Списание Осем
Абонирай се
за Списание 8

Внимание, неустойчиви отношения

Астрологична прогноза за 14 март

ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

27-и лунен ден от 5:10 часа на 14 март до 5:45 часа на 15 март. Ден, в който се проиграват всички мистерии. Днес се получават съкровени знания. Те пазят в себе си паметта за всички предходни лунни дни, за всичко, постигнато по-рано.

В този ден трябва да се избавим от собственическите илюзии и да осъзнаем отговорността за всяка своя постъпка. Много са полезни водните процедури. Препоръчват се медитация и молитви. Може да се пътешества, да се опознава светът.

Малко по-късно денят ще ни даде много мощна вълна от емоции, придружени с  неустойчивост в отношенията и действията ни.

Трябва да се постараем да не изгубим спокойствието и разбирателството в общуването си с другите.


ПОЗИТИВИ

Днес ще се чувствате наистина свободни, ще бъдете спокойни, много общителни. Ще обърнете внимание на приятелите си и с удоволствие ще се наслаждавате на деня. Дошло е времето да разпуснете в компанията на вашите близки. Ще усетите тяхната подкрепа, любов и разбиране. Ще укрепите връзките и отношенията си.

Днешният ден ще ни даде доста бурна, динамична и активна енергия. Ще бъдем готови за всякакви действия, ще рискуваме и няма много да мислим, преди да предприемем нещо.


ЗДРАВЕ

Сънища. През това денонощие се сбъдват. Те могат да носят интуитивни прозрения - да ни открият истинската същност на нещата, околните, случващите се събития.

Противопоказни са всички операции на ставите, процедури, свързани с краката, лечение на артрит, нервна система, сетивни органи. Не е препоръчително да се сменят лекарствата или методът на лечение. Отлично време за водни процедури, водата влияе благотворно. Препоръчват се физически упражнения и дейности за раздвижване на кръвта.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
ПОДОБНИ СТАТИИ

 

Волята и енергията ръка за ръка

Астрологична прогноза за 4 декември повече »

Астрология
 
 
0

Днес мълчанието е злато

Астрологична прогноза за 5 декември повече »

Астрология
 
 
0

Нова година, нови цели и идеи

Астрологична прогноза за 1 януари повече »

Астрология
 
 
0
Разплащателни карти
Защита за онлай разплащане