Подкрепете ни!




Виждате ли навсякъде 11:11? Не се страхувайте!

Нашите духовни водачи ни напомнят, че трябва да възстановим вътрешната си сила


изображение: iStock
изображение: iStock
Помните ли филма „Аз: Началото“ (I Origins, 2014, реж. Майк Кейхил)? Главният герой непрекъснато виждаше около себе си числата 11:11, ту на часовника, ту на билбордове, на всякакви таймери и дисплеи.

Какво означава, ако често погледът ви спира на 11:11? Нашите духовни водачи, ангели или нашето по-висше Аз обичат да говорят с нас чрез различни методи, като например възпроизвеждане на повтаряща се песен по радиото, която може да има специално значение, отговор на молитва, прелистване на определена страница в книга, която четем, или дори да насочваме вниманието си към повтаряне на числа на часовник или знак, например 11:11.

На пръв поглед това явление може да изглежда като глупаво съвпадение, но като погледнете по-надълбоко в него, ще откриете, че в него има скрито мощно духовно послание. Напоследък все повече хора забелязват тази повтаряща се нумерология на часовника, на крайпътните билбордове, табели, имейли и други места, което само дава допълнителни ирационални доказателства, че на човечеството му се случва масивна промяна в съзнанието и осъзнаването. Някои разказват за невероятни факти, случили се в 11:11 на 11 ноември.
 
И какво означава това 11:11? 
Това струпване на числа в редица ни напомня за дълбоките синхронности и космическите промени, настъпващи през това красиво време на планетата, а също така привлича вниманието ни към настоящите ни мисли и чувства. Основното намерение на невидимия свят, довеждащо осъзнаването ни до 11:11, е да ни направи по-осъзнати. Да ни напомни, че винаги имаме напътствия свише и можем да разчитаме на мъдростта на вековната памет, когато се почувстваме загубени, уплашени или разочаровани.

Ясно е, че в науката не можем да намерим сериозно обяснение на факта, че често ни се случва да виждаме тази числова еднаквост наоколо. Ето защо търсим тълкование при някои контактьори и медиуми. Според тях тази синхроничност означава, че трябва да се съсредоточим върху поддържането на мислите си положителни, защото енергийното поле в такива моменти е силно и мислите ни имат възможност да се материализират по-бързо от друг път. 

Насочете цялото си внимание към това, което желаете, вместо към това, от което се страхувате и невидимият свят ще ви подкрепи. 

Колкото повече единици виждате на часовник, знак, дисплей или нещо друго с числа, толкова по-силна е връзката между вас и вашите духовни водачи или ангели. Милиони хора по целия свят могат да свидетелстват за това, че виждат тези числа по-често от другите, което само подсказва, че повече от нас са започнали собствените си пътувания, за да станат воини на светлината или лечители на планетата, каквато е духовната ни цел. Земята през това столетие е в състояние на дълбока трансформация и безпокойство. Много хора са призовани, за да върнат мира и хармонията на планетата, превръщайки я в истинска Райска градина, в която всички можем да процъфтяваме и да се наслаждаваме на човешкия опит. 

„Според календара на маите новият бактун настъпи на 21 декември 2012 г. в 11:11. Тогава светът не разбра предсказанието и всички изпаднаха в истерия по „края на света“, макар да е ставало дума за „край на старото мислене на човечеството“, припомнят астролози. Тъмната ера бе сменена от Златната ера. При събиране на числата, съставляващи 11:11, получаваме 4 - числото за трансформация и разтваряне на егото. 

Всеки път, когато видите повтарящи се числа, и особено 11:11, вашите ангели искат да знаете, че сте на правилния път, и че те ще ви защитят, независимо с какви неприятности се сблъсквате. През това време трябва да станем господари на себе си, вместо да се поддаваме на негативизма и хаоса около нас. Ние буквално сме създали този ужасен свят поради липса на самоконтрол, така че сега нашите духовни водачи ни напомнят, че трябва да възстановим вътрешната си сила и отново да се научим да управляваме себе си, научавайки се да съжителстваме с всички божии творения на планетата.

Всички сме едно семейство и сме заедно в това. Затова следващия път, когато видите 11:11, не търсете някакви отговори вън от себе си. Това само ще ви обърка повече и липсата на обяснение ще предизвика недоволството ви. Всеки път, щом погледът ви спре на 11:11, Вселената и планетарната енергия са в готовност да ви помогнат да се излекувате. Наблюдавайте мислите си и се уверете, че вибрацията ви съответства на положителността. Съсредоточете се върху тази ваша благородна мисъл, която искате да видите въплътена в реалността. 

Източник

Повече за Небесните Закрилници прочетете в Списание 8, брой 08/2021 г.


Още по темата:

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия Мистерии и загадки

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия

Вече никой не говори за отвличане от извънземни, нито за пиянски инцидент, но не е и техническа неизправност на самолета

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва Мистерии и загадки

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва

Туларе е най-странният водоем в Калифорния

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“ Мистерии и загадки

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“

Учени опитаха да обяснят случая като мираж, но операторът на дрона е убеден, че това е НЛО

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен? Мистерии и загадки

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен?

Правилата му никак не изглеждат чак толкова дяволски

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)? Мистерии и загадки

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)?

Образите, които създава, са толкова невероятни, че мнозина мислят, че не са само плод на въображението му

Истинската история на Човека с желязната маска Мистерии и загадки

Истинската история на Човека с желязната маска

Версиите са много, но документите говорят за друг вид маска, не от метал...

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен? Мистерии и загадки

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен?

Предположенията на древните гръцки мислители за извънземния живот

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години Мистерии и загадки

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години

Мистерията на Ноум е разказана в трилъра „Четвъртият вид“, в който се твърди, че става дума за зловещи отвличания от извънземни

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия Мистерии и загадки

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия

Не са изработени през предиспанските времена, категорични са експертите

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим Мистерии и загадки

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим

Според британския кралски астроном само след два века хората ще бъдат надминати от неорганичния интелект

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“ Мистерии и загадки

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

Уфолозите остават скептични, смятат, че става дума за чучела

Мистериозният теремин звучи ангелски, но може да събужда и страх Мистерии и загадки

Мистериозният теремин звучи ангелски, но може да събужда и страх

На него се свири без физически контакт, а изобретателят му е съветски шпионин