Подкрепете ни!




ХороскопМилена Иванова / 13 август 2018

Радостта съпътства всеки аспект от живота

Какво ни очаква през третата седмица на месец август според нумерологията - 13.08 - 19.08.2018 г.


Радостта съпътства всеки аспект от живота

Мото за седмицата: Радостта съпътства всеки аспект от живота ми!

Започваме новата седмица с два поредни критични дни, през които е добре да бъдете внимателни по отношение на здравето, рисковете и новите начинания. Това е третата по ред седмица за месец август, в която аспектите са по-подходящи за почивка на море, до вода, река, езеро и други. През цялата седмица не се препоръчва пренатоварване, много работа, теглене на кредити, започване на нещо ново, решаване на важни въпроси и влизане в конфликт или спор. Влагайте енергията си в положителни неща, творчески дейности, отдих, почивка, спа, четене на книги, медитации и мисли за бъдещи проекти. Разчиствайте стари неща, подредете документи, офис, дом и се разделете със стари и ненужни вещи.

Понеделник, 13.08 
Мото: Днес спазвам правилото за златната среда- ,,Нищо не е задължително и на всяка цена!“


Днес е първият критичен ден за седмицата от два поредни . Дневната нумерологична карата е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем на място, недостиг, ремонт, пречки и нередности. Възможно е някой да се опита да постъпи с вас нечестно, за това бъдете бъдни и предпазливи. И днес ще трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения. Денят предизвиква проблеми в семейството, взаимопомощ, разговори и обяснения, болест свързана с отделителна система, бъбреци, кости, стави, мускули. Спазвайте правилата! Бъдете внимателни в работата и по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.

Вторник, 14. 08.
Мото: Днес мисля и осъзнавам чувствата си, което ми помага да постъпвам правилно!


През втория критичен ден за тази седмица не се препоръчва седене на слънце, вълнения, път, тревоги, прекаляване с алкохол, забава, купони, веселие, забавление и ,,игри“. Денят е за изпит в чувствата и любовта. Дневната нумерологична карта е кармичен кръст при 6, така, че ако решите да страдате по някого, гледайте поне да сте на море. По този начин ще облекчите ситуацията. Денят активира разочарования от дребен характер. И днес бъдете внимателни и не рискувайте. Сутринта започва с любов в семейството и завършва с изразяване на чувства към любим и удовлетворение. Възможно е да получите новина. Въпреки всичко избягвайте рискове, спорове и кавги, защото краят няма да е добър. Активират се болести свързани със сърце, кръвоносна система, кръвно, анемии. Превенцията е да четете философски книги и да владеете осъзнато емоциите си.

Сряда, 15.08
Мото: Божествената любов облива тялото ми със здраве и светлина!


През днешния ден, може да се поглезите и да се отдадете на почивка на море и вкусна храна. Денят е предназначен за приятни преживявания в чужбина, създаване на удобства и релакс. Ще имате възможност да преживеете красива утрин, любов и сигурност, както и по-добър шанс. Дневната нумерологична карта е с път на живота 7, което предполага изолация, дистанция и усамотение. Всички уговорки, които ще се направят, ще бъдат съобразени с друго мнение, а плановете ще бъдат само на думи.

Четвъртък, 16.08
Мото: Днес през целия ден съм по-добре и по-добре!


През този ден ще имате възможност да поработите и да уредите дребни сметки. Денят активира натовареност и ангажименити. Актуалните теми ще бъдат свързани с пари, лични отговорности, уреждане и взаимоотношения с роднини, спазване и изискавания относно уговорки. Дневната нумерологична карта е с път на живота 8 и най-накрая някой ще реши и нещо ще се случи. Ще се наложи да поработите и да се занимаете с дреболии. Сутринта бъдете внимателни и прецизни. На обяд и в следобедните часове е време за отговорности, сметки и действия според другите. Вечерта се отдайте на роднини и готвене.

Петък, 17.08 
Мото: Радостните ми мисли са пряк път към здравето и хармонията ми!

Денят е предназначен за срещи, дейности свързани с образование, коли, планини, чужбина, природа и изкачване на върхове. Дневната нумерологична карта е с път на живота 9, което дава възможност за край и приключване на работа и отлежали задължения. Нужно е да се съсредоточите и концентрирате във всичко, с което се занимавате за да бъдете успешни. Проявете сила и обърнете внимание на детайлите. Сутринта е подходяща за пазаруване, парични въпроси, трайни капиталовложения за роднина. Направете списък на задачите и това, което желаете да купите. Следобяд и вечерта са предназначени за работа, мислене и приключне.

Събота, 18.08 
Мото: Днес се радвам на всички новости и хора в живота ми! Благодаря!


Днешният ден ще протече в срещи, ангажименти и почасова работа. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1, което ще донесе новости, запознанства и щастливи мигове. Все ще успеете да се справите или да получите подкрепа оттук-оттам. Сутринта започва с работа и обмисляне на задълженията, на обяд и в следобедните часове ще може да провеждате срещи за да направите уговорки и уточните подробности. Вечерта ще бъде щастлива с възможност за ново запознанство и начало на нещо. 

Неделя, 19.08.
Мото: Обичам всяка клетка от тялото си!


Днешният ден е предназначен за търговия, избор на друго място свързано с план, жилище или офис. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, активира търговски сделки, речи, справяне с дела на място или заради друг човек. Денят ще е неорганизиран, започва с щастлива сутрин, която ще премине в натовареност, ще се наложи да проявите съобразителност или да очертаете границите си чрез отказ. Случването ще е повече на думи или заради друг човек отколкото за вас и във ваша полза.

Милена Иванова - Еа ще говори на тема "Нумерология на успеха" на на Списание 8 на живо на 30 септември в кино „Люмиер“, НДК. Билети можете да намерите на касите на НДК и на ticketportal.bg.

За контакт с Милена Иванова - Еа: 
e-mail: milena.ivanovatm@gmail.com 
тел: 0897387575

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото