Подкрепете ни!




ХороскопИвелина Рускова / 9 септември 2022

Пълнолунието в Риби ще ни накара да търсим съвършения баланс в живота ни

То ще се случи на дата, в която и Меркурий става ретрограден


изображение: IStock
изображение: IStock
Пълнолунието в Риби ще се случи на 10 септември в 13 ч. Този месец ще е много вълнуващ, ще е време за ретроспекция, а същевременно знакът на Рибите (които се управляват от Нептун) ще осветят Луната в пълна сила. Знаем, че Нептун малко или много замъглява нашите действия и не ни дава точна представа какво да правим и как... Затова трябва да внимаваме, особено ако ще вземаме решения и ще правим важни стъпки в живота си.

Пълнолунието ще активира огромна енергия, като най-силно чувствителни към нея ще се окажат хората от знаците Дева и Риби.

Знакът Дева олицетворява логиката, организираността, точността, прецизността и вникването в детайлите. При Риби е точно обратното – те много малко се интересуват от детайли, обичат да плуват в океан от емоции, чувства и творческо вдъхновение. Тези два знака са противоположни, но в същото време са си нужни един на друг за постигане на равновесие. Още повече, че те обичат да помагат на другите, умеят да намират красивото във всичко. Енергията на пълнолунието разкрива същността и на двата знака, ще ни накара да търсим съвършения баланс в нашия живот. Тук няма правилно или грешно.

Често пълнолунието носи безпокойство, което идва отвътре, от подсъзнанието, надигат се неясни тревожни чувства, мисли и страхове. Пълната Луна изостря непрестанния конфликт между разума и чувствата. Ако имаме съмнения за нещо, не трябва да се страхуваме да проверяваме всичко дори и по няколко пъти, да се освободим от всички свои вътрешни и външни страхове и ограничения.

Това пълнолуние ще засегне теми като здраве, работа, организация и ред. Може да намерим източника на проблемите си, свързани с тези теми и да успеем да ги разрешим. Духовното в нас ще се засили, но има вероятност да станем жертва на някаква лъжа или измама, да се подхлъзнем и да не успеем да видим истинската същност на нещата. Трябва да се пазим особено от клюки и да не говорим необмислено.

Пълнолунието помага да се довършат неща, които чакат отдавна, а това пък от своя страна дава възможност за започване на нови проекти. Наблюдавайте внимателно всичко около вас, следете за всеки един знак – именно тогава може да получим уникална перспектива за нещо ново.

Допълнително това пълнолуние е много силно, защото Луната е в съвпад с Нептун! Ще трябва да намерим положителните изяви на тази планета и да разгърнем потенциалите си именно в тази насока, да помагаме, да сме добронамерени, съпричастни, добри, да даваме. Покажете най-доброто от себе си, не мислете и на правете лошо на другите, не лъжете,защото всичко това рано или късно ще се обърне срещу вас.

Нощта на пълнолунието е известна със своята красота, изцеляваща сила и фантастична енергия. Това е време, което може да използвате за лечение и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, късмета и за усилване на всички ваши желания.

РИТУАЛ С ТАЛИСМАНИ
Напълнете чаша с вода и я оставете за една вечер на светлината на пълната Луна. На другия ден използвайте водата да почистите с нея вашите талисмани и да ги подсилите с енергията на Луната. Използвайте водата, като с нея може да измиете и лицето си, по този начин ще се освежите и ще се заредите с вълшебната и магическа енергия на Луната.
РИТУАЛ ЗА ЛЮБОВ
Ако все още търсите любовта или пък желаете да закрепите вече съществуващата, то пълнолунието е времето за любовни ритуали. На пълнолунието пригответе червени или розови камъни, може да бъдат и накити с камъни. Сложете ги в червен керамичен съд, може и в стъклен. Напълнете ги с вода и ги поставете на лунна светлина. След това запалете три червени свещи около съда. Пламъкът на свещите трябва да гори на фона на Луната. Дори и Луната да е скрита зад облаците, тя е там и ритуалът действа.

Гледайте огъня на свещите и Луната и се съсредоточете върху вашето намерение – да намерите любов или да закрепите връзката си. Помолете Луната да ви донесе любов. Вашата молба трябва да бъде повторена няколко пъти, може да я казвате на глас или на ум, важното е всяка отделна молба да я изричате на един дъх. След като приключите, не загасяйте свещите веднага, нека погорят още известно време.
РИТУАЛ ЗА ПАРИ
Пълнолунието благоприятства просперитета. През нощта на пълната Луна сложете портфейла си на лунна светлина, отворете го за да може да се зареди с лунната енергия. Този месец няма да ви донесе милиони, но ще може да разчитате на някакви парични постъпления през следващите месеци. Ако се увличате по Фън-Шуй, може да използвате традиционната фигурка символ на парите – жаба. Според легендата жабата се появява около дом, който скоро го чака изобилие, може да бъде богатство или добри новини. Сложете фигурката за една вечер на лунна светлина, а сутринта я преместете на обичайното място, а може да я оставите за известно време до входната врата.
МЕДИТАЦИЯ ПО ВРЕМЕ НА ПЪЛНОЛУНИЕ
Медитация, проведена по време на пълнолуние, се отличава с особена енергетика. През това време вие се включвате към енергията на Луната и я възприемате в пълен обем. Добре е да се медитира на лунна светлина.
ГАДАНИЕ ПРИ ПЪЛНОЛУНИЕ
По време на пълнолуние многократно се увеличават способностите за получаване на информация на интуитивно ниво. Именно по тази причина предсказанията на пълнолуние са много точни. Всичко, което искате да разберете за живота си и любовта може да се разкрие пред вас чрез гадание на пълнолуние.
Възползвайте се максимално от магията на пълнолунието и от магическито му влияние!

Ивелина Рускова – астролог
За лични индивидуални хороскопи: 0888 899 057, astroiva@abv.bg
Крал Чаши – карта Таро за 2 май Хороскоп

Крал Чаши – карта Таро за 2 май

Той носи послание да сме меки и свързани със сърцето

Седмица Чаши – карта Таро за 1 май Хороскоп

Седмица Чаши – карта Таро за 1 май

Това, което е плашещо, може да съдържа огромни възможности.

Асо Мечове – карта Таро за 30 април Хороскоп

Асо Мечове – карта Таро за 30 април

Имаме възможността да създаваме нови, свежи възможности и ситуации в живота си

Двойка Пентакли – карта Таро за 29 април Хороскоп

Двойка Пентакли – карта Таро за 29 април

Има нужда да намерим и подобрим баланса в живота ни

Седмичен ведически хороскоп Хороскоп

Седмичен ведически хороскоп

Вторник планирайте, в сряда избягвайте рисковете, в петък бъдете решителни, в събота посветете време на любимите си хора

Паж Чаши – карта Таро за 28 април Хороскоп

Паж Чаши – карта Таро за 28 април

От сърцето му наоколо се разливат енергийни потоци

Съдът – карта Таро за 27 април Хороскоп

Съдът – карта Таро за 27 април

Необходимо е да бъдем честни със сърцето си

Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април Хороскоп

Рицар Пентакли – карта Таро за 26 април

Босите му стъпала попиват земната енергия и той се чувства свързан с цялата природа, с корените си

Паж Жезли – карта Таро за 25 април Хороскоп

Паж Жезли – карта Таро за 25 април

Важно е да позволим на тази свободна, огнена енергия да тече през нас

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април Хороскоп

Шестица Чаши – карта Таро за 24 април

Може да изпитваме тъга по миналото и да ни се иска да върнем времето назад

Днес е пълнолуние в Скорпион Хороскоп

Днес е пълнолуние в Скорпион

То носи изкушения и изпитания, но и победа, ако успеем да преодолеем личните си кризи

На 24 април е пълнолунието в Скорпион Хороскоп

На 24 април е пълнолунието в Скорпион

Скорпионът е свързан с нашата сянка, с темите табу и болките от миналото, така че на повърхността могат да изплуват много емоции

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април Хороскоп

Деветка Мечове – карта Таро за 23 април

Имаме нужда да сменим гледната си точка

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април Хороскоп

Шестица Жезли – карта Таро за 22 април

Сега е моментът да получим заслужено признание за всичко, в което сме влагали своите усилия

Ведически хороскоп за 22 април Хороскоп

Ведически хороскоп за 22 април

Вторник идва със силата на пълната Луна, в четвъртък бъдете смели, в събота избягвайте конфликтите

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април Хороскоп

Седмица Мечове – карта Таро за 21 април

Не можем да измамим собственото си сърце