратковременни

Спокойно, не закъснявате за никъде. Нито пък сте подранили. Светът в теб

Спокойно, не закъснявате за никъде. Нито пък сте подранили.

Вие сте точно там, където трябва да сте и сте точно такива, каквито трябва да сте. В своето време.

Трите вълни доброволци на Земята се чувстват объркани Светът в теб

Трите вълни доброволци на Земята се чувстват объркани

Те са тук, за да променят енергията на човечеството и да го издигнат

Трите вируса на съзнанието Светът в теб

Трите вируса на съзнанието

Как сами си забраняваме да променим живота си към по-добро

Великите ужасни родители, предали децата си Светът в теб

Великите ужасни родители, предали децата си

Зловещи факти за емоционалните недъзи на известните

Ако човек е по природа мързелив или глупав, той оставя улики за това в най-дребните Светът в теб

Ако човек е по природа мързелив или глупав, той оставя улики за това в най-дребните детайли

Хората реагират на вашата енергия и поведение повече, отколкото на думите ви. Отърсете се от склонността винаги да спорите.

Колко пъти може да се падне в една и съща яма Светът в теб

Колко пъти може да се падне в една и съща яма

Понякога промяната при садомазохиста е възможна

Идва епохата на пробуденото правене Светът в теб

Идва епохата на пробуденото правене

E. Толе: Намираме се в средата на изключително важно събитие в еволюцията на човешкото съзнание

А сега остават тия три: вяра, надежда, любов; но по-голяма от тях е любовта Светът в теб

А сега остават тия три: вяра, надежда, любов; но по-голяма от тях е любовта

Любовта е търсене, премеждие, отдаване, принасяне, жертва, кръст, пътуване...

Виждате ли грешката? Светът в теб

Виждате ли грешката?

Един кратък урок по устойчивост на критика

Какво означава да се грижиш за другия Светът в теб

Какво означава да се грижиш за другия

Миналата любов е източник на сила, настоящата любов е резултат от силата