Подкрепете ни!




ХороскопМилена Иванов - Еа / 27 август 2018

Обичам живота и възможностите, които ми предоставя

Нумерологична прогноза за 27.08 - 02.09.2018г.


Обичам живота и възможностите, които ми предоставя
Седмицата, която предстои да преживеем в края на месец август, ще бъде сравнително спокойна, с изключение на 31-ви, който е последният критичен ден за периода. Психиката на хората все още е настроена на тема почивка, но в края на седмицата новите тенденции на приближаващия месец септември ще започнат да се усещат. Ще се почувстваме раздвижване, желание за работа, всичко ще започне да се случва по-леко, а това от своя страна ще внесе повече хармония и баланс в ежедневието. Използвайте септември, за да обърнете внимание на важните неща. Действайте, работете, възползвайте се от нови възможности, залагайте на нови проекти, защото това е добра възможност после да берете плодовете на труда си. Мото: Благословията на живота ме съпътства навсякъде!

Понеделник, 27.08.  Новата седмица започва с един хубав ден, в който ще имате възможност да се насладите на щастиеро, радостта и забавлението. Късметът ще споходи дейности, свързани с образованието, пътуванията, онлайн рекламата и бизнеса, покупко-продажбата на моторни превозни средства, разходките в природата. Дневната нумерологична карта е с път на живота 1, което ще даде шанс новото да навлезе в живота ви и в случай на нови запознанства  щастие. Началото на деня предразполага работа да върви, да преработите поетите си ангажименти и подробностите около тях. В следобедните часове можете да планирате срещи. Вечерта очаквайте нови предложения.

Мото: Щастието е част от живота ми!

Вторник, 28.08.  Днешният ден ще протече сравнително неорганизирано с акцент върху търговията. Дневната нумерологична карта е с път на живота 2, активира поток от информация, осъществяването или даването на обещания, плащане в брой и получаване на пари от работа. По-голямата част от уговорките и обещанията ще останат само на думи. Не залагайте големи надежди, че всичко обещано ще бъде изпълнено по план. Имайте едно наум и си пригответе план Б, защото А може и да не сработи. Тъй като денят е с пасивна карта, по-голямата част от хората ще са склонни да отлагат ангажиментите си за друг ден. Сутринта започва благоприятно с добър старт, а постепенно денят се  натоварва със задачи, уреждане на парични взаимоотношения, плащане на сметки и др. 

Мото: Добрият ми живот се гради на добрите взаимоотношения!

Сряда, 29.08.  Днес е време за работа в дома или офиса. Използвайте момента за организиране на документи, шкафове и вещи. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3, така че е подходящо да се занимавате с хармонизиране на пространството си. И днес активни ще бъдат плащания, спазване на срокове, даване и получаване на гаранции. Съзнанието на хората ще бъде по-мнително настроено и съсредоточено върху детайлите. Сутринта се развива благодарение на предварителни уговорки, следобедът ще е натоварен с възможности за умножаване на ефективността, а вечерта ще е благоприятна.

Мото: Красотата и щастието са част от мен!

Четвъртък, 30.08.  Предстои да преживеем напрегнат ден. Сега е точното време да направите избор. Денят ще ви даде възможност да решите даден проблем или да изберете да останете в него. Дневната нумерологична карта е с път на живота 4, което се проявява с повече съчувствие, изслушване, проява на състрадателност и взаимопомощ. Ще се наложи да се справяте със собствени средства, да правите нещата сами, затова не се оплаквайте, а се мобилизирайте. Дневната карта е активна, започва със спокойна сутрин, но към 12,00 ч. напрежението започва да расте. Активират се критиката, усещането за невъзможност за справяне, изпълнение на дълг и обещания. Ако имате възможност прекарайте деня в близост до вода или направете водните процедури част от деня си. Така ще облекчите натрупалото се напрежение, ще излекувате тъгата и честата смяна на настроението.

Мото: Днес се грижа както за себе си, така и за всеки, който е в нужда!

Петък, 31.08. – Завършваме август с последния критичен ден. От тук нататък през целия септември няма да има такива. Съдбата ще ви предостави добри възможности, но от вас зависи дали ще ги осъществите. Днес дневната нумерологична карта е кармичен кръст при път на живота 5. Бъдете внимателни, защото може да възникне проблем. Възможно е някой да се опита да се възползва от вас или да ви манипулира, затова бъдете будни и предпазливи. И днес трябва да се справите с изпитанията със собствени сили и умения. Денят има предпоставки за проблеми в семейството, взаимопомощ, разговори, заболявания, свързани с отделителна система, бъбреците, костите, ставите, мускулите. Днес спазвайте правилата! Бъдете внимателни в работата си и особено по пътищата. Не предприемайте рискови дейности и бъдете смирени.

Мото: Днес спазвам закона и морала!

Събота, 01.09.  Днес предстои хубаво начало на месец септември, което ще внесе хармония, баланс, уют и спокойствие. Денят е късметлийски, всичко ще се подрежда в срок и в едно с потока на живота. Дневната нумерологична карта е с път на живота 3, придава специалност на момента, с добри възможности за подреждане на дома, офиса или вилата. Всичко, което започнете днес ще успеете да го завършите. Сутринта започва с прекрасен старт, а вечерта завършва спокойно и с удовлетворение от свършената работа.

Мото: Обичам живота и възможностите, които ми предоставя!

Неделя, 02.09. – В неделния ден ще се усети спад в енергията, неувереност и дисбаланс. Дневната нумерологична карта е с път на живота 4, което предразполага хората към повече пасивност, невъзможност за справяне с проблемите и изчакване на момента да отмине,за да се оправят нещата. Ако приемате нещата твърде лично само ще влошите състоянието си. Опитайте да погледнете проблема през друга, по-обективна призма, така ще внесете успокоение в ума си. Превенция на здравето ще е от полза днес, защото ще бъдат активни фактори за настинка. Сутринта започва със споделяне и повече критичност, след 12.00 ч. е време за взаимопомощ и работа с партньор, а вечерта си починете и релаксирайте.

Мото: Грижа се за доброто си здраве!

За контакт с Милена Иванова - Еа: 
e-mail: milena.ivanovatm@gmail.com 
тел: 0897387575
Съдът – карта Таро за 18 май Хороскоп

Съдът – карта Таро за 18 май

Към нас е отправен зов свише

Любовниците – карта Таро за 17 май Хороскоп

Любовниците – карта Таро за 17 май

Днес може да прехвърчат любовни искри, но и да ни бъдат натиснати болезнени бутони

Колелото на Съдбата – карта Таро за 16 май Хороскоп

Колелото на Съдбата – карта Таро за 16 май

Пред нас се отварят нови възможности, ако се уповаваме на вярата си и вярваме в късмета си

Кралица Мечове – карта Таро за 15 май Хороскоп

Кралица Мечове – карта Таро за 15 май

След прахоляка от руините на Кулата днес отново се появява яснота

Кулата– карта Таро за 14 май Хороскоп

Кулата– карта Таро за 14 май

Каквото и да става, то не е случайно, а защото сме вървели в грешната посока

Четворка Жезли – карта Таро за 13 май Хороскоп

Четворка Жезли – карта Таро за 13 май

Днес е ден, в който да се веселим и да се свържем с хора със сродни интереси

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник бъдете по-дипломатични, в сряда действайте решително, неделя носи мощна изцелителна енергия

Деветка Пентакли – карта Таро за 12 май Хороскоп

Деветка Пентакли – карта Таро за 12 май

Днес е един от тези моменти, когато всичко изглежда по-светло и по-ярко

Десетка Жезли – карта Таро за 11 май Хороскоп

Десетка Жезли – карта Таро за 11 май

Много е вероятно да носим ограничаващи вярвания и навици

Ведически хороскоп за 10 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 10 май

Днес е Акшая Тритя – и денят е един от най-благоприятните и силни за тази година

Умереността – карта Таро за 10 май Хороскоп

Умереността – карта Таро за 10 май

От нас се иска да потърсим начин да съчетаем привидно несъчетаемото

Асо Мечове – карта Таро за 9 май Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 май

Успешен ден за поставяне на ново начало, в който може да получим осветляване по дадена тема

Глупакът – карта Таро за 8 май Хороскоп

Глупакът – карта Таро за 8 май

Невинността и детският оптимизъм ни водят напред и ни предпазват

Идва период на промяна Хороскоп

Идва период на промяна

Новолунието в Телец отваря пред нас портите на земната мъдрост и ни призовава към действие

Тройка Мечове – карта Таро за 7 май Хороскоп

Тройка Мечове – карта Таро за 7 май

След всяко падане ние се изправяме по-силни и мъдри отпреди

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В сряда се възползвайте пълноценно от Амавася, петък идва със силата на един специален ден – Акшая Тритя