Подкрепете ни!




ХороскопМилена Иванова / 31 юли 2018

Успешен старт дава сили за предизвикателния край на седмицата

Какво ни вещае нумерологията тази седмица


Успешен старт дава сили за предизвикателния край на седмицата

Седмицата започна позитивно, но ще завърши с два критични дни. Изпращаме вълшебния юли и навлизаме в най-опакия сред месеците август, с нумерологична карта при път на живота две. Като осми месец от всяка календарна година, август винаги е кармичен и се препоръчва по-малко работа, изчакване, почивка. През този период не решавайте важни неща, освен ако не е наложително, както и не форсирайте нещата в работен план. Ще се редуват пасивни, активни и кармични дни, което може да доведе до преобръщане на нещата. Очакват се спънки при пътувания, противоречия в отношенията, проблеми в работата, промяна в плановете, особено през третата седмица от месеца. Август съдържа 8 критични дни, през които се препоръчва почивка и осмисляне на мирогледа. Това е време за възстановяване и терапия на море, близо до река или язовир. Бъдете внимателни на път и прощавайте на близките си.

Мото за седмицата: Над мен бди ангел хранител. Винаги съм направляван и защитаван от божествената сила.


Понеделник, 30.07.

Мото: Обичам живота! Благодаря за възможностите!


Предстои да преживеем последния вълшебен ден за юли, който е предназначен за големи работи. Нещата ще стават леко, лесно и в синхрон, ще имате възможност да напаснете необходимото, за да бъдете активни и успешни. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3 и благославя пътувания в страната и чужбина, големи панаири, сбирки и мероприятия. Денят започва спокойно. В сутрешните часове ще се усеща хармония и баланс, а през останалата част ще се преживеят спокойни мигове, мир и добри съвпадения.


Вторник, 31.07.

Мото: Благодаря за здравото си и силно тяло! Обичам го!


Днешният ден е с нумерологична карта при път на живота 4 и геометрия, която ще активира лични притеснения за здраве и за деца. Възможно е настроението да бъде променливо - от сълзи до смях или да се появи тъга и огорчение. Въпреки това ще се наложи да поработите, защото ангажиментите няма да ви оставят, ще се наложи да преодолеете мнителност, критичност или друга негативна емоция. Сутринта и вечерта е възможно да са проблемни, но през останалото време нещата ще вървят по-гладко. Може да се разходите в планината, да си направите почивка и да помогнете на някой друг човек. През този ден молитвите за други хора ще бъдат по-силни и чути.


Сряда, 01.08.

Мото: Винаги мога да се откажа от нещо, ако установя, че ми вреди. Желая всичко да се случва за доброто на всички!


Казваме добре дошъл на месец август с обещания, уговорки, мисли за пари, работа и лоша организация. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2 и активира търговия, речи, справяне с дела на място или заради друг човек. Денят ще е неорганизиран, започващ с щастлива сутрин, която ще премине в натовареност. Ще се наложи да проявите съобразителност или да очертаете границите си чрез отказ. Случването ще е повече на думи или заради друг човек отколкото за вас и във ваша полза.


Четвъртък, 02.08.

Мото: Аз съм късметлия и всичко в живота ми се подрежда по най-добрия за мен начин!


Днешният ден е предназначен да преживеем уют в дома, разрешаване на въпроси свързани със задължения и притеснения на място, както и постигане на хармония и уреждане на всичко в края на деня. Нумерологичната карата е с път на живота 3, което ще даде възможност всичко да се подреди, въпреки пасивността. Сутринта започва с думи и уговорки, но следобедните часове ще бъдат по-ефективни. Ще се появят възможности за умножаване, успех и прекарване на хубава вечер.


Петък, 03.08.

Мото: Заслужавам моето прекрасно бъдеще!


Предстои да преживеем ден за обиди, неразположение, поява на страх, неувереност и честа смяна на настроението. Дневната нумерологична карта с път на живота 4 активира критика, недоверие и съмнения. Може да прекарате деня на едно място, с близки или на маса. Почивайте си и проявете състрадателност. Изслушвайте хората и не бъдете прекалено критични. Денят ще е напрегнат, но в сутрешните часове ще започне спокойно. Активни ще бъдат уговорки, обещания, изпълнение на дълга и дадена дума. Ще се наложи да се справяте със собствени сили. Не унивайте само защото в момента не виждате начина и решението.


Събота, 04.08

Мото: Днес ще бъда благодарен за всичко в живота си!


Днес е първият от два поредни критични дни за месеца. Дневната нумерологична карата е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем на място, недостиг, ремонт, пречки и нередности. И днес ще трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения. Денят предизвиква проблеми в семейството, болест, взаимопомощ, разговори и обяснения. Спазвайте правилата! Бъдете внимателни в работата и по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.


Неделя, 05. 08.

Мото: Обичам да се смея и любувам на всеки миг!


Вторият критичен ден за август е предназначен за изпит в чувствата и любовта. Дневната нумерологична карта е отново кармичен кръст, но при път на живота 6, така, че ако решите да страдате по някого, гледайте поне да сте на море. По този начин ще облекчите ситуацията. Денят активира разочарования от дребен характер, както и много радост, веселие, купон и удоволствия. И днес бъдете внимателни и не рискувайте. Сутринта започва с любов в семейството и завършва с изразяване на чувства към любим човек и удовлетворение. Възможно е да получите новина или да тръгнете на път. Въпреки всичко избягвайте рискове, спорове и кавги, защото краят няма да е добър.


Месечна астрологична прогноза Хороскоп

Месечна астрологична прогноза

Оставете несигурността зад гърба си. Хвърляйте се смело напред и опитвайте нови неща.

Крал Чаши – карта Таро за 2 май Хороскоп

Крал Чаши – карта Таро за 2 май

Той носи послание да сме меки и свързани със сърцето

Седмица Чаши – карта Таро за 1 май Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 1 май

Това, което е плашещо, може да съдържа огромни възможности.

Асо Мечове – карта Таро за 30 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 30 април

Имаме възможността да създаваме нови, свежи възможности и ситуации в живота си

Двойка Пентакли – карта Таро за 29 април Хороскоп

Двойка Пентакли – карта Таро за 29 април

Има нужда да намерим и подобрим баланса в живота ни

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Вторник планирайте, в сряда избягвайте рисковете, в петък бъдете решителни, в събота посветете време на любимите си хора

Паж Чаши – карта Таро за 28 април Хороскоп

Паж Чаши – карта Таро за 28 април

От сърцето му наоколо се разливат енергийни потоци

Съдът – карта Таро за 27 април Хороскоп

Съдът – карта Таро за 27 април

Необходимо е да бъдем честни със сърцето си

Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април Хороскоп

Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април

Босите му стъпала попиват земната енергия и той се чувства свързан с цялата природа, с корените си

Паж Жезли – карта Таро за 25 април Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 25 април

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април

Може да изпитваме тъга по миналото и да ни се иска да върнем времето назад

Днес е пълнолуние в Скорпион Хороскоп

Днес е пълнолуние в Скорпион

То носи изкушения и изпитания, но и победа, ако успеем да преодолеем личните си кризи

На 24 април е пълнолунието в Скорпион Хороскоп

На 24 април е пълнолунието в Скорпион

Скорпионът е свързан с нашата сянка, с темите табу и болките от миналото, така че на повърхността могат да изплуват много емоции

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април Хороскоп

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април

Имаме нужда да сменим гледната си точка

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април Хороскоп

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април

Сега е моментът да получим заслужено признание за всичко, в което сме влагали своите усилия

Ведически хороскоп за 22 април Хороскоп

Ведически хороскоп за 22 април

Вторник идва със силата на пълната Луна, в четвъртък бъдете смели, в събота избягвайте конфликтите