Подкрепете ни!




ХороскопМилена Иванов - Еа / 10 септември 2018

Всичко, до което се докосна, се превръща в успех

Нумерологична прогноза за 10.09. - 16.09.2018 г.


Всичко, до което се докосна, се превръща в успех
Предстои да преживеем седмица на успех, споделяне, пътувания, работа, любов и духовна стабилност. Бъдете концентрирани в целите си и не приемайте лично отношението на хората срещу вас. Мото на седмицата: Всичко, до което се докосна, се превръща в успех!

Понеделник, 03.09.2018 г. = 3 ДПЖ (дневен път на живота)

Основна цифрова характеристика - 1,2,8,9. Това вещае хубав ден с пасивна нумерологична карма, в който успехите ще дойдат от личния ви избор, а не от действията на всяка цена. Това не означава, че трябва да се отдадете на мързел и да оставите всичко на произвола на съдбата, но ако намерите баланса между възможността, потока и действието - късметът ще бъде на ваша страна. Денят благославя добър избор на дом, офис, уговорки за бъдещи възможности, издаване на лични документи, намиране на изход от трудна ситуация и напасване във времето и пространството. Ако спазите условията, които ви се предоставят, дългосрочният успех и късметът са ви подсигурени. Може да подписвате документи, договори, свързани с недвижимо имущество с изключение на периода от 18,13 – 18,21 ч.

Дневно предназначение: Ден за подреждане на документи в офис, апартамент, дом. Резултатът ще дойде веднага. Всичко трябва да бъде направено от начало докрай.

Часова характеристика: 
00,00 – 6,00 ч - Нещата ще потръгнат, ако се захванете сами с тях. В този период от деня ще почувствате облекчение, комфорт и баланс.
6,00 – 12,00 ч - Време за работа и обмисляне на стратегии.
12,00 – 18,00 ч - Може да се възползвате от помощта на втори човек, съобразете се и обсъдете всичко, което искате да направите. Бъдете внимателни относно поднесената информация. Има опасност от двулично поведение.
18,00 – 24,00 ч - Приятна и уютна вечер, в която ще имате възможност да намери мир, баланс и хармония.
Съдбовно правило: Истината е път за добрите дела!
Мото: Аз съм в пълен синхрон и хармония със случващото се около мен!
Позитивно утвърждение: Късметът е с мен през целия ден!

Вторник, 11.09.2018 г. = 4 ДПЖ
Основна цифрова характеристика - 1, 2, 8, 9. Ден за проява на дисбаланс, неувереност и страхове. Поради пасивната нумерологична карта ще има невъзможност за активно справяне. Акцентът на деня ще е върху психически разстройства, болести, мисли, искания на пари за лечение. Психологическото преживяване на личността ще е усещане за невъзможност, трудно справяне с проблем, ситуация, лично приемане и засягане от всичко чуто и коментирано. В ден с нумерологична характеристика път на живота 4 и числа 1, 2, 8, 9 най-правилното решение е да изчакате всичко да отмине – болест, страх, болка, недоверие и др.

Дневно предназначение: Ден за справяне с криза, повреда, страх, негативна емоция. Препоръчва се начало на лечение, превенция, свързана със здраве, взаимопомощ, благотворителност, грижа за себе си, почивка. В случай че искате да правите нещо, за да излеете натрупано напрежение - мийте, поливайте, вземете си вана или солен душ. Хранете се здравословно или започнете полезен хранителен режим. Препоръчва се пиене на повече вода.
Часова характеристика: 
00,00 – 6,00 ч - Споделяйте и правете уговорки с партньор.
6,00 – 12,00 ч - Работете! Проявете интелигентност, използвайте ума си и довършете започнатото. Така ще си подсигурите добри следствия в бъдеще.
12,00 – 18,00 ч- Съобразете се с партньор или втори човек и се отдайте на взаимопомощ.
18,00 – 00,00 ч - Починете си и ако се появи неувереност, оставете моментът да отмине и не прибързвайте със заключения, защото още от утре ще мислите по нов начин.
Съдбовно правило: Помагам на себе си и другите!
Мото: Аз се отдавам в служене на съдбата!
Положително утвърждение: Милостта и състраданието са моето лекарство!

Сряда, 12.09.2018 г. = 5 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 8, 9. Време е за действие.  Денят ще е социално активен с възможности да свършите неща поне в три области. Нумерологичната карта активира наложителни пътувания, проверки от институции на път, в офиса и на работното място. Спазвайте реда и закона, за да не бъдете санкционирани.
Дневно предназначение: Спазване на реда, закона и правилата. Спокоен ден, който ще ви даде възможност лесно да се справите с възникнала трудност. Ще трябва да изпълните задачи и поети ангажименти. Благоприятен за купуване на техника, мебели, покупки за дома и офиса. Може да се явите на изпит или конкурс.
Часова характеристика:
00,00 – 6,00 ч - Спокойна нощ, в която се отключва късметът и се намира комфортът.
6,00 – 12,00 ч - Работете! Това е времето, в което може да се справите най-лесно с трудностите. Започнете от начало и приключете докрай.
12,00 – 18,00 ч - Ще се наложи да се съобразите с нечие мнение. Това може да ви създаде дискомфорт, но ще отмине.
18,00 – 00,00 ч - Направете това, което трябва!
Съдбовно правило: Трябва да спазвам социалния ред и правила!
Мото: Аз съм в баланс със социалната среда!
Положително утвърждение: Аз съм център на баланса и успеха си!

Четвъртък, 13.08.2018 г. = 6 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 4, 8, 9. Ден за приключения, любов, желания, копнежи. Вътрешните чувства и емоции трудно ще намерят външна проява. Ще намерите успеха си в онлайн дейности, забавления и игри. Изразяването на чувствата и емоциите ще става по-лесно чрез социалните мрежи. Водещото за вашето настроение през деня ще бъде желание за забавление, игри и радостни емоции. Пазете се от клюки и интриги, защото ако сте много бурни в емоциите, има възможност да станете техен обект.
Дневно предназначение: Забавление, игри и приключения. В случай на проблем - неспособност за решение. Криене и изчакване. Чувствата и любовта ще са акцент на деня.
Часова характеристика: 
00,00 – 6,00 ч - Дискомфортна и неясна нощ, придружена със страхове и дисбаланс. Сънливост в сутрешните часове.
6,00 – 12,00 ч - Възникване на трудности, които ще изискват проява на труд и сила.
12,00 – 18,00 ч – Време за уговорки в работата и обмисляне на план Б, в случай че първият не е сработил.
18.00 - 00.00 ч. - Вечер за изкуство, забавление, приключения навън, купон и интриги.
Съдбовно правило: Радвайки се на живота, намирам вярното решение!
Мото: Любовта е моят източник на енергия!
Положително утвърждение: Радостта изпълва сърцето ми!

Петък, 14.09.2018 г. = 7 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 4, 5, 8, 9. Ден за духовност и израстване, за намиране на новото в света и еволюцията. Ден за намиране на духовното у човека и дома, събития, конференции с духовна, научна цел в страната и чужбина, развиване на ценностна система, образование, което ще донесе награда, ако изпипа нещата и бъде еталон. Проява на желание за дистанция и изолация не е изключена.
Дневно предназначение: Възможност за духовно израстване, вземане на поука, развитие в екологията, изкачване на върхове, разходки навън сред природата, планини, социалност, възможност за награда и популярност, работа, духовни семинари, далечни пътувания в чужбина, международни и социални дейности, реклама, онлайн събития, усамотение.
Часова характеристика: 
00,00 – 6,00 ч - Намирам си центъра и съм в баланс. В случай че правите нещо, ще е защото трябва да го свършите.
6,00 – 12,00 ч - Време е за работа, да покажете силата на ума си и да направите необходимите ви изводи.
12,00 – 18,00 ч. - Работа в името на другите, договорки с партньор, провокирани от грешки, очертаване на граници.
18.00 - 00.00 ч. - Вечер за усамотение, мечти и плануване на далечни цели.
Съдбовно правило: При грешка следва наказание!
Мото: Вярата ми дава смисъл и посока!
Позитивно утвърждение: Вярата е моята трансформация за ново начало!

Събота, 15.09.2018 г. = 8 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 3, 6, 9. Ден за семейни мероприятия, пътуване до море с цел посещение на семейството, събиране на маса, семейни чествания, постигане на крайна цел, обсъждане на наследства, имоти и пари.
Дневно предназначение: Ден за проява на творчество, изкуство и красота. Нумерологичната карта активира срещи с роднини, действия и обсъждане, свързано с пари, уреждане на сметки, роднински отношения и срещи. Под влиянието на деня се усилват чувствата и желанието за удоволствия.
Часова характеристика:
00,00 – 6,00 ч - Красиво и щастливо начало на деня. Пробуждат се интуицията и желанието за творчество.
6,00 – 12,00 ч - Сутринта правете всичко интелигентно и гледайте да довършите започнатото.
12,00 – 18,00 ч - На обед поставете условията си и поделете всичко с партньора си.
18,00 – 00,00 ч - Вечерта уредете въпроси, свързани с пари и роднини.
Съдбовно правило: Добрият род се гради на честни и справедливи взаимоотношения!
Мото: Поемам отговорността и дълга си към семейството!
Положително утвърждение: Благославям предците и целия си род!

Неделя, 16.09.2018 г. = 9 ДПЖ

Основна цифрова характеристика - 1, 2, 6, 7, 8, 9. Ден, в който краят ще е искан и желан. Основно изискване е да бъдете внимателни и концентрирани в целите си. Повечето неща ще се случват според партньор, с когото работите. Наложително е да довършите стара, изоставена работа, която вече сте отлагали.
Дневно предназначение: Денят е подходящ за срещи, планини, върхове, дейности в сферата на образованието. Благословията е за зачеване на деца, купуване на кола, изпити и тестове онлайн.
Часова характеристика:
00,00 – 6,00 ч - Денят започва самотно, с желание за изолация и изискване за изрядност по отношение на работата.
06,00 – 12,00 ч - Сутринта започва с работа, която изисква внимание и изпипване на детайла. Ако сгрешите, следва санкция.
12,00 – 18,00 ч - Следобед е време за партниране в работата. Обсъдете и съобразете всичко с партньор или колега. Така ще избегнете конфликт и трудности.
18,00 – 00,00 ч - Вечерта ще се наложи да работите, мислите и довършвате работа.
Съдбовно правило: Изпитанията и трудностите ме карат да израствам!
Мото: Успехът и победата са плод на бистър ум, работа и целеустременост!
Позитивно утвърждение: Всеки, които работи всекидневно за целите си, накрая става победител.

За контакт с Милена Иванова - Еа: 
e-mail: milena.ivanovatm@gmail.com 
тел: 0897387575
Двойка Мечове – карта Таро за 19 април Хороскоп

Двойка Мечове – карта Таро за 19 април

Единият гарван е логическата мисъл, а другият е свързан с неясните подсъзнателни усещания

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април Хороскоп

Висшата Жрица – карта Таро за 18 април

воалите на заблудата се отдръпват встрани

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април Хороскоп

Шестица Пентакли – карта Таро за 17 април

Тя учи как да постигнем равновесие в даването и получаването

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април Хороскоп

Десетка Мечове – карта Таро за 16 април

Тя се сбогува с отломките от старата реалност...

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Сряда е добър момент да се отървете от нежелани навици, в четвъртък не решавайте финансови въпроси, неделя носи мощна изцелителна енергия

Смъртта – карта Таро за 15 април Хороскоп

Смъртта – карта Таро за 15 април

Предстои голяма промяна, която ще преобърне посоката, в която сме се движили досега

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 14 април

Можем да ползваме енергията за творчество и да позволим на въображението ни да се развихри

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април Хороскоп

Кралица Пентакли – карта Таро за 13 април

Тя е свързана със земната енергия, познава растенията и билките, умее да лекува, да създава уют и семейна атмосфера

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април Хороскоп

Седмица Пентакли – карта Таро за 12 април

Ако не сме сигурни за посоката си занапред, сега е подходящо време да си я представим

Силата – карта Таро за 11 април Хороскоп

Силата – карта Таро за 11 април

Вместо да се борим за надмощие, е важно да се свържем с вътрешната си сила

Обесения – карта Таро за 10 април Хороскоп

Обесения – карта Таро за 10 април

Добре е да останем насаме и да си дадем време за преосмисляне и вглъбяване

Асо Мечове – карта Таро за 9 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 април

Днес сме свързани с висши информационни полета

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Това, което започнете в петък, ще даде добри плодове. Краят на седмицата е подходящ момент да се срещнете лице в лице със скрити проблеми.

Петица Мечове – карта Таро за 8 април Хороскоп

Петица Мечове – карта Таро за 8 април

Започваме седмицата с изключително важното новолуние в Овен

Новолуние и слънчево затъмнение ведно Хороскоп

Новолуние и слънчево затъмнение ведно

При такава неистова енергия бездействието е направо животозастрашаващо!

Петица Чаши – карта Таро за 7 април Хороскоп

Петица Чаши – карта Таро за 7 април

Не бива да позволяваме на жизнената ни сила да изтича заради неща от миналото