Подкрепете ни!




FuckUp Nights Sofia15 юли 2019

Днес е поредното издание на FuckUp Nights Sofia (FUN)

Ясни са лекторите, върху чиито гръб ще се забавляваш и чиито грешки ще се стремиш да не повтаряш

Днес е поредното издание на FuckUp Nights Sofia (FUN)


На 15 юли в Kino Cabana ще се проведе поредното издание на FuckUp Nights Sofia (FUN). Този път фокусът е върху историите на трима предприемачи и един лекар-приключенец. Те ще споделят с нас най-големите си провали в живота и бизнеса, а ние ще се опитаме да научим нещо и да не повтаряме техните грешки.

Ето ги и лекторите:

Христо Петров е основател на счетоводна къща „Голдън вижън". На 15.07 той ще ни разкаже как човек, който се занимава с финанси, допуска голяма финансова грешка. Тя почти го довежда до фалит.
Христо има широки интереси в областта на технологиите и финансите. Първо учи в Техническия университет, а след това завършва корпоративни финанси. Редуват се успешни и неуспешни бизнеси, докато стигне до сегашния. От 12 години Христо управлява консултантска фирма, която помага на предприемачите с бюрокрацията - регистрация на фирми и счетоводни услуги. В желанието си да направи голям и печеливш бизнес... потъва в дългове...

 

Петър Лалов е IT програмист, който има щастието да работи това, което му е било интересно от дете. Kакво обаче го кара да излезе от зоната си на комфорт и да напусне корпоративния свят, за да започне startup в областта на телемедицината с приятели. Какви са били предизвикателствата и какво е научил от тях… ще разберете на Fuckup Nights.



Д-р Славян Стоилов е лекар четвърто поколение. Участвал е в качеството си на лекар и на водач в десетки български и международни експедиции по целия свят. Изкачил е, но и слязъл от стотици върхове, в това число и три континентални първенеца. Автор е на няколко книги, в които разглежда древните медицински системи и на пет документални филма, на които е сценарист и оператор, с две самостоятелни фотоизложби.



Мартин Попов
е управляващ собственик на дигитална агенция „Interactive Share”. Той има 15 години опит в дигиталния маркетинг и реклама. Над 10 години неговата агенция е една от водещите дигитални агенции у нас. Фокусът и силата на агенцията е в реализирането на мащабни и интегрирани кампании в дигиталната среда, целящи повишаване на приходите на техните партньори.
Той е участвал и организирал десетки конференции и семинари на тема дигитален маркетинг и реклама, жури на редица конкурси и чест гост в телевизионни бизнес предавания. През последните годините Мартин създаде и участва в няколко компании в областта на хранителните добавки Shroomzup и Nutri Cosmetics, също така дейно участва в проекта за вино Vinogradi.bg.
Мартин активно създава бизнес съдържание в LinkedIn за продажби и дигитален маркетинг, а във Facebook&Instagram&Youtube вече над 3 години прави LIVE видеа, където споделя своят интересен житейски опит. Но преди да достигне до тези върхове, заради проблеми с наркотиците, преживява моменти, в които е по-нисък от…  тревата.

Очакваме ви на 15 юли от 19:30 в Kino Cabana (лятното кино пред НДК)
Билети само за 10 лв. можете да закупите тук.

FuckUp Nights Sofia се възроди! FuckUp Nights Sofia

FuckUp Nights Sofia се възроди!

Свържи се с нас, ако имаш смелост да споделиш личния си провал пред публика

Откровено за Списание 8: Ела и чуй историята ни на FuckUp Nights FuckUp Nights Sofia

Откровено за Списание 8: Ела и чуй историята ни на FuckUp Nights

Fuckup Nights Sofia е сцената, на която смели оратори споделят своите истории за неуспехи в бизнеса

FuckUp Sofia - Стягай се и пробвай пак! FuckUp Nights Sofia

FuckUp Sofia - Стягай се и пробвай пак!

Хора по света се качват на сцената, за да споделят най-големите си провали

FuckUp Nights Sofia - очаквай съвсем скоро! FuckUp Nights Sofia

FuckUp Nights Sofia - очаквай съвсем скоро!

Ела и се убеди, че големият провал е път към успеха