Подкрепете ни!




Любопитно4 януари 2017

Любовни подвизи очакват Рибите

Астропрогноза за 2017-а за зодия Риби



Какво ни очаква през 2017-а? Астроложката Ивелина Рускова представя своите прогнози за всяка от зодиите специално за www.spisanie8.bg. Време е да завършим с последния - 12-и знак на Рибите!
До момента: ОвенТелецБлизнациРакЛъвДева,

Време на блестящи възможности и нови хоризонти – така може да се характеризира 2017 г.  за мечтателните и живеещи извън реалността Риби. Годината ще разтърси ленивото съществуване, на което са свикнали. Ще донесе интересни срещи, по-задълбочен духовен живот, външно преобразяване, и най-важното: ще ви накара истински да повярвате в собствените си сили.

За всички представители на този зодиакален знак без изключение - мъже и жени, тази година ще бъде изпълнена с много забележителни събития, които ще се окажат знакови и могат напълно да променят съдбата ви. Но за това Рибите ще трябва да преодоляват препятствия и да не вървят по течението.


ЖЕНИ

Въпреки че звездите са приготвили много неочаквани изненади, любовният хороскоп на Рибите за 2017 г. предсказва, че романтичните отношения ще изискват от дамите доза напрежение на вътрешните сили. В началото на годината ще се сблъскате с противопоставяне с партньора. Всеки ще дърпа чергата към себе си, без да се замисля за чувствата и потребностите на другия. Именно тук жената Риби трябва да се спре, да се опомни и да вземе всичко в свои ръце. Това тя може да направи само като обмисли цялата ситуация добре и се успокои. Нейната мъдрост ще ѝ помогне да накара и партньора да постъпи така.

Успокоявайки кипящите емоции, проявявайки максимално разбиране и доброжелателност, жената Риби ще постави основите на хармонични и спокойни отношения през втората половина на годината. Може да се очаква и забележителен романтичен бонус от съдбата, който може да е под формата на запознанство с интересен човек или направо като фанфари на любовната победа. Самотните дами имат реалния шанс да намерят своята половинка, единственото, което трябва да направят, е да отделят малко време за външния си вид. Хороскопът за 2017 г. подсказва, че всички процедури, свързани с този тип грижи, не търпят отлагане, а резултатът ще бъде оценен от всички околни.

Семейните дами ще бъдат възнаградени за усърдието, с което се грижат за домашното огнище. Децата ще се радват на успехи както в училище, така и в спорта.

Годината ще помогне на тези, които живеят с работата си. Тази подробност трябва да се използва максимално от жените, които имат амбициозни кариерни планове. За постигането на удовлетворяващ резултат ще е необходимо да се разделите с част от свободното си време. През пролетта на вашето работно място ще има тенденция да се бърза повече, затова е най-добре да се мобилизирате и без да се жалите, да си вършите задълженията стриктно и отговорно, отделяйки толкова време, колкото е необходимо. А понякога дори повече. Но лятото, когато излизате в отпуск, душата ви ще лети от радост, сещайки се за всички суперлативи и благодарности, получени от началството.

Посвещавайки се на кариерата, не трябва да вършите и работа, която не е от вашите компетенции. Ще бъде много добре своевременно да споделите това с колегите си, които са склонни да злоупотребяват с добротата ви.

Според астрологията финансовите въпроси ще бъдат стабилни. Препоръчително е да не се впускате в необмислени вложения.

Предстои време за осъществяване на отдавна замислена почивка. Отлично съчетание може да бъде отдих с лечебни оздравителни процедури. 

Срещи с нови и стари приятели ще помогнат да разкриете спящия си вътрешен потенциал.

Годината ще сблъска мечтателните Риби с реалността, но тази среща няма да предизвика вътрешни противоречия, ако представителките на този знак решат сами да се променят. Това може да стане лесно, звездите ще оценят вашето старание и ще гарантират успеха ви в това начинание. Ето какво трябва да правите, дами:
  • Сдържайте емоциите си
  • Намерете си стимул под формата на желание, с който да бъдете по-близо до света
  • Помнете, че близките ви хора мислят за вас и преживяват всичко. Запомнете това и не се отделяйте от тях.


МЪЖЕ

Хороскопът за 2017-а за мъжете Риби е много интересен и разнообразен. Годината може да донесе и успех, и саморазвитие, и сполучливо решение на минали конфликти, и нови любовни върхове.

Любовният хороскоп показва немалко успехи. И ако началото на годината няма да бъде много плодотворно в тази сфера, то есента задължително ще донесе промени, които ще се окажат положителни. Самотните мъже ще срещнат своята дългоочаквана избраница. Женените ще имат прекрасна възможност да закрепят брака си. Желателно е всички мъже да проявяват колкото може повече инициативност.

Вниманието, което ще отделяте на вашата партньорка, ще се върне стократно под формата на любов, нежност и пълно разбиране. Семейните мъже може да започнат ремонт вкъщи – това ще укрепи тяхното положение в дома и ще достави голяма радост на семейството.

Годината буквално ще цапардоса Рибите с наситен делови живот. За съжаление, няма да става дума за някакви големи и велики дела, а за много текущи задачи. Готови да ви застигнат с мощта на лавина, те ще се натрупват всеки ден. Всичко, което трябва да правите, е да планирате максимално добре времето си. Разпределянето на задачите по приоритети ще ви помогне на само да се справите с всички, а и да заслужите уважението на началството. Така ще бъде през пролетта, а през есента вече ще можете да събирате плодовете на труда си, гледайки с гордост цялата свършена работа.

Финансови върхове, както и спадове, за мъжете Риби не се очакват. Всичко ще бъде стабилно, без каквито и да е било съществени разлики. Тези, които искат да получат повече, трябва да се трудят упорито, да минават уверено покрай всички съмнителни предложения през лятото, а зимата да се въздържат от големи разходи. В края на годината може да се очаква увеличение на заплатата или голяма премия.

Хороскопът за 2017 г. казва, че трябва на всяка цена да отделите време за почивка и лечебно-оздравителни процедури. Тръгвайте смело за места с прекрасна природа и възможност за релаксация и лечение. Резултатът ще бъде зашеметяващ. Почивайки си, внимавайте с храната, обръщайте внимание какво и колко ядете.

Съвет: Най-важната препоръка, свързана и с любовта, и с финансите, е самообладание. Мъжът Риби трябва да запомни, че именно това качество ще бъде ключът при решаването на всеки проблем, независимо от мащаба. Важни правила, които трябва да бъдат спазвани:
  • Емоциите, които са и силните, и слабите страни за хората от тази зодия, ще се поддават на подчинение. Главното е желанието
  • Звездите ще ви подкрепят във всяко начинание, давайки на безпристрастните Риби мъдрост и умение да виждат крайната цел, само ако сърцето ви бъде открито за света и хората около вас.

Ивелина Рускова, астролог
astroiva (at) abv.bg, 0888 899 057
Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г. Любопитно

Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г.

Психопатът с прякор Зодиака безчинствал в райна на Сан Франциско и пращал на вестниците криптограми

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт Любопитно

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт

Престъплението на Труонг Ми Лан се нарежда сред най-големите банкови обири в историята

Пътят на лунната сянка Любопитно

Пътят на лунната сянка

Милиони наблюдаваха пълното слънчево затъмнение

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди Любопитно

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди

Късно тя разбира, че целият й живот е бил построен върху фалшиви основи

Прегърнете несъвършенствата си Любопитно

Прегърнете несъвършенствата си

Състраданието към себе си и разбирането на собствените ни недостатъци е ключ към стабилна връзка

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни Любопитно

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни

Вероятността от детонация нараства заради летливост на аматола

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон Любопитно

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон

Писателката се опасява, че точното описание на биологичния пол вече е престъпление

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа Любопитно

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа

Властите в Крит препоръчаха на децата и възрастните хора да останат на закрито

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ Любопитно

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ

Училища се затварят и хората са помолени да се запасят с храна, вода и гориво, валят черни прогнози

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер Любопитно

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер

През второто полувреме в мача с Белгия футболистите бяха без надписи на фланелките си

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година Любопитно

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година

България се качва на 81-о място от 143 държави във веселата класация

Как да се справите с хора, които говорят твърде много Любопитно

Как да се справите с хора, които говорят твърде много

Те просто не могат да се спрат да бърборят, а често дори не осъзнават, че го правят

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“ Любопитно

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“

Някои детайли, свързани с пясъчните червеи, са ненаучни

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години Любопитно

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години

Птицата се върна рано при своя приятел тази пролет

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram Любопитно

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram

Услугите на Meta бяха недостъпни, емисиите спряха, проблеми имаше и с влизането в Google

Наредиха на чиновниците в САЩ да избягват „проблемни“ термини като „майка/баща“ и лични Любопитно

Наредиха на чиновниците в САЩ да избягват „проблемни“ термини като „майка/баща“ и лични местоимения

Държавният секретар Антъни Блинкен инструктирал служителите на Държавния департамент с писмо