Астрология

Раците: отдадени на семейството

Навлизаме в зодиакалния знак на предани, искрени и страстни хора

Раците: отдадени на семейството
Представителите на зодия Рак са много загадъчни, тайнствени, изживяват във вътрешен план големи противоречия.

Винаги са много състрадателни, предани към своето семейство, към роднините и близките си. Но много често могат да бъдат ексцентрични. Когато някой им прави забележки, бързо сменят своето настроение.

Често раците са неуверени, съмняват се както в себе си, така и в другите, и винаги чакат да получат одобрение. Могат да бъдат изключително отмъстителни, жестоки и безчувствени, когато се наложи, но истинската им същност е чувствителност и мекота.

Преминават често и бързо от една фаза в друга, преобразуват се в различни етапи на живота си. Зодия Рак живее в своя вътрешен свят, където има огромен океан от емоции. Те ги карат постоянно да сменят настроението си, да преминават от един образ в друг.

За тях емоционалната страна на живота и любовта е от огромно значение, защото се стремят да имат човек, който да стои винаги зад тях и да им дава финансова обезпеченост.

Променливият им характер се харесва на срещуположния пол, защото са много магнетични. Така постигат целите си. 

Жените Рак се отличават с емоционалност, романтичност, променливост на настроенията, много лесна обидчивост и ранимост - понякога са като малки деца. Някои от тях може да се окажат изключително срамежливи.

Повечето раци се връщат назад към спомените си, където намират носталгия и сантимент към отминалото време. Не забравят хората, които са видели преди много години, те винаги живеят в сърцата им.

Грижовни и обгрижващи майки, на моменти даже прекаляват, но възпитаването на децата е едно от най-важните задачи, които си поставят. Обичат да бъдат със семейството си, да се веселят и усмихват. Интересуват се лично от трагедиите и болките на другите и ги преживяват дълбоко и силно.

Те искат да срещнат човек, който да им подари сърцето и любовта си, който да ги обгрижва.

В любовта са предани, искрени и страстни. На моменти могат да проявяват чувство на собственост и да ревнуват партньора. Рано встъпват в брак, защото искат да реализират своята голяма цел - да създадат семейство и да дадат любов и нежност на половинката си. В семейството жените Рак могат да се проявят като истински лидери, тъй като са отговорни, вземат разумни решения и действат така. Ако мъжът до нея не постъпва правилно, жената Рак взема властта в свои ръце.

За нея семейството е най-голямата ценност и най-безопасното място. Тя не обича самотата, не иска да бъде единак. Много често се нуждае от успокоението на своите близки, защото постоянно има притеснения и тревоги, които не я оставят на мира. Най-големият страх на жената Рак е да не остане сама, без любимия човек, затова тя всеки ден иска да чува от него колко е важна и обичана. 

Мъжът Рак е много нежен и мил, ако сте попаднали в сърцето му, то неговата преданост ще е безгранична към вас. Той е романтичен, но няма нужното самочувствие.

Душата му е пълна със състрадание и грижовност. За да станете част от неговия живот, трябва да му докажете своята вярност и преданост.

Много лесно може да влезете в неговия живот, но ако доверието му, което сте спечелили, бъде предадено, той никого повече няма да ви допусне до себе си. Държи изключително много на чувствата, вещите и хората в неговия свят. Добродушен е, но когато го настъпите, може да бъде и жесток.

Мъжът Рак е верен на половинката си, не допуска нечестни отношения.

Когато има проблеми, е възможно да се затвори в себе си, но най-важното е, че знае може ли, или не да направи жената щастлива. Прекрасен любовник. 

Ако решите да го критикувате, внимавайте, бъдете по-сдържани и толерантни, защото той е вежлив, възпитан и добър.

Предпочита да се облича консервативно. За мъжа Рак е от съществено значение да има тесни връзки със семейството и роднините си, особено с майката. Той е добър и отговорен баща, характеризира се с особено голямо търпение към децата си. Винаги си спомня миналото. Ако тогава не е имал достатъчно любов, той ще има много травмиращи ситуации, а от жената до него ще се изисква голямо разбиране и създаване на приятна и топла атмосфера. Ако е имал прекрасно детство, има голяма вероятност зрелите му години да бъдат добре балансирани.

Семейството е източник на щастие и радост или на проблеми. Ако ви приеме и му станете близък, ще бъдете равноправен член от неговото семейство. Но ако по някакъв начин го нараните, се превръщате във враг.

Много е стриктен към парите, има определен нюх и отношение към тях. Повечето раци се стремят да постигнат финансова стабилност и да обезпечат семейството си. В същото време могат да бъдат много щедри към близките си.

Раците често страдат  от стресови ситуации, безпокойство и голяма нерешителност.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057
Не е време за недоволство Астрология

Не е време за недоволство

Астрологическа прогноза за 18 юни

Контролирайте емоциите си Астрология

Контролирайте емоциите си

Астрологична прогноза за 16 юни

Проявете нежност към любимия човек Астрология

Проявете нежност към любимия човек

Астрологична прогноза за 15 юни

Бъдете щедри Астрология

Бъдете щедри

Астрологична прогноза за 14 юни

Посрещнете промените със смирение Астрология

Посрещнете промените със смирение

Астрологична прогноза за 13 юни

Насочете енергията си към добри дела Астрология

Насочете енергията си към добри дела

Астрологична прогноза за 12 юни

Показвайте любовта си към другите Астрология

Показвайте любовта си към другите

Астрологична прогноза за 11 юни

Съсредоточете се върху своите желания Астрология

Съсредоточете се върху своите желания

Астрологична прогноза за 10 юни

Бъдете готови за промяна Астрология

Бъдете готови за промяна

Астрологична прогноза за 9 юни

Не бързайте с вземането на решения Астрология

Не бързайте с вземането на решения

Астрологична прогноза за 8 юни

Пазете се от изкушения Астрология

Пазете се от изкушения

Астрологична прогноза за 7 юни

Спечелете личен хороскоп! Астрология

Спечелете личен хороскоп!

Включете се в играта за родените през юни. Вече е ясен майският победител

Силно емоционален ден Астрология

Силно емоционален ден

Астрологична прогноза за 6 юни

Време за триумф Астрология

Време за триумф

Астрологична прогноза за 5 юни