Астрология

Дай свобода на въображението си

Марс навлиза във Водолей от 16 май до 13 август с ново ексцентрично лице

Дай свобода на въображението си

Марс в астрологията олицетворява силата, волята и издръжливостта. Символ е на борбата, конкуренцията, агресията, амбицията, физическата сила и не на последно място – секса. Огнената планета влияе върху стремежа ни към живот, контролира действията ни, жизнената ни сила и е пряко свързан с импулсивността.

Спрямо планетата можем да определим как човек би отстоявал своите желания, как би действал за осъществяване на своите цели и стремежи.

Марс влиза в капризния и независим знак на Водолея на 16 май и ще остане под негово влияние до 13 август 2018г. В тази формация ще го видим още веднъж през годината от 11 септември до 16 ноември, когато ще бъде ретрограден. Намирайки се във Водолей, огнената планета ще бъде малко по-ексцентрична, което ще ни донесе изобретателност, по-нестандартни идеи и творчество. Сънищата в този период могат да бъдат пророчески.

Транзитът на Марс през Водолей дава желание за независимост и изключителна енергия. Свободата през този период е жизнено необходима. Постарайте се да я давате на всички около вас, не ограничавайте никого, нека всеки се чувства  независим. Нека личната индивидуалност ви води във всяко начинание, бъдете оригинални!

През този период на преден план ще бъдат интелектуалните въпроси. Възможно е да почувстваме потребност да се включим  в някакви обществени мероприятия, ще се изостри и интересът ни към социална активност. Сега е времето да започнем работа в колектив или организация, където да покажем своя новаторски и изобретателски дух. В емоционален и любовен аспект ще бъдем под влиянието на Водолей, а той обича да експериментира, да е свободен и независим в личните си взаимоотношения. Следователно не можем да очакваме по-сериозни обвързвания и партньорства.

Около 15 ноември 2018 година влиянието на планетата Марс ще доведе до положителното развитие на много важни теми в живота ни. Възможно е през този период  да се захванем с нови за нас начинания и проекти, да проявяваме интерес към съвсем нови сфери, към нови технологии и да внесем в живота си доста промени. Това ще е времето да действаме без много да мислим. Ще получим уникален шанс да покажем своята изобретателност, въображение и иновативност. Това ще е моментът да разгърнем потенциала в себе си.

В дните около 20 ноември на преден план ще се покаже нашият авантюристичен дух и стремежът ни към екстравагантно и нестандартно поведение нещо, което няма да се хареса на всички. Затова е възможно да влезем в някои не толкова благоприятни ситуации. От една страна ще стоят желанията и оптимизма, от друга ще стои риска и решителността. Възможно е рязкото настъпването на негативни промени, които да бъдат неблагоприятни за живота ни. Бъдете внимателни в действията си и предпазливи в мислите си, за да може всичко да върви по един нормален и спокоен начин.

Предстои ни вдъхновяващ период на Марс във Водолей. Посланието на новата небесна формация е да бъдем оригинални, смели, решителни. Бъдете себе си! Вие знаете най-добре какво искате и как да го постигнете!

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057


Пречистете душата и тялото си Астрология

Пречистете душата и тялото си

Астрологична прогноза за 20 юли

Пазете се от изкушения Астрология

Пазете се от изкушения

Астрологична прогноза за 19 юли

Бъдете внимателни в думите си Астрология

Бъдете внимателни в думите си

Астрологична прогноза за 18 юли

Венера в Дева: Стремеж към съвършенство Астрология

Венера в Дева: Стремеж към съвършенство

Това положение на планетата ще продължи до 7 август

Ден за уединение и смирение Астрология

Ден за уединение и смирение

Астрологична прогноза за 17 юли

Останете верни на принципите си Астрология

Останете верни на принципите си

Астрологична прогноза за 16 юли

Време за смели действия Астрология

Време за смели действия

Астрологична прогноза за 14 юли

Пазете се от изкушения Астрология

Пазете се от изкушения

Астрологична прогноза за 15 юли

Ден за планове и мечти Астрология

Ден за планове и мечти

Астрологична прогноза за 13 юли

Ден за смирение и покаяние Астрология

Ден за смирение и покаяние

Астрологична прогноза за 12 юли

Ще открием своята житейска мисия Астрология

Ще открием своята житейска мисия

Астрологична прогноза за 11 юли

Време за нови запознанства Астрология

Време за нови запознанства

Астрологична прогноза за 10 юли

Прекарайте време с близките си Астрология

Прекарайте време с близките си

Астрологична прогноза за 9 юли

Чуйте гласа на вашия ангел-хранител Астрология

Чуйте гласа на вашия ангел-хранител

Астрологична прогноза за 8 юли

Започнете нови проекти Астрология

Започнете нови проекти

Астрологична прогноза за 7 юли