Подкрепете ни!




Мистерии и загадкиЕкатерина Ангелова / 25 май 2021

Как да поканим ангелите в дома си?

Помолете за тяхната благословия, безусловна любов и напътствия


Как да поканим ангелите в дома си?
Съществуват различни вярвания и определения за това какво точно представляват ангелите. Според християнската религия те са светли същества с крила и ореоли около главите, според Ню Ейдж течението са мощни духовни същества. Но в най-общ смисъл ангелите са добронамерени създания, които участват в живота ни, независимо дали осъзнаваме това или не, и ни помагат.

Много хора твърдо вярват в съществуването на ангелите. Мнозина споделят дори за контакт с тях и конкретни божествени намеси в живота си, които са усещали. На голяма почит са ангелите-хранители, които според хората бдят над тях и им помагат в трудни ситуации. Преди време споделихме с вас 11 знака, че вашият ангел-пазител е наблизо. Днес ще се занимаем с въпроса: Как да поканим ангелите в дома си в няколко лесни стъпки.

Най-важното в този процес е да
повярваме и да приемем ангелите
и съществуването им безусловно. Да отворим сърцето си за тях. В този процес е хубаво да си помислим за добронамерените духове, за тяхната божествена сила, и да си спомним случаи, в които сме имали усещането, че някой ни помага отгоре. Настройте сетивата си така, че да сте готови да приемете ангелската благодат в живота си и да осъществите контакт с тях.
Ангелите са способни да ни изпращат послания, които директно навлизат в ума ни, способни са и да ни лекуват енергийно, казва Корин Грило, езотерична авторка на книги. Ангелите знаят всичко за нас, дори най-интимните и съкровени тайни от живота ни.

След като отворим сърцето и съзнанието си за идването на ангелите в нашия дом, е необходимо да
създадем уютно място, където всичко да се случи
Изберете стая от своя дом, в която бихте искали да поканите вашите ангели. Подгответе обстановката на това място така, че да се чувствате възможно най-спокойни и да ви е максимално уютно, приятно и удобно. Може да запалите ароматни клечки или свещи, тамян, да си пуснете релаксираща музика и да направите всичко, което е по вашия вкус. Отделете удобно място за себе си, където да се настаните. Отпуснете се, но не допускайте да заспите, за да не прекъснете процеса по идването на ангелите в дома ви.



Изберете вашите ангели
След като сме се снабдили с достатъчно информация и познание за света на ангелите, можем да изберем конкретни техни представители, които искаме да поканим в дома си. Съществуват ангели на радостта, на любовта, на вярата, на надеждата, на комфорта, на изцелението, така че можем да насочим поканата си към конкретна група божествени същества или към конкретни представители на тяхната общност. Всичко се определя от нашата нужда и настройка в момента. От друга страна, тази стъпка не е задължителна. Може да не включите в поканата си конкретни ангели, а да оставите нещата да се случват по свой собствен начин и воля.

Цветя
Поставянето на цветя в и около дома ви е сигурна стъпка за по-лесното привличане на ангелите към дома ви, тъй като често ангелското присъствие се концентрира именно в цветята. Най-подходящи са ирисите, теменужките, гарденията, жасминът, нарцисът и маргаритките.

Кристали и етерични масла
Кристалите могат да бъдат използвани като средство за привличане на ангелите в дома ви. Сред най-удачните за целта са целеститът, ангелитовият розов кварц и селенитът. Хубаво е да поставите кристалите близо до прозорец или на перваза, като така ще привлечете още по-силно енергията на ангелите, които искат да навестят дома ви.
Използването на етерични масла като това от анжелика, босилек, розово масло и други, могат да ускорят процеса по слизането на ангелите при вас.

Звънчета и камбанки
Вероятно сте чували, че звънът от различни камбанки и звънчета се асоциира с ангелското присъствие. Можете да използвате подобни артикули, за да привлечете вашите ангели към местообитанието ви.



Фокусирайте се в процеса
Насочете вниманието си към сърдечната (четвърта) чакра, за да подготвите сърцето си за предстоящото изживяване. По този начин можете да достигнете до вашия дълбок мир и изобилие от вътрешна светлина. Визуализирайте тази мощна, блестяща енергия в сърдечната област. Усетете чрез всичките си сетива приятното затопляне и как тези лъчи обгръщат цялото ви същество. Усетете чувството на дълбок мир и безусловна любов. Изпитайте чувство на радост и позволете на всичките ви страхове, страдания и съмнения да се стопят. Задръжте с максимален интензитет това чувство. Ако желаете, може да напишете на лист хартия вашата покана към ангелските същества.

Общувайте с ангелите
Влезте в комуникация с енергията на ангелите. Помолете за тяхната благословия, безусловна любов и напътствия. Говорете спокойно, на глас, като ги уведомите за своята дълбока вяра в тях. Не забравяйте да им благодарите, че са винаги до вас и ви помагат в добри и лоши ситуации. Кажете им колко важни са те за вас, дори в моментите, когато се случва да не мислите съзнателно за съществуването им. Насочете цялата си любов и благодарност към ангелите, за да отговорите подобаващо на тяхното добронамерено, божествено и светло присъствие.

Поискайте помощ от тях и накрая благодарете
Опитайте се да успокоите ума и мислите си. Насочете ги само към това, което правите в момента. Концентрирайте се в търсенето на честотата, която обитават ангелите, която е честота на мира, любовта и комфорта. Споделете с ангелите това, което ви тревожи или онова, за което търсите отговор в живота си. Поискайте помощ от тях. Ангелите ще чуят всяка ваша споделена мисъл и ще разберат всичко, което им казвате. Помолете ги да бдят над вас и да ви закрилят, както са го правили и досега. Когато процесът по извикване на ангели в дома ви приключва за вас, не забравяйте да им благодарите за подкрепата и за това, че са чули и отговарят на молитвите ви.

Още по темата:

На Марс е открито нещо, което е признак на живот Мистерии и загадки

На Марс е открито нещо, което е признак на живот

Учените са в недоумение от наличието на метан на червената планета

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия Мистерии и загадки

56 години по-късно смъртта на Юрий Гагарин все още е обвита в мистерия

Вече никой не говори за отвличане от извънземни, нито за пиянски инцидент, но не е и техническа неизправност на самолета

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва Мистерии и загадки

Eзерото, което ту се появява, ту изчезва

Туларе е най-странният водоем в Калифорния

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“ Мистерии и загадки

Над Донецк заснеха НЛО, „по-голямо от Емпайър Стейт Билдинг“

Учени опитаха да обяснят случая като мираж, но операторът на дрона е убеден, че това е НЛО

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен? Мистерии и загадки

Антон ЛаВей – сатанист или шоумен?

Правилата му никак не изглеждат чак толкова дяволски

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)? Мистерии и загадки

Йеронимус Бош: Бил ли е наистина посещаван от своите демони (и извънземни)?

Образите, които създава, са толкова невероятни, че мнозина мислят, че не са само плод на въображението му

Истинската история на Човека с желязната маска Мистерии и загадки

Истинската история на Човека с желязната маска

Версиите са много, но документите говорят за друг вид маска, не от метал...

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен? Мистерии и загадки

Възможно ли е бог Посейдон да е бил прогонен извънземен?

Предположенията на древните гръцки мислители за извънземния живот

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години Мистерии и загадки

Десетки изчезват безследно в малък град в Аляска в продължение на 40 години

Мистерията на Ноум е разказана в трилъра „Четвъртият вид“, в който се твърди, че става дума за зловещи отвличания от извънземни

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия Мистерии и загадки

Последно: „извънземните“ от Перу са кукли от човешки, животински кости и хартия

Не са изработени през предиспанските времена, категорични са експертите

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим Мистерии и загадки

Извънземният ИИ вероятно е по-странен, отколкото можем да си представим

Според британския кралски астроном само след два века хората ще бъдат надминати от неорганичния интелект

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“ Мистерии и загадки

ДНК анализ на мумифицираните останки в Перу: „Определено не са хора“

Уфолозите остават скептични, смятат, че става дума за чучела