Подкрепете ни!




Любопитно6 юли 2022

Д-р Върнън Колман*: Остават ни шест месеца свобода

Дажбите за храна, гориво и електроенергия са неизбежни. И те ще бъдат контролирани от приложение.


Снимка: Wikimedia.org
Снимка: Wikimedia.org
През април тази година направих видео, в което прогнозирах, че ни остават осем месеца свобода. Поддържам казаното. Сега ни остават шест месеца – до Коледа. 

Не, не мисля, че всички внезапно ще умрем до Коледа. Предполагам, че ще се случи друго - по-страшно. Всичко се развива толкова бързо, че ако не се изправим и не се защитим, ще сме твърде далеч по пътя към съществуване, изградено върху принципите на социалния кредит. Твърде далеч, за да бъде спряно приближаването на Голямото нулиране.

Накъдето и да погледнете, има доказателства, показващи колко бързо напредват заговорниците. Вижте какво се случва в глобалната икономика. Ние всички вървим не само към рецесия, но и към дълбока, дълга депресия, която ще прилича на всичко, което се е случило през 30-те години на миналия век.
Барбадос, Ливан и Шри Ланка фалираха. Както и Аржентина. Корупцията в правителството (на която се радват политиците и бюрократите) е до голяма степен отговорна. Вижте само корупцията в Обединеното кралство, например.

Нещата са толкова зле в Шри Ланка (отдавна независима по отношение на хранителните доставки), че фермерите вече не могат да си позволят да купуват семена. Страната моли за храна. През 2020 г. общият дълг беше 220 трилиона долара. Сега той се е повишил до 300 трилиона долара – това е три и половина пъти БВП.

Правителствата навсякъде ще повишат лихвените проценти, за да се опитат да задържат инфлацията ниска. И когато го направят, цената на обслужването на целия този дълг ще доведе до фалит на милиони, ще унищожи хиляди компании и ще постави нациите в опасност. Нито една страна на земята не е имунизирана. Както Обединеното кралство, така и САЩ може да изпаднат в неплатежоспособност. Услугите ще трябва да бъдат съкратени. Пенсиите и другите плащания ще трябва да бъдат спрени.

Разходите за здравеопазване и образование ще бъдат намалени, тъй като все повече пари отиват за закупуване на бомби за войната в Украйна. Цената на възстановяването на Украйна вероятно ще бъде близо един трилион долара. От данъкоплатците се очаква да намерят парите – повечето от които без съмнение ще бъдат откраднати. И както предсказах преди много седмици, западните правителства се готвят за война с Русия. НАТО се готви за война. И началникът на британските въоръжени сили казва, че трябва да сме готови за война. Единствените хора, които ще спечелят, ще бъдат оръжейните компании.

Накъдето и да погледнете - икономически хаос

В Китай говорят за поддържане на абсурдни нулеви политики за COVID-19 в продължение на пет години, докато затягат правилата за социални кредити. Масовите тестове ще продължат и ограниченията за пътуване ще станат по-строги за онези, чиито социални кредитни резултати са ниски. Създаден е умишлено. Но пак е хаос. Пакистан и Аржентина са заели огромни суми пари от Международния валутен фонд. Никога няма да върнат дълговете си. МВФ държи огромни дългове и ефективно контролира много страни по пътя към главната си роля в новото Световно правителство.

Едни и същи неща се случват навсякъде по света. Това съвпадение ли е? Разбира се, че не е. Всичко е умишлено.

Никъде никога не се споменава, че когато икономиките се сринат, броят на хората, които умират, винаги расте. Хората не могат да си позволят да се хранят правилно, нито пък да се стоплят. Гробарите и цветарите са единствените фирми, които могат да очакват периоди на бум в своя бизнес.

Местните съвети вървят към фалит. Услугите ще бъдат съкратени – или намалени, за да се съхранят огромните пенсии, изплащани на бивши главни изпълнителни директори и друг високоплатен персонал. Вашата местна библиотека може да затвори. Плувните басейни и центровете за отдих ще спрат да работят. Колко дълго ще бъде извозван боклукът? Колко дълго ще останат отворени училищата? Ще трябва да се съкратят много работни места.

Сривът на фондовия пазар застрашава пенсиите повсеместно. Фондовите пазари вече са там, където бяха през 90-те години. Ако пазарите се сринат още повече, тогава стойността на пенсиите също ще падне. Много малко хора осъзнават колко несигурно е бъдещето им.

С нарастването на разходите за храна, гориво и отопление ще има все повече и повече стачки. Лекарите искат 30% увеличение. Една стачка или огромно увеличение на заплатите ще унищожи това, което е останало от провалилата се NHS (Националнана служба по здравеопазване във Великобритания).

Здравните грижи вече не се предлагат в Обединеното кралство

Още преди да се заговори за стачки, лекарите масово напускаха на по 50 г. Защо? Защото вече не могат да се справят с регулациите и бюрокрацията, въведени от правителството и Генералния медицински съвет. Лекарите прекарват толкова много от времето си в попълване на формуляри, че им остава малко или никакво време за пациентите. Те не намират радост в работата си.

Зъболекарите също се пенсионират рано заради бюрокрацията. Зъболекарите работят по цял ден, като вадят и пломбират зъби и след това рутинно трябва да работят още два или три часа като попълват формуляри, за да задоволят бюрократите.

Междувременно Обединеното кралство е без кормило, на практика без правителство и всичко се разпада.

Някой би ли отрекъл, че в нашите транспортни системи е пълна бъркотия?

Сред либералите на хилядолетието постоянно се говори за четиридневна работна седмица и важността на баланса между работата и личния живот. Но някой трябва да е готов да работи, за да може държавата да функционира. И болшинството от хората под 40 нямат представа колко близо сме до ръба на скалата. Във Великобритания има близо 1,5 милиона свободни работни места. И над пет милиона души у дома на помощи, които страната не може да си позволи.

Фермите навсякъде се борят с новите разпоредби. Младите хора не искат да работят във ферми, защото работата е твърде тежка. В Обединеното кралство средната възраст на фермерите е 59 години. Средният фермер е спечелил £15 000 миналата година. Щяха да са по-добре с обезщетения. Удивителните четири милиона европейски ферми бяха затворени през последните години – насърчавани от разпоредбите на ЕС, предназначени да унищожат земеделието и да направят път за лабораторната храна.

Не е изненадващо, че недостигът на храна настъпва толкова бързо. В рамките на ЕС вече се говори за разпределение на храната. Дажбите за храна и гориво са неизбежни. И те ще бъдат контролирани от приложение. Доставките на електроенергия ще се контролират с интелигентните измервателни уреди, които толкова много идиоти имат в домовете си.

Парите се демонизират и много магазини отказват да приемат плащания в брой. Гражданите са принудени да правят всичко чрез приложение. Училищата въвеждат схеми за социални кредитни точки, за да контролират учениците. Ние сме само на няколко месеца от общество, което ще бъде също толкова потисническо като китайското.


А медийните лъжи и потулването на истината продължават

Вече две години и половина съм забранен от всички мейнстрийм медии. Както обясних онзи ден, дори ме затвориха, когато се опитах да се появя в интернет радиото. Имам уебсайт. Но колко време ще се продържи той преди да бъде свален?

Не мога да видя нищо от това, защото имам забрана за достъп до всички социални медии, но чувам, че социалните медии вече са пълни с фалшиви новини (контролирани от правителства и тайни служби), език на омразата (прокарван там от правителства и тайни служби), екстремизъм (насъскван от правителства и тайни служби), тролинг (организиран от правителства и тайни служби) и тормоз (управляван от правителства и тайни служби). Големите търсачки и интернет сайтове принадлежат на конспираторите точно толкова, колкото и основните медии.

Твърде много хора приемат всичко безропотно.
Колективното мълчание ще ни унищожи.
Извличат ни един по един.
Смятам, че ни остават шест месеца свобода, освен ако не водим тази война с повече решителност.
И ако смятате, че преувеличавам, погледнете назад през последните две години. Предвидих всичко, което се случи. Моите стари видеоклипове все още са налични (за момента) на този уебсайт.
Гледайте няколко от старите видеоклипове и скоро ще разберете защо съм най-забраняваният лекар в света.
Истината е единственото нещо, от което се страхуват заговорниците. За тях истината е толкова смъртоносна, колкото слънцето и чесънът са за вампирите.

Източник

*Кой е Върнън Колман

От 70-те години на миналия век, когато са публикувани първите му две новаторски книги (The Medicine Men и Paper Doctors), д-р Колман си спечелва приятели сред пациентите и врагове сред лекарите и фармацевтичните компании. 
В  The Medicine Men (1975) Върнън Колман насочва вниманието към опасно тясната връзка между медицинското заведение и фармацевтичната индустрия. В Paper Doctors (1977) той твърди, че повечето медицински изследвания се правят в полза на изследователите (и фармацевтичните компании) и че парите биха били по-добре изразходвани за използване на информацията, която вече имаме, и за насърчаване на обществеността да избягва известни опасности за здравето.

В Уикепедия ще прочетете за него следното: „Върнън Колман е английски теоретик на конспирацията, активист против ваксинирането, отричащ СПИН, блогър и писател, който пише по теми, свързани с човешкото здраве, политиката и правата на животните, вегън. Медицинските твърдения на Колман са широко дискредитирани и описани като псевдонаучни...Колман също така твърди, че Националната здравна служба „убива повече хора, отколкото спасява“, позовавайки се на погрешно проучване на The BMJ в подкрепа на това твърдение."

Още по темата:

Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г. Любопитно

Аматьори криптолози дешифрирали посланието на сериен убиец от преди 50 г.

Психопатът с прякор Зодиака безчинствал в райна на Сан Франциско и пращал на вестниците криптограми

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт Любопитно

Виетнамка присвои 44 млрд. долара от банка, осъдиха я на смърт

Престъплението на Труонг Ми Лан се нарежда сред най-големите банкови обири в историята

Пътят на лунната сянка Любопитно

Пътят на лунната сянка

Милиони наблюдаваха пълното слънчево затъмнение

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди Любопитно

Радвам се, че мама умря – историята на Дженет Маккърди

Късно тя разбира, че целият й живот е бил построен върху фалшиви основи

Прегърнете несъвършенствата си Любопитно

Прегърнете несъвършенствата си

Състраданието към себе си и разбирането на собствените ни недостатъци е ключ към стабилна връзка

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни Любопитно

Експлозивите, затрупани в земята от предишни войни, стават все по-опасни

Вероятността от детонация нараства заради летливост на аматола

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон Любопитно

Дж. К. Роулинг „очаква с нетърпение да бъде арестувана“ заради нов шотландски закон

Писателката се опасява, че точното описание на биологичния пол вече е престъпление

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа Любопитно

Облак прах от Сахара замърси въздуха в Южна Европа

Властите в Крит препоръчаха на децата и възрастните хора да останат на закрито

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ Любопитно

Защо пълното слънчево затъмнение на 8 април предизвиква тревога в САЩ

Училища се затварят и хората са помолени да се запасят с храна, вода и гориво, валят черни прогнози

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер Любопитно

Английските национали в подкрепа на болните от Алцхаймер

През второто полувреме в мача с Белгия футболистите бяха без надписи на фланелките си

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година Любопитно

Финландия остава най-щастливата страна в света за седма година

България се качва на 81-о място от 143 държави във веселата класация

Как да се справите с хора, които говорят твърде много Любопитно

Как да се справите с хора, които говорят твърде много

Те просто не могат да се спрат да бърборят, а често дори не осъзнават, че го правят

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“ Любопитно

Астрофизик откри физически недомислия във филма „Дюн: Част втора“

Някои детайли, свързани с пясъчните червеи, са ненаучни

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години Любопитно

Щъркелът Ярен другарува с рибаря Адем 13 години

Птицата се върна рано при своя приятел тази пролет

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram Любопитно

Мощен срив в системите на Facebook и Instagram

Услугите на Meta бяха недостъпни, емисиите спряха, проблеми имаше и с влизането в Google