Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 23 юли 2019

ЗОДИЯ ЛЪВ: Всичките им постъпки са от чисто сърце

Представителите на зодия Лъв излъчват около себе си светла енергия


снимка: iStock
снимка: iStock
За хората родени под знака на Лъва, може да кажем смело, че им е провървяло в живота. Те излъчват около себе си светла енергия. Обичат да са в центъра на вниманието. Обаятелни са и положително настроени, привличат към себе си много приятели и възможности, преминават през най-бурните и трудни периоди от живота си с чувство за хумор и оптимизъм.

Лъвът се отдава на любовта и всичките му постъпки са от чисто сърце. По правило тези хора са със силни лидерски качества, родени за ръководители, за високи постове в професионален и социален план.
Представителите на тази зодия имат три нива на развитие. В началото е малкото лъвче, незряла и неразвита личност. Те се прикрепят към другите, не могат да останат без подкрепа, както детето не може без майка си. Второ ниво може да бъде наречено „царят на джунглата” – това е, когато егото управлява личността. Проявяват се желание и готовност да защити и подкрепи хората, които обича. Последното ниво в свързано с мъдростта и това да се превърне в добър учител за околните. Независимо до какво ниво са достигнали, всички Лъвове определят новите тенденции, те са шефове по природа и големи авантюристи. Имат тайно желание да бъдат звезди. Тяхната слабост е егото им, обожават да ги ласкаят. Ако го правите, те ще са готови на всичко. Имат завидно самочувствие за себе си, горделиви и своенравни са.

В любовта Лъвовете са предани, но ако доверието им не се оправдае, те никога няма да простят и да забравят. Лъвовете могат да скъсат отношенията и да оставят другия с разбито сърце, но за това по правило винаги имат желязна причина. Ако сте се запознали с мъж Лъв, бъдете готови да го запомните. Това е открит човек с екстровертен характер, ярка и позитивно настроена личност. Голям романтик, обича да е център на вниманието в социалния си кръг. Той очаква да му се възхищавате, има силна нужда да бъде забелязан и оценен. Ако искате да бъдете до него – хвалете го.

Той е верен, предан и внимателен. Слънцето, което управлява тази зодия, й дава огън и страст. Мъжете с този зодиакален знак са изключително привлекателни за жените. Тези мъже обикновено са  амбициозни и целеустремени, но това не означава, че ще забравят близките си. Лъвът оценява ярките моменти в любовта, романтичен е, готов да направи така, че неговата избраница да се почувства кралица. Той не обича рутината и иска животът му да бъде изпълнен с романтика – такава е неговата душа. От половинката си той очаква внимание и възхищение. Ще бъде щастлив, ако тя се хвали с него пред приятелките си. Ако до него има искрена и вярна жена, която го уважава и му вярва, отношенията в семейството ще се развиват конструктивно. Той е страстен и упорит, жената никога няма да скучае. Като баща взема дейно участие в живота на децата си и е много важен за тях.

За да бъде наистина щастлив, мъжът Лъв трябва да работи творческа професия, чрез която да проявява лидерските си качества. Те не приемат критика. Обичат властта и почестите, а всичко, което правят, е с цел да получат признание и уважение.

Жената Лъв също е ярка личност, нейното слънце не хвърля сянка, то гори ярко, за да може да носи светлина и топлина на всички наоколо. Тези жени имат много достойнства, но все пак някои лъвици трябва да обърнат внимание на своето огромно его. Жената с този зодиакален знак е добра, честна и предана. Понякога изглежда сякаш в нейната личност има нещо свръхестествено, все едно вътре в нея има някакъв източник на светлина. За всички празници тя прави специални подаръци на близките си. На нея й харесва, когато й се възхищават, забелязват нейната уникалност, уважават я.

Лъвицата е въплъщение на романтичната любов: страстна, ярка и ефектна. Нейната светлина привлича мъжете, а от тях тя очаква в любовта същия ентусиазъм и преданост. Търси мъж, с който може да се гордее. Когато отношенията станат много стабилни, тя може да бъде ревнива. Жената Лъв обича красивите вещи, нейният вкус понякога е малко екстравагантен, запомнящ се. Обича да посещава салоните за красота, за да поддържа визията си безупречна. Тя е човек, който обича удоволствията в живота, за нея всеки ден трябва да е празник.  В професионален план е много амбициозна. Има своите цели, към които се стреми и най-важното е, че притежава тази сила и енергия, за да достигне крайния резултат. 

Ивелина Рускова, астролог
astroiva@abv.bg, 0888 899 057

Кралица Мечове – карта Таро за 15 май Хороскоп

Кралица Мечове – карта Таро за 15 май

След прахоляка от руините на Кулата днес отново се появява яснота

Кулата– карта Таро за 14 май Хороскоп

Кулата– карта Таро за 14 май

Каквото и да става, то не е случайно, а защото сме вървели в грешната посока

Четворка Жезли – карта Таро за 13 май Хороскоп

Четворка Жезли – карта Таро за 13 май

Днес е ден, в който да се веселим и да се свържем с хора със сродни интереси

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Във вторник бъдете по-дипломатични, в сряда действайте решително, неделя носи мощна изцелителна енергия

Деветка Пентакли – карта Таро за 12 май Хороскоп

Деветка Пентакли – карта Таро за 12 май

Днес е един от тези моменти, когато всичко изглежда по-светло и по-ярко

Десетка Жезли – карта Таро за 11 май Хороскоп

Десетка Жезли – карта Таро за 11 май

Много е вероятно да носим ограничаващи вярвания и навици

Ведически хороскоп за 10 май Хороскоп

Ведически хороскоп за 10 май

Днес е Акшая Тритя – и денят е един от най-благоприятните и силни за тази година

Умереността – карта Таро за 10 май Хороскоп

Умереността – карта Таро за 10 май

От нас се иска да потърсим начин да съчетаем привидно несъчетаемото

Асо Мечове – карта Таро за 9 май Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 9 май

Успешен ден за поставяне на ново начало, в който може да получим осветляване по дадена тема

Глупакът – карта Таро за 8 май Хороскоп

Глупакът – карта Таро за 8 май

Невинността и детският оптимизъм ни водят напред и ни предпазват

Идва период на промяна Хороскоп

Идва период на промяна

Новолунието в Телец отваря пред нас портите на земната мъдрост и ни призовава към действие

Тройка Мечове – карта Таро за 7 май Хороскоп

Тройка Мечове – карта Таро за 7 май

След всяко падане ние се изправяме по-силни и мъдри отпреди

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

В сряда се възползвайте пълноценно от Амавася, петък идва със силата на един специален ден – Акшая Тритя

Седмица Чаши – карта Таро за 6 май Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 6 май

Предстоят ни решения, но все още не можем да направим крачка, защото нямаме яснота

Осмица Мечове – карта Таро за 5 май Хороскоп

Осмица Мечове – карта Таро за 5 май

Свободен съм да избера своето лечение и своята светлина

Силата – карта Таро за 4 май Хороскоп

Силата – карта Таро за 4 май

Както меката вода заглажда ръбовете на камъните, така и в нас има място, което съдържа едновременно смелост и покой