Подкрепете ни!
Афилиейт програма на Списание 8

Регистрирайте се сега

Защо да се присъедините?

Лесно е и е безплатно! Когато станете партньор на Списание 8, ще имате право да продавате чрез нашия онлайн партньорски канал. Така разнообразявате асортимента, услугите и като цяло информацията, която предоставяте. Освен това ви дава предимство пред другите конкуренти и добавяте стойност към вашия сайт.

Как работи партньорската програма на Списание 8?

Кандидатстването става чрез попълване на електронна форма. Данните ви се изпращат по имейл до администратор на сайта. Регистрацията се извършва само от него. Всеки един партньор на Списание 8 ще бъде дефиниран с конкретен код и процент за определена комисиона. При финализиране на регистрацията, ще получите имейл с вашия код.

Какво представлява партньорската програма на Списание 8?

Всеки път, когато посетителят кликне върху връзка към нашия сайт със съответния код и финализира покупка, вие печелите комисиона! Това е бързо, лесно и изгодно.

Как се проследяват и кредитират моите поръчки в профила ми?

Ние използваме водещи практики в областта на сигурността, за да запазим профила ви в безопасност. Всички партньори и начислени комисиони се извеждат в списък, достъпен за администратор с възможност за сортиране и филтриране.

Изплащането на комисионите е на месечна база и се прави само по банков път, като това не зависи от системата на сайта. При изплащане на комисионите, администраторът променя статуса на поръчките на „Изплатени“.

Винаги може да се свържете с нас при възникнали въпроси и проблеми.

Регистрирайте се с помощта на формата по-долу. Ние ще прегледаме сайта ви и ще се свържем с вас, предоставяйки ви вашия партньорски код. Поставете го по подходящ начин и на подходящо място на вашия сайт и когато клиентът кликне върху бутона и закупи продукт от нас, ще получите вашата комисиона в рамките на 30 дни.

Регистрирайте се днес и станете партньор сега!